myszz 19.06.04, 10:48 Dostałam tzw. "kulki rozkoszy" założyłam i nic nie czuje, dosłownie nic. Czy to ze mną coś nie tak, czy z kulkami to podpierdółka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona25 Re: kulki... 22.06.04, 07:24 Nie martw sie - jest nas dwie :) Ja tez mam kulki od tygodnia i gdy je nosze to nic nie czuje. Jedyne przejemne chwile to sa podczas wkladania i wyciagania - ale to trwa ok. 2 sek :) A moze mamy jakies "zepsute" kulki :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: kulki... 22.06.04, 11:53 zona25 napisała: > Nie martw sie - jest nas dwie :) > > Ja tez mam kulki od tygodnia i gdy je nosze to nic nie czuje. Jedyne przejemne > chwile to sa podczas wkladania i wyciagania - ale to trwa ok. 2 sek :) > > A moze mamy jakies "zepsute" kulki :) próbujesz zaciskać mieśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
monastir Re: kulki... 22.06.04, 08:27 Jak wyglądają te kulki, czemu mają służyć i jak je się używa??? Nazwa brzmi zachęcająco a ja poprostu tego nie wiem :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla5 Re: kulki... 22.06.04, 10:54 wlasnie ja tez chce wiedziec co to za kulki gdzie kupic i ile kosztuja Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: kulki... 22.06.04, 11:52 na allegro są po 23zł. ale chyba mamy z popsute hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: dorosle a glupiutkie 22.06.04, 17:36 Drogie Panie, Ta zabawka musi byc zrobiona ze specjalnego materialu i posiadac odpowiednia "architekture". Jedna kulka jest zdecydowanie ciezsza od drugiej i roznia sie tez wielkoscia. Nie znam szczegolow, najlepiej zapytac Chinke lub Chinczyka bo ta zabawka stamtad pochodzi. A wam niestety sprzedaja bubel za dwadziesicia pare zlotych polskich. pozdrawiam, kaziu Odpowiedz Link Zgłoś