Dodaj do ulubionych

moja partnerka chce zebym ją bił

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.13, 10:32
Jestem z moją partnerką od kilku miesięcy i ona chce żebym ją bił, każdego dnia mówi "kiedy wreszcie mnie uderzysz?", "ale mógłbyś mnie pobić", "przepraszam byłam niegrzeczna, należy mi się lanie". Partnerka ma doktorat, bardzo dobrze zarabia i pochodzi z dobrego domu, rodzice też wykształceni i bez patologii, ale partnerka była w dzieciństwie bita przez rodziców, często o tym mówi z pewną fascynacją i wg mnie tu jest źródło problemu, obecnie z rodzicami ma dobre stosunki, kochają się nawzajem i jest ok. Jeden z jej byłych partnerów też stosował przemoc wobec niej, ale ona też wspomina to z lekką fascynacją. Ja nigdy nie uderzyłem kobiety i prośby partnerki żebym ją pobił wprawiają mnie w zakłopotanie. Co robić? Powiedzieć żeby poszła na terapię? Boję się tego że rozgrzebywanie przeszłości pogorszy jej stosunki z rodzicami i jej własną samoocenę, Co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: fel Re: moja partnerka chce zebym ją bił IP: *.play-internet.pl 31.05.13, 11:24
      moim zdaniem to jest wyraz patologii psychicznych.
      moj byly partner tez mial takie inklinacje. chcial takich praktyk.
      uwazaj na ta "dziewczyne".
      dla mnie to jest ciezka patologia. bo to nie wylacznie alkohol czy brak pieniedzy w domu ,\

chyba, ze amatorzy bdsm wyloza ci jakies satysfakcjonujace uzasadnienie.
      jesli zrobisz zalozenie, ze oni sa zdrowi na umysle i psychice.
      • Gość: Lukas77 Re: moja partnerka chce zebym ją bił IP: *.10-2.cable.virginmedia.com 31.05.13, 14:31
        Ludzie ale wy macie problemy... kazdy ma fantazje sexualne, a poniewaz nie jestesmy tacy sami kazdy ma inne. Zamiast wysylac partnerke na terapie i wmawiac jej ze ma problem po prostu porozmawiaj z nia szczerze, zapytaj czego dokladnie oczekuje i postaraj sie spelnic jej fantazje - napewno bedzie zadowolona i odwdzieczy sie tym samym. Pewien procent kobiet czerpie duza przyjemnosc sexualna z odczuwania bólu - mniejszego lub wiekszego. Moim zdaniem trafila Ci sie taka dziewczyna - masz farta - wykorzystaj to i pomysl ze setki facetów marza o takiej partnerce, która by mogli troche "poturbowac" w lózku i jeszcze byloby to im uznane na +. Sam ci zazdroszcze ;)
        • Gość: i Re: moja partnerka chce zebym ją bił IP: *.play-internet.pl 31.05.13, 21:53
          nie kobiet, a ludzi. ma potrzebe bycia bitym lub zadawania bolu.
          nikt normalny/ zdrowy na psychice, takich akcji nie praktykuje.
          kazda fantazja ma jakies podloze.
          a osoby z takim potzrebuja uzasadnienia na wlasna normalnosc.
          jak ty je teraz forsujesz tu na forum.
          jak alkoholicy i inni z niezdrowa psychika.
          • azeta4 Re: moja partnerka chce zebym ją bił 02.06.13, 19:43
            A moze ona che klapsa tam gdzie koncza sie plecy?
          • Gość: Lukas77 Re: moja partnerka chce zebym ją bił IP: *.10-2.cable.virginmedia.com 03.06.13, 08:30
            No prosze, znalazl sie psycholog. Jakim prawem oceniasz czy ktos jest normalny czy nie po jednym wpisie na forum? Poza tym dla kazdego z nas norma jest cos innego - dla jednej osoby norma moze byc cos co przez kogos innego jest niedopuszczalne. Poza tym po co piszesz takie rzeczy? Chcesz udowodnic kolesiowi ze zwiazal sie z wariatka? A moze mu po prostu zazdroscisz, bo sam mialbys na cos podobnego ochote ale zonka to konserwa, wiec konczy sie na 5 minutach pod koldra przy zgaszonym swietle?
            • Gość: i Re: moja partnerka chce zebym ją bił IP: *.play-internet.pl 04.06.13, 09:22
              takim, ze jak ziemia krazy wokol slonca, tak inne zjawiska maja swoje mechanizmy. niestety.D
              wystarczyl rzeczywiscie jeden twoj wpis.D
              a twoja slepa dalsza agresja byla juz niepotrzebna do potwierdzania tego co juz wyzej o sobie napisales.DDDDD
              • Gość: i Re: moja partnerka chce zebym ją bił IP: *.play-internet.pl 04.06.13, 09:24
                i nie z wariatka a z patologia.
                to, ze tak zarliwie bronisz jej, bo taka jak twoja wlasna, nie dziwi.
    • Gość: lubie Re: moja partnerka chce zebym ją bił IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.13, 16:33
      z jednym partnerem pozwalam sobie na bicie . Dokladnie o bicie po twarzy. Nie czuje wtedy bolu. potrzebuje mocniejszych doznan. Nie zawsze.
    • Gość: Moni Re: moja partnerka chce zebym ją bił IP: *.tktelekom.pl 04.06.13, 12:01
      Moim zdaniem powinieneś przeczytać książkę " Piata fala pożądania" Ta książka przedstawia fantazje erotyczne kobiet oraz pożądania współczesnej kobiety.
      Polski opowiadają swoje historie erotyczne , co jest bardzo realistyczne. Wyjaśni twoje problemy i przy tym bardzo fajnie i erotycznie jest napisana. Można wiele się nauczyć.
      Bardzo Ci polecam tą książkę.
      • Gość: on bez przemocy Re: moja partnerka chce zebym ją bił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.13, 13:23
        Dzięki za propozycję lektury, chciałem tylko dodać że moja partnerka wyraża swoje pragnienia częściej w normalnym codziennym życiu pozałóżkowym, czasami odnoszę wrażenie że robi specjalnie coś czego ja nie lubię żeby wzbudzić we mnie jakiś rodzaj agresji, co się jej oczywiście nie udaje. Nie mogę uderzyć kobiety którą kocham a ona ciągle gada o tym zebym ją pobił lub uderzył. Czy może osiągnęła pierwszy rodzaj jakiejś satysfakcji, może seksualnej, gdy rodzice ją bili i to się bierze stąd? Znamy się kilka miesięcy i boję się że wywinie mi jakiś numer albo że mnie zostawi dla jakiegoś perwersa sadysty. Najważniejsze dla mnie skąd to się bierze i co tacy ludzie później wywijają??
        • Gość: nfrv Re: moja partnerka chce zebym ją bił IP: *.play-internet.pl 04.06.13, 22:12
          zastanow sie co mowisz, mowiac ze ja kochasz.
          ze nie chcesz byc sam?
          ze .. etc.

jesli poukladasz siebie, bedziesz wiedzial co robic z ta kwestia.
    • Gość: lola Re: moja partnerka chce zebym ją bił IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 16:24
      Wyślij ją do psychologa,a jak ten nie pomoże to niech idzie do psychiatry,jedyne wyjście na takie problemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka