es-be 18.03.02, 16:14 podniecają mnie kobiety w pończochach. CZy to jest złe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarek.p Re: pończochy 18.03.02, 16:38 to jest strrrrasznie zle !!!!!!!!!!! To karygodne zboczenie! No gorsze to juz chyba tylko jest podniecanie sie kobietami w rajstopach!!!! W ogole nie wiem, jak ty miales odwage sie nawet przyznac do czegos tak obrzydliwego. Wstydz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: pończochy 18.03.02, 21:17 es-be napisał(a): > podniecają mnie kobiety w pończochach. CZy to jest złe? Eeee tam. Złe? Złe to by było gdyby podniecały Ciebie kobiety w pończochach podartych lub z "lecącymi" oczkami, a tak to wszystko jest w porządeczku. Pamiętaj tylko abyś pończoch nie pomylił z rajstopami bo wtedy mogą małe "komplikacje" z tego wyniknąć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bbona Ty uważaj! 18.03.02, 23:33 Jarek ma rację - i powinieneś się ze swoim zboczeniem mocno pilnować. Jeśli jeszcze jesteś przy tym cyklistą, albo komunistą, albo Żydem, to masz przeee...kichane!!! Na zdrowie! Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Sodoma i Gomora!!! 19.03.02, 09:34 Może jeszcze czarne pończochy, co???!!! I na pasku z takimi różnymi koronkami? Wstydź się!!! Zgroza!!! to dewiacja, za którą powinno się zamykać w zakładach bez klamek!!! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: pończochy 19.03.02, 09:20 es-be napisał(a): > podniecają mnie kobiety w pończochach. CZy to jest złe? ************* A co w tym złego? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan2002 Re: pończochy 19.03.02, 09:23 co w tym zlego?Tassman czys ty przdszkola stukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman stuknę pończochy 19.03.02, 11:48 bogdan2002 napisał(a): > co w tym zlego?Tassman czys ty przdszkola stukasz? ************ Bogdan, Zaraz tu kogos stuknę... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: pończochy 19.03.02, 09:54 powiem wiecej ..... kobiety w ponczochach same siebie tez podniecaja.... co czasem uniemozliwia chodzenie ..... z uwagi na stale trzesace sie kolanka.... ktore w czarnych ponczochoch..... ach..... Odpowiedz Link Zgłoś
traktorzysta Re: pończochy 19.03.02, 10:36 Ech wy miastowe cherlaki. A traktorzystki w beretkach z antenką i gumiakach to gorsze? Albo takie dojarki jak unas we wsi? TRaktorzysta Odpowiedz Link Zgłoś
ss.komando Re: pończochy 26.03.02, 11:44 traktorzysta napisał(a): > Ech wy miastowe cherlaki. A traktorzystki w beretkach z antenką i gumiakach to > gorsze? Albo takie dojarki jak unas we wsi? > TRaktorzysta Rany, przeprowadzam sie na wies!!!! papa Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: pończochy 16.04.02, 23:04 Dopóki stopy, pośladki, czy ładny biust kobiety konieczne są do wywołania i utrzymania podniecenia seksualnego, ale sam kontakt seksualny odbywany jest z kobietą jako partnerką, nie ma mowy o zachowaniu dewiacyjnym. Staje się ono dewiacyjne , gdy do uzyskania zaspokojenia seksualnego wystarczą owe stopy czy biust. Podobnie jest z garderobą partnerki. Dopóki jest elementem wzmacniającym podniecenie, nie ma powodów do zmartwienia. Jeśli jednak jakaś część garderoby zastępuje partnerkę , staje się ona fetyszem prowadzącym do podniecenia i orgazmu, można mówić o zaburzeniu seksualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_feelgood Re: pończochy 24.04.02, 22:32 Dobrze, że to pończochy, a nie rajstopy, bo lepszy jest dostęp. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: pończochy 25.04.02, 07:43 dr_feelgood napisał(a): > Dobrze, że to pończochy, a nie rajstopy, bo lepszy jest dostęp. > Pzdr. I w tym cały urok pończoch ;))) porada techniczna dla pań wahających się czy chodzić w pończochach - jak juz się zdecydujecie je założyć np. na rozbieraną randkę, a pończoch są na pasku (ach, jaki smaczek i wyrafinowanie), to majteczki zakładajcie na końcu! Bo inaczej pozamiatane... ;) Albo kupcie takie odpinane z boku. Albo wcale nie zakładajcie, też jest wesoło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rexotron Re: pończochy 30.04.02, 22:25 Jezeli dziewczyna chce podobac sie bardziej niech zaklada. Jesli facetowi sie nie spodoba to otoz zwykly pedal on ten facet jest zasadniczo prawda ma sie rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
kk74 Re: pończochy 16.05.02, 12:43 Kto smie tu wypisywac ze to zboczenie??!?!?!?! Jest to jak najbardziej normalna fascynacja - tez ja podzielam. Ponczochy samonosne sa bardzo sexy i ulatwiaja stosunek przede wszystkim. Bo takie np rajstopy trzeba przedtem zdjac albo przedziurawic czlonkiem (:)) albo po prostu brutalnie zerwac z kobiety heh. Nie ma co mowic - sama kobieta jest podniecajaca ale jeszcze w czarnych ponczoszkach i ladnych czarnych obcasach to dodatkowe 100% podniecenia. UWIELBIAM Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.p Re: pończochy 16.05.02, 16:03 kk74 napisał(a): > np rajstopy trzeba przedtem [...]przedziurawic czlonkiem (:)) I chcialbym zobaczyc kogos, komu sie udalo przedziurawic rajstopy czlonkiem :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bratek3 Re: pończochy 17.05.02, 07:24 Pończochy są ekstra zwłaszcza na biurową randkę, można szybko i bezszelestnie dotrzec do "sedna", praktycznie w każdym miejscu, chociaż w windzie nie próbowałem. No i wrażenia wzrokowe są świetne, dotykowe zresztą też. Polecam. Dzisiaj koleżanka obiecała że założy, ciekawi mnie na ile wystarczy ("jej słabej") silnej woli jak będzie się opierała. Odpowiedz Link Zgłoś
murakun Re: pończochy 17.05.02, 23:50 ja swojej kobiecie co dwa dni kupuje nowe bo je w nocy z niej zdzieram Odpowiedz Link Zgłoś
tassman czochy 18.05.02, 07:46 murakun napisał(a): > ja swojej kobiecie co dwa dni kupuje nowe bo je w nocy z niej zdzieram *************** Twoja kobieta sypia w pończochach??? dziwne.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Murakun - mój prywatny bóg błahahahahaha 23.05.02, 09:28 murakun napisał(a): > nie wcinaj sie glupio ok. ****************** Murakun, Gdzież bym śmiał sie wcinac takiemu staremu wyjadaczowi, praktykowi, fantaście i kawalarzowi jak Ty. ja tylko podziwiam......A jest co naprawdę jest..... Szczególnie jak pończochy są w tle..... Błahahahahahahahhhahahahahahahaha Czekam na dalsze twoje "harcersko-sztubackie" posty Pozdrawiam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś