Dodaj do ulubionych

nieogolone nogi

08.01.12, 20:35
tak sobie myślę- no nie goliłam parę dni,no nie chciało mi się i już, jakiś taki leń posylwestrowy mnie dopadł. I wczoraj MOJ miał ochotę na coś więcej, tylko myśl o tych nogach spowodowała, że mi ochota przeszła. Moj pewnie by się tym nie przejął, ale pewnych granic wolę nie przekraczać i tak się zastanawiam czy Was to nie zniechęciłoby? albo czy też zdarza się Wam nie ogolić nóg i oddać się rozkoszy?
ps. o znaczących problemach tego świata nie chce mi się dzisiaj pisać, wolę moje nogi.
Obserwuj wątek
    • Gość: ula Re: nieogolone nogi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.12, 21:14
      ja po alkoholu tez bym nie poszla
    • josef_to_ja Re: nieogolone nogi 08.01.12, 23:15
      To chyba nic takiego strasznego, że kobieta czasem ma niedogolone nogi :)
      • mar.sew87 Re: nieogolone nogi 09.01.12, 00:19
        Ja staram się nie pozwalać sobie na lenia pod tym względem. Ale myślę, że facetom aż tak bardzo to nie przeszkadza..
        • josef_to_ja Re: nieogolone nogi 09.01.12, 17:40
          Pewnie zależy jakim ;)
        • yoggi87 Re: nieogolone nogi 09.01.12, 21:55
          zdarza sie ;)
    • Gość: g Re: nieogolone nogi IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 13:12
      zdarza mi sie, w okresie zimowym nawet czesto;) ale inna sprawa, ze i upierzenie mam znikome do tego stopia, ze jak nogi ogole, to moj kompletnie nie zauwaza i sam twierdzi, ze nie widzi roznicy, czy "z "czy "bez". za to innych rejonow nie bylabym w stanie zaniedbac w tej kwestii:)
      • josef_to_ja Re: nieogolone nogi 16.01.12, 21:05
        Ale nie wszystkie kobiety mają tak jak Ty ;)
    • lilyrush Re: nieogolone nogi 09.01.12, 14:29
      używam depilatora, wiec inna jest częstotliwość odrostu, ale nigdy nie zdarzy,o mi sie tego czynnika uwzględniać w rozważaniach na temat seksu w danej chwili. kojarzy mi sie to z nastolatkami raczej
      • Gość: nanana Re: nieogolone nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 16:38
        Absolutnie nie przeszkadza to mi, ani mojemu chłopakowi, jak najdzie nas ochota to nie myśli się o nogach. Zimą też zdarza mi się zaniedbać troszkę usuwanie owłosienia na nogach i tylko tam.
    • amancjuszka Re: nieogolone nogi 09.01.12, 19:40
      Jak kocha to nawet nieogolone nogi i zarost na twarzy nie spowoduja mniejszego pozadania ;-)
      • policzdo3 Re: nieogolone nogi 09.01.12, 23:14
        to dobrze:) już myślałam że tylko ja jestem takim zimowym leniem :)
        • josef_to_ja Re: nieogolone nogi 09.01.12, 23:23
          Mi by taki "leń" nie przeszkadzał :)
    • Gość: Anna Re: nieogolone nogi IP: *.nyc.res.rr.com 09.01.12, 23:24
      Zima daje sobie na luz, raz na tydzien ogole lydki dla wlasnego komfortu. Moj maz juz takich drobiazgow nie dostrzega. Ale pare lat temu - to gonil mnie z maszynka, bo jego zdaniem powinnam zgolic sobie wloski na przedramieniach; teraz zdecydowanie mu przeszlo.
      • josef_to_ja Re: nieogolone nogi 11.01.12, 18:48
        Golenie przedramion to u większości kobiet zdecydowanie przesada
    • josef_to_ja Krótki jeżyk pod pachami też ok 10.01.12, 19:20
      I nie przeszkadza
      • Gość: Wrażliwa Re: Krótki jeżyk pod pachami też ok IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.01.12, 23:41
        Przecież nogi idą na bok .Jestem ciekawa jak o pachy dbasz .
        • josef_to_ja Re: Krótki jeżyk pod pachami też ok 12.01.12, 19:10
          Może akurat pachy autorka ma zawsze super wygolone?
    • algreg Re: nieogolone nogi 12.01.12, 23:35
      Ja tam lubię nogi niegolone -taki jestem, mnie to podnieca
    • amancjuszka Re: nieogolone nogi 13.01.12, 21:22
      Jak sie juz zyje w malzenstwie i sie wchodzi w kierat to wiadomo, ze nie zawsze jest czas o siebie zadbac na 100% ale jak wczesniej pisalam, jest uczucie to czy masz nieogolone nogi czy inne nie do konca zadbane sprawy(pachy) to naprawde ma minimalne znaczenie. Zrezszta rzadko ktory facet szczegolowo zwraca uwage na tego typu sprawy, tzn ze wystarczy przesunac golarka i juz jest ok, nie trzeba zaraz stosowac depilatora.
      • josef_to_ja Re: nieogolone nogi 13.01.12, 22:39
        Gorzej z niektórymi facetami może być jak dziewczyna na pierwszej randce będzie niedogolona :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka