Dodaj do ulubionych

Chcę by zewrał kontakt z dziewczyną

IP: *.dynamic.mm.pl 27.01.13, 21:22
Witam,

Jestem z moim partnerem 5 lat, jakiś czas temu zrobiliśmy sobie "przerwę" w związku. Dlaczego? Okazało się, że on poznał młodszą, bardzo atrakcyjną dziewczynę, z którą utrzymywał stały kontakt przez bardzo popularny portal spolecznosciowy, zaznaczam, ze dziewczyna nie mieszka w naszym miescie, tylko daaleko. Dowiedzialam sie o tym, poroozmawialismy on zapyytal jak sadze czego brakuje w naszym zwiazku itd. Pragnę zaznaczyć że jemu doskwierały poważne problemy rozwojowo-zawodowe i jak to określil myslal o innych kobietach, o wolnosci? Dużo było znaków ze jest cos nie tak, czeste rozmowy nocami na portalu, telefony wyrzucajac smieci duze rozdraznienie. Rozstaliśmy sie, jednak nadal ze soba mieszkalismy-nbie ielismy innego wyjscia.
On wyjechał na jakis czas do domu rodzinnego, i przyjechal proszac mnie zebysmy znowu byli razem, mowiac jak bardzo zaczyna rozumiec swoje problemy, moja osobe w swoim zyciu, swoje uczucia itd. dałam 2ga szanse nie bylo lekko, moja czujnosc mocno pobudzona. wiele sytuacji od tamtej pory nas przyblizylo, wyporstowalismy progblemy, zaręczylismy się, jestesmy w trakcie organizowania slubu, chcemy miec dzieci. Nagle okazuje sie ze on odwiedza strony na portalu spolecznosciowym tej dziewczyny, nie wiem czy z nia rozmwia-watpie, ale notorycznie oglada jej zdjecia. Boli mnie to i nie wiem czy moge mu ufac. chcialabym zeby zerwal z nia jakikolwiek kontakt. nie wiem jak sie do tego odniesc...
Obserwuj wątek
    • nostress.ka21 Re: Chcę by zewrał kontakt z dziewczyną 07.02.13, 14:51
      hej,

nie udzieliłam się jak dotąd, ponieważ uważam to za dość trudną sytuację. Tutaj nie ma jednego wyjścia. Jednak w pewnej mierze mogę się z nią identyfikować i mam podobne odczucia jak Ty.
      Jestem szalenie ciekawa jakie rozwiązanie przyjęłaś i jak zaregaował partner.
      Jeśli nie chcesz pisać tutaj - zapraszam na priv.
    • s-n-a-f-u Re: Chcę by zewrał kontakt z dziewczyną 07.02.13, 17:59
      Facet wyraźnie wygląda mi na zafascynowanego tą drugą dziewczyną. A Ty wyglądasz mi na desperatkę, bo mimo wyraźnych przeciwwskazań brniesz w ślub.
      • nostress.ka21 Re: Chcę by zewrał kontakt z dziewczyną 08.02.13, 14:58
        s-n-a-f-u napisał:

> Facet wyraźnie wygląda mi na zafascynowanego tą drugą dziewczyną.

Nie wiadomo czy to tylko zafascynowanie.

A Ty wyglądas
        > z mi na desperatkę, bo mimo wyraźnych przeciwwskazań brniesz w ślub.
        >

Ten ślub to moim zdaniem poważny błąd, a desperacja to takie trochę pojęcie względne w takim przypadku.
        • Gość: doswiadczona Re: Chcę by zewrał kontakt z dziewczyną IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.13, 00:13
          Dziewczyno , nie brnij w cos ,co nie ma szans na szczesliwy zwiazek.Papierkiem go nie zatrzymasz ,ani nie wybijesz mu z glowy tamtej ani kolejnej dziewczyny. Nie bierz slubu i mieszkaj z nim dalej ,a sama przekonasz sie , ze on nie zrezygnuje i bedzie cie oklamywal. To juz nie facet dla ciebie.
          • Gość: Karla Re: Chcę by zewrał kontakt z dziewczyną IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.13, 11:38
            Kurcze.. a nie łatwiej zapytać Go dlaczego ogląda te zdjęcia? Najłatwiej jest poradzić, by dała sobie spokój. Serce nie sługa.. Może facet ma powazny problem a ona chce z nim byc mimo wszystko. Moze się okazać równie dobrze zwykłym frajerem ale najlepiej pogadaj z nim o tym. Powiedz, ze przeszkadza Ci to ( zapewne to najdelikatniejsze z określeń :) ) -moja rada.. zerwac zawsze mozesz.. a ze ślubem ja bym poczekała.. najpierw wyjaśnij ta sytuacje i posluchaj co ma do powiedzenia bo jak ktos wczesniej stwierdzil-papierkiem Go nie zmienisz..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka