wlochac1 18.07.04, 22:33 niektorzy uwazaja ze calowanie sie z ptwewartymi oczami jest zboczone a conakmniej niekulturalne a co wy sadzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiusia101 Re: czy to jest zboczone??? 20.07.04, 23:50 Każdy robi to jak chce ale ja zdecydowanie wole z zamkniętymi oczami tak jest bardziej romantycznie!Miałam takiego faceta który całOjąc mnie patrzył głupio sie czułam aler póżniej to znikło Odpowiedz Link Zgłoś
lysout Re: czy to jest zboczone??? 21.07.04, 11:22 Dla mnie to szczyt, jak można się całować patrząc na drugą osobę - Bóg nakazał się całować z zamkniętymi i tylko w małżeńskiej sypialni!!!!!!!!!!! Bójcie sie Boga!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pirat21wieka Re: czy to jest zboczone??? 21.07.04, 14:00 > Bóg nakazał > się całować z zamkniętymi i tylko w małżeńskiej sypialni!!!!!!!!!!! > Bójcie sie Boga!!!!!!!!!! znaczy się, mogę to robić z koleżankami, ale tylko w pokoju rodziców, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: czy to jest zboczone??? 22.07.04, 17:33 Nie jest zboczone ale nie należy ufać osobie, która całując nie zamyka oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
wlochac1 Re: koleandra 22.07.04, 20:39 A czy nie uwazasz ze z tym zaufaniem moze byc odwrotnie bo jak zanjbie oczy to sobie wyobrazi inna i co??? brdziesz ufac??? A jak patrzy to wiesz ze ty go podniecasz:))) caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssss Re: czy to jest zboczone??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:41 "Nie jest zboczone ale nie należy ufać osobie, która całując nie zamyka oczu." - ----> a coz to za bzdura ??? W moim zwiazku to normalne. Czasem oczy zamkniete, czasem otwarte, czasem wpol- przymkniete - zalezy na co mamy ochote. Kazda forma jest normalna i jak najbardziej kazda ma swoj specyficzny charakter. Chociaz rozumiem co mozecie miec na mysli - np. calujac sie z kims pierwszy raz czujesz jego obledno-fanatyczne spojrzenie na sobie - to faktycznie mozna odbierac jako odrobinę 'chore' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
celebrity Re: czy to jest zboczone??? 23.07.04, 22:08 Zboczone nie jest... Ale mozna zeza dostac wiec z punktu widzenia okulisty to zakazane :) Odpowiedz Link Zgłoś
darthwojtex Re: czy to jest zboczone??? 02.08.04, 02:48 Tez czasem lubie popatrzyc jak dziewczyna rozchyla usta i caluje. Zazwyczaj jednak z zameknietymi oczami. Dziwnie sie czuje, gdy otwieram oczka, a dziewczyna na mnei patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 Re: czy to jest zboczone??? 03.08.04, 17:53 Zboczone nie jest na pewno. Ale skąd wiecie że partner nie zamknął oczu chyba sami nie zamknęliście i przez to wiecie :-) Ja tam zamykam żeby skupić się na języczku ale czasem lubię otworzyć wcześniej niż moja luba i ppatrzeć w jej zamknięte oczy jak jest rozmarzona. Ale cały czas chyba to bez sensu nie można się skupić na całowaniu. A poza tym nie ważne czy z otwartymi czy zamkniętymi byle wilgotno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś