misia12 13.03.02, 15:56 chaialam prosic o WASZE wypowiedzi na temat wspolczesnej kobiecosci, jakie cechy zewnetrzne oraz jakie cechy charakteru powinna miec taka kobieta? dziekuje za szczere wypowiedzi pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
john1 Re: kobiecosc 17.03.02, 03:17 Kobieta przede wszystkim powinna zawsze być sobą i po wyjściu z domu rodzinnego budować swoją własną osobowość.W tym winien pomagać jej mądry, życiowy partner. Dwoje bliskich sobie ludzi buduje swój własny dom, korzystając z wzorców wyniesionych z domu rodzinnego i z ukończonych szkół ale nie powielając tych wzorców.Tworzy coś nowego, coś swojego, coś co ma im służyć na długie, długie lata na dobra i na złe. Kobieta jest boginią domowego ogniska.Na tym polega pozytywny rozwój pokoleń.W tym ujawni się jej cała osobowość, jej ego i za to jej partner winien ją kochać i szanować.Jeżeli tego nie potrafi uznać i docenić to kobieta zatraca to co ma najpiękniejsze swoją osobowość czyli kobiecość.Jest jak piękny kwiat, który trafił na nieprzychylną mu glebę. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman piękna kobiecosc 18.03.02, 07:55 misia12 napisał(a): > chaialam prosic o WASZE wypowiedzi na temat wspolczesnej kobiecosci, > jakie cechy zewnetrzne oraz jakie cechy charakteru powinna miec taka kobieta? > > dziekuje za szczere wypowiedzi > pozdr. ******************* Musi mieć to COŚ....wszędzie:) Bez tego to nie jest kobieta, tylko garkotłuk....... Pozdrawiam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
amatorski Re: kobiecosc 19.03.02, 21:53 Nie może wyglądać / zachowywać się / bluzgać jak facet. Nie musi się pindrzyć / malować / stroić / kręcić tyłkiem / ociekać perfumami. Jej kobiecość facet musi czuć / widzieć / wyczuwać / słyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
knockout Re: kobiecosc 20.03.02, 01:36 hmm pozwole sobie odpowiedziec bazujac na przykladzie mojej ukochanej dziewczyny. Jest to osoba bardzo inteligentna, ciepla, czula ale potrafiaca twardo postawic na swoim. Dba o swoj wyglad, ma duza klase w doborze ubran, zachowaniu sie, we wszystkim. W zyciu zawodowym rozwija sie cholernie szybko, co czyni mnie cholernie dumnym:) Czasem zachowuje sie jak mala dziewczynka, o ktora trzeba sie troszczyc i ktora trzeba chronic, ale tylko wtedy, kiedy jestesmy sami albo w bardzo, bardzo zaufanym gronie. jest moim najlepszym przyjacielem, powiernikiem, najblizsza mi emocjonalnie osoba. Czasem jest porywcza, czasem sie myli i potrafi sie do tego przyznac. W swoja praca wklada cale serce i osiaga bardzo wiele, pomaga wielu osobom i osoby z nia pracujace sa zadowolone. Aha, jest jeszcze sliczna. Moje poglady/opinia o niej nie zmienily sie przez ponad 5 lat. To nasza wspolna zasluga i nasz wspolny sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_76 Re: kobiecosc 20.03.02, 15:09 knockout napisał(a): > hmm pozwole sobie odpowiedziec bazujac na przykladzie mojej ukochanej > dziewczyny. > > Jest to osoba bardzo inteligentna, ciepla, czula ale potrafiaca twardo postawic > > na swoim. Dba o swoj wyglad, ma duza klase w doborze ubran, zachowaniu sie, we > wszystkim. W zyciu zawodowym rozwija sie cholernie szybko, co czyni mnie > cholernie dumnym:) Czasem zachowuje sie jak mala dziewczynka, o ktora trzeba > sie troszczyc i ktora trzeba chronic, ale tylko wtedy, kiedy jestesmy sami albo > > w bardzo, bardzo zaufanym gronie. > jest moim najlepszym przyjacielem, powiernikiem, najblizsza mi emocjonalnie > osoba. > Czasem jest porywcza, czasem sie myli i potrafi sie do tego przyznac. > W swoja praca wklada cale serce i osiaga bardzo wiele, pomaga wielu osobom i > osoby z nia pracujace sa zadowolone. > Aha, jest jeszcze sliczna. > Moje poglady/opinia o niej nie zmienily sie przez ponad 5 lat. To nasza wspolna > > zasluga i nasz wspolny sukces. Gratuluje, chcialabym,zeby ktos tak pieknie o mnie potrafil napisac:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman ść 22.03.02, 08:18 knockout napisał(a): > hmm pozwole sobie odpowiedziec bazujac na przykladzie mojej ukochanej > dziewczyny. > > Jest to osoba bardzo inteligentna, ciepla, czula ale potrafiaca twardo postawic > > na swoim. Dba o swoj wyglad, ma duza klase w doborze ubran, zachowaniu sie, we > wszystkim. W zyciu zawodowym rozwija sie cholernie szybko, co czyni mnie > cholernie dumnym:) Czasem zachowuje sie jak mala dziewczynka, o ktora trzeba > sie troszczyc i ktora trzeba chronic, ale tylko wtedy, kiedy jestesmy sami albo > > w bardzo, bardzo zaufanym gronie. > jest moim najlepszym przyjacielem, powiernikiem, najblizsza mi emocjonalnie > osoba. > Czasem jest porywcza, czasem sie myli i potrafi sie do tego przyznac. > W swoja praca wklada cale serce i osiaga bardzo wiele, pomaga wielu osobom i > osoby z nia pracujace sa zadowolone. > Aha, jest jeszcze sliczna. > Moje poglady/opinia o niej nie zmienily sie przez ponad 5 lat. To nasza wspolna > > zasluga i nasz wspolny sukces. ************************************* Knockout, Brzmi jak bajka i bajką jest. I co jeszcze potrafi twoja dziewoja? Latać na miotle jak Harry Potter? Wygladasz przy niej jak jeden wielki kompleks. A co zrobisz jak cie zostawi? Wiadomo bedziesz płakał i cały czas kochał błahahahahahahahahahahaha..... tassman;) Odpowiedz Link Zgłoś
smyk1 Re: do knockout ! 22.03.02, 10:03 knockout napisał(a): > hmm pozwole sobie odpowiedziec bazujac na przykladzie mojej ukochanej > dziewczyny. > > Jest to osoba bardzo inteligentna, ciepla, czula ale potrafiaca twardo postawic > > na swoim. Dba o swoj wyglad, ma duza klase w doborze ubran, zachowaniu sie, we > wszystkim. W zyciu zawodowym rozwija sie cholernie szybko, co czyni mnie > cholernie dumnym:) Czasem zachowuje sie jak mala dziewczynka, o ktora trzeba > sie troszczyc i ktora trzeba chronic, ale tylko wtedy, kiedy jestesmy sami albo > > w bardzo, bardzo zaufanym gronie. > jest moim najlepszym przyjacielem, powiernikiem, najblizsza mi emocjonalnie > osoba. > Czasem jest porywcza, czasem sie myli i potrafi sie do tego przyznac. > W swoja praca wklada cale serce i osiaga bardzo wiele, pomaga wielu osobom i > osoby z nia pracujace sa zadowolone. > Aha, jest jeszcze sliczna. > Moje poglady/opinia o niej nie zmienily sie przez ponad 5 lat. To nasza wspolna > > zasluga i nasz wspolny sukces. Człowieku ! Tak jej nie chwal bo jak Ci przyprawi rogi to zmienisz zdanie. smyk Odpowiedz Link Zgłoś
bbona Re: do knockout ! 23.03.02, 23:42 smyk1 napisał(a): > Człowieku ! > > Tak jej nie chwal bo jak Ci przyprawi rogi to zmienisz zdanie. > > smyk > Spoko, Smyku! Jeśli ona jest właśnie taka, to ani jej woda sodowa do głowy nie uderzy, ani żadnych rogów nikomu przyprawiać nie będzie:) Z opisu wynika, że to osoba przytomna i świadoma - świadoma także swojego wyboru: nie po to świadomie wybierała, żeby teraz z głupia frant rogi przyprawiać:) Odpowiedz Link Zgłoś