Dodaj do ulubionych

rozczarowanie po latach

19.10.11, 16:41
Jesteśmy razem 30 lat.raz lepiej,raz gorzej,ale kocham męża,podejrzewam go o swing.W seksie bywalo różnie.Gdy byly male dzieci.myślę.że go nawet zaniedbywalam.Dzieci absorbowaly mnie,ponadto zmęczenie,praca itd. Wydawalo mi się, że mamy raczej udane życie seksualne,a nawet dobre.Lubimy razem wyjeżdżać, spędzać czas.A tu takie odkrycie,pewne zachowania,odrzucenie w tygodniu,lekceważenie,brak rozmów-zastanawia mnie.Poza tym wydaje mi się,że rozpoznalam go na Zbiorniku.,jak uprawia seks z parą.Wcześniej zaineresowany byl tego typu uciechami.Ja nie zgodzilam się.W chwili obecnej nie radzę sobie z tym.Gdy pokazalam mu film,zaprzeczyl,a nawet zareagowal agresywnie.Myślę.że każda z Was rozpoznalaby swojego męża.Mam ochotę zostawić go.W tej cwili nie potraię z nim nawet rozmawiać, zachowuję dystans,milczę,cierpię.Wszystko stracilo sens,cale życie.
Obserwuj wątek
    • bylemrogaczem Re: rozczarowanie po latach 19.10.11, 16:53
      30 lat to sporo ... ja po 10 latach dowiedzialem się z kim żyję . Drobne sygnały dają zawsze do myślenia .
      Twoja decyzja . Ustal fakty i podejmij decyzję .
      Ja swoja podjąłem
      bylemrogaczem.blogspot.com/
    • Gość: Basia Re: rozczarowanie po latach IP: 95.108.108.* 19.10.11, 16:55
      Powiem Tobie , że tez byłabym w szoku, ale ogarnij myśli i na spokojnie przemyśl wszystko jak z nim na spokojnie porozmawiać, jak zrozumiałam z Twojego postu wiedziałaś , że ma takie ciągoty, no i niestety dla Ciebie stało się to faktem , jest rozczarowanie gorycz, rozżalenie, może nawet złość, przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji uporządkuj emocje i pogadaj i nie zapominaj o sobie trzymaj się
    • mama_myszkina Re: rozczarowanie po latach 19.10.11, 22:34
      Zabezpiecz film jako dowód na wypadek rozwodu, żebyś mogła starać się o orzeczenie o winie męża. To pomaga przy alimentach (alimenty sa nie tylko na dzieci ale tez na Ciebie).

Jeśli mąz czuł się zaniedbywany, to takie rzeczy załatwia się rozmową. Poza tym, myślę, że skoro kręci go swingowanie, to nawet gdybyś była mniej przemeczona, i tak robiłby to za Twoim plecami.

I zrób koniecznie testy na hiv i choroby weneryczne, bo od jakiegoś czasu szerzą sie wśród polskich swingersów.
      • n.wataha Re: rozczarowanie po latach 20.10.11, 09:39
        Swing raczej to to nie jest, bo to polega na wymienianiu się partnerami, a przecież Ty w tym nie uczestniczyłaś.

Po prostu zwykła zdrada i tyle. O ile faktycznie na filmie jest Twój mąż, bo czasami zdarzają się jednak przypadki podobieństw ludzi. Choć to rzadkość.
    • lawendaazosiaa Re: rozczarowanie po latach 20.10.11, 15:19
      bardzo dziękuję za wsparcie i rady,swing czy nie to i tak jest to zdrada,jestem tego świadoma.Zastanawia mnie tylko,czemu nie zostawi mnie.Nie chcę być oszukiwana.Poobserwuję go jeszcze,przemyślę.W każdym bądż razie dzięki.
      • n.wataha Re: rozczarowanie po latach 20.10.11, 15:30
        > Zastanawia mnie tylko,czemu nie zostawi mnie.

A czemu ma Cię zostawić? Co zrobiłaś by Cię zostawił?

> Nie chcę być oszukiwana.

Ależ chcesz. Inaczej nie pisałabyś zdania powyżej.

> Poobserwuję go jeszcze,przemyślę.

Twoje przemyślenia raczej kupy się nie trzymają. Patrz powyżej
        • lawendaazosiaa Re: rozczarowanie po latach 20.10.11, 17:11
          Jest to świeża sprawa,nie odkrylam tego rok temu,a parę dni,więc nie do końca myślę racjonalnie.Na pewno nie będę żyla z kimś kto mnie oszukuje,zdradza.Decyzja wymaga zastanowienia,a nie jestem też od razu gotowa na rozmowę i tyle.
    • ewa.zeromska Re: rozczarowanie po latach 21.10.11, 12:28
      Przede wszystkim postaraj się wyjaśnić te podejrzenia. W miarę możliwości spokojnai rozmowa jest konieczna.
      W tej chwili jest tak. Ty coś podejrzewasz - on nie chce rozmawiać.
      To trzeba przełamać. Nie groź mu na razie rozwodem, nie odchodź, zanim wszystkiego nie wyjaśnisz.
      Ciekawi mnie, dlaczego weszłaś na takie strony. Co cię zdopingowało? Bo to chyba nie był przypadek. jest tyle rożnych stron, tyle portali, a ty trafiłaś jak po sznurku. Jak to się stało?
      A może jednak pomyliłaś się?
      Nie zaznasz spokoju, dopóki nie wyjaśnisz, ale możecie to zrobić tylko we dwoje, chyba, że rozpoznajesz jeszcze kogoś?
      • lawendaazosiaa Re: rozczarowanie po latach 24.10.11, 16:25
        Nie weszlam tam przypadkiem,pokazal mi je mąż parę miesięcy temu,czasami oglądaliśmy razem.I tak pewnego dnia,podczas wspólnego oglądania doznalam szoku i od razu powiedzialam:"to ty".Ale on zaprzeczyl.Podobieństwo ogromne,te same nogi,wlosy,ręce,itd.Od tamtego momentu tam już nie zagląda(przy mnie),a robil to.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka