13.03.02, 15:56
chaialam prosic o WASZE wypowiedzi na temat wspolczesnej kobiecosci,
jakie cechy zewnetrzne oraz jakie cechy charakteru powinna miec taka kobieta?

dziekuje za szczere wypowiedzi
pozdr.
Obserwuj wątek
    • john1 Re: kobiecosc 17.03.02, 03:17
      Kobieta przede wszystkim powinna zawsze być sobą i po wyjściu z domu rodzinnego
      budować swoją własną osobowość.W tym winien pomagać jej mądry, życiowy partner.
      Dwoje bliskich sobie ludzi buduje swój własny dom, korzystając z wzorców
      wyniesionych z domu rodzinnego i z ukończonych szkół ale nie powielając tych
      wzorców.Tworzy coś nowego, coś swojego, coś co ma im służyć na długie, długie
      lata na dobra i na złe. Kobieta jest boginią domowego ogniska.Na tym polega
      pozytywny rozwój pokoleń.W tym ujawni się jej cała osobowość, jej ego i za to
      jej partner winien ją kochać i szanować.Jeżeli tego nie potrafi uznać i docenić
      to kobieta zatraca to co ma najpiękniejsze swoją osobowość czyli kobiecość.Jest
      jak piękny kwiat, który trafił na nieprzychylną mu glebę.
    • john1 Re: kobiecosc 17.03.02, 03:47
    • tassman piękna kobiecosc 18.03.02, 07:55
      misia12 napisał(a):

> chaialam prosic o WASZE wypowiedzi na temat wspolczesnej kobiecosci,
      > jakie cechy zewnetrzne oraz jakie cechy charakteru powinna miec taka kobieta?
      >
      > dziekuje za szczere wypowiedzi
      > pozdr.

Musi mieć to COŚ....wszędzie:)
      Bez tego to nie jest kobieta, tylko garkotłuk.......

Pozdrawiam
      tassman:)

• amatorski Re: kobiecosc 19.03.02, 21:53
      Nie może wyglądać / zachowywać się / bluzgać jak facet.
      Nie musi się pindrzyć / malować / stroić / kręcić tyłkiem / ociekać perfumami.
      Jej kobiecość facet musi czuć / widzieć / wyczuwać / słyszeć.
      • knockout Re: kobiecosc 20.03.02, 01:36
        hmm pozwole sobie odpowiedziec bazujac na przykladzie mojej ukochanej
        dziewczyny.

Jest to osoba bardzo inteligentna, ciepla, czula ale potrafiaca twardo postawic
        na swoim. Dba o swoj wyglad, ma duza klase w doborze ubran, zachowaniu sie, we
        wszystkim. W zyciu zawodowym rozwija sie cholernie szybko, co czyni mnie
        cholernie dumnym:) Czasem zachowuje sie jak mala dziewczynka, o ktora trzeba
        sie troszczyc i ktora trzeba chronic, ale tylko wtedy, kiedy jestesmy sami albo
        w bardzo, bardzo zaufanym gronie.
        jest moim najlepszym przyjacielem, powiernikiem, najblizsza mi emocjonalnie
        osoba.
        Czasem jest porywcza, czasem sie myli i potrafi sie do tego przyznac.
        W swoja praca wklada cale serce i osiaga bardzo wiele, pomaga wielu osobom i
        osoby z nia pracujace sa zadowolone.
        Aha, jest jeszcze sliczna.
        Moje poglady/opinia o niej nie zmienily sie przez ponad 5 lat. To nasza wspolna
        zasluga i nasz wspolny sukces.
        • kasia_76 Re: kobiecosc 20.03.02, 15:09
          knockout napisał(a):

> hmm pozwole sobie odpowiedziec bazujac na przykladzie mojej ukochanej
          > dziewczyny.
          >
          > Jest to osoba bardzo inteligentna, ciepla, czula ale potrafiaca twardo postawic
          >
          > na swoim. Dba o swoj wyglad, ma duza klase w doborze ubran, zachowaniu sie, we
          > wszystkim. W zyciu zawodowym rozwija sie cholernie szybko, co czyni mnie
          > cholernie dumnym:) Czasem zachowuje sie jak mala dziewczynka, o ktora trzeba
          > sie troszczyc i ktora trzeba chronic, ale tylko wtedy, kiedy jestesmy sami albo
          >
          > w bardzo, bardzo zaufanym gronie.
          > jest moim najlepszym przyjacielem, powiernikiem, najblizsza mi emocjonalnie
          > osoba.
          > Czasem jest porywcza, czasem sie myli i potrafi sie do tego przyznac.
          > W swoja praca wklada cale serce i osiaga bardzo wiele, pomaga wielu osobom i
          > osoby z nia pracujace sa zadowolone.
          > Aha, jest jeszcze sliczna.
          > Moje poglady/opinia o niej nie zmienily sie przez ponad 5 lat. To nasza wspolna
          >
          > zasluga i nasz wspolny sukces.

Gratuluje,
          chcialabym,zeby ktos tak pieknie o mnie potrafil napisac:-))

• tassman ść 22.03.02, 08:18
          knockout napisał(a):

> dziewczyny.
          >
          > Jest to osoba bardzo inteligentna, ciepla, czula ale potrafiaca twardo postawic
          >
          > na swoim. Dba o swoj wyglad, ma duza klase w doborze ubran, zachowaniu sie, we
          > sie troszczyc i ktora trzeba chronic, ale tylko wtedy, kiedy jestesmy sami albo
          >
          > osoba.
          > Moje poglady/opinia o niej nie zmienily sie przez ponad 5 lat. To nasza wspolna
          >

Knockout,

Brzmi jak bajka i bajką jest. I co jeszcze potrafi twoja dziewoja? Latać na
          miotle jak Harry Potter?
          Wygladasz przy niej jak jeden wielki kompleks. A co zrobisz jak cie zostawi?
          Wiadomo bedziesz płakał i cały czas kochał błahahahahahahahahahahaha.....

tassman;)

• knockout Re: ść 23.03.02, 23:29
            Tassman,

Biedaku, nie wiesz o czym mowisz...

K
        • smyk1 Re: do knockout ! 22.03.02, 10:03
          knockout napisał(a):

> dziewczyny.
          >
          >
          >
          > osoba.
          >

Człowieku !

Tak jej nie chwal bo jak Ci przyprawi rogi to zmienisz zdanie.

smyk

• bbona Re: do knockout ! 23.03.02, 23:42
            smyk1 napisał(a):

> Człowieku !
            >
            > Tak jej nie chwal bo jak Ci przyprawi rogi to zmienisz zdanie.
            >
            > smyk
            >
            Spoko, Smyku!
            Jeśli ona jest właśnie taka, to ani jej woda sodowa do głowy nie uderzy, ani
            żadnych rogów nikomu przyprawiać nie będzie:) Z opisu wynika, że to osoba
            przytomna i świadoma - świadoma także swojego wyboru: nie po to świadomie
            wybierała, żeby teraz z głupia frant rogi przyprawiać:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka