Dodaj do ulubionych

problem ze współżyciem

IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 19:48
Jesteśmy małżeństwem od siedmiu lat, JA 38 LAT ,MĄŻ 42 Na początku nasze życie seksualne układało się świetnie zastanawialiśmy się jak to możliwe że nie możemy się sobą nasycić seksualnie tyle lat niestety od trzech lat od kiedy urodziłam dziecko, mąż ma problem taki że za wcześnie kończy nie może tego powstrzymać ,dosłownie parę sekund i po seksie a potem rozczarowanie,smutek. Czasem nie chcę współżyć unikam męża bo i tak skończy się .....Próbowaliśmy robić to bardzo pomału ale nie wychodzi Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • r.a.s Re: problem ze współżyciem 27.01.12, 08:38
      Jeżeli go unikasz, to on to czuje. Jak czuje to niestety nie wychodzi to na dobre jemu a później Tobie, bo jest za krótko).
      Jedno dobre, jeśli za szybko kończy tzn że prawdopodbnie jest tak, że nie radzi sobie z napięciem seksualnym (krótko mówiąc jest na ciebie strasznie napalony) i dobrze, bo moim zdaniem to oznacza, że nie ma nikogo innego.
      Jedyne co musisz zmienić (chociaż nie wiem, bo brakuje mi paru informacji) to trochę siebie. Wyrozumiałość i odrzucenie na jakiś czas własnych potrzeb będzie najlepsze. Za bardzo chcesz, żeby Tobie było dobrze, przy czym problem jest taki. Przez to że on może za krótko ty robisz to z nim za rzadko (bo po co to wogóle robić skoro to będzie 2 minuty). Jak jest za rzadko to on może tylko krótko. Wprowadźcie inne metody uwalniania napięcia seksualnego zarówno u ciebie jak u niego
      • Gość: Alicja Re: problem ze współżyciem IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 30.01.12, 22:34
        Jasne, najlepiej żeby o własnych potrzebach w ogóle nie myśleć, a tylko zaspokajać przez 2 minutę drugą stronę... niezła rada :/ wiadomo, ze nie chce być tylko narzędziem do zaspokojenia jego potrzeb
        • r.a.s Re: problem ze współżyciem 31.01.12, 09:13
          Nie chodzi o to, żeby cały czas zapokajać potrzeby partnera, tylko o to żeby zrzucić z niego napięcie seskualne
    • Gość: ... Re: problem ze współżyciem IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 10:28
      Istnieją techniki przedłużania współżycia, ich opis można znaleźć np. w "Sztuce kochania" Michaliny Wisłockiej.
      Ale w dzisiejszych czasach problem ze zbyt wczesnym wytryskiem można leczyć farmakologicznie. Mąż musi się wybrać do seksuologa i brać tabletki przez parę miesięcy. W zdecydowanej większości przypadków to całkowicie załatwia sprawę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka