Gość: JOTAN IP: *.unregistered.formus.pl 21.08.01, 16:17 CZY JEST MOŻLIWE ABY FACET NIE MIAŁ NAPLETKA? BARDZO PROSZĘ PANA DOKTORA O ODPOWIEDŹ. MAM PRAWIE 30 LAT I CHYBA NIE MAM NAPLETKA, A W KAŻDYM RAZIE NIC MI SIĘ NIE ZSUWA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iko Re: PROBLEM Z NAPLETKIEM IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 19:23 Hehehehe , pewnie zostales obzezany jako male dziecko... i dlatego.. Nie zalamuj sie , to nawet moze i dobrze :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: PROBLEM Z NAPLETKIEM IP: *.telenergo.pl 22.08.01, 13:01 masz 30 lat chłopie i jeszcze nie wiesz jak to jest z napletkiem ?!?!?! Nie wszyscy maja go w nadmiarze albo niektórzy nie maja go w ogóle. Myślę, że gdyby rodzice poddali Cię obrzezaniu w niemowlęctwie, poinformowaliby Cię o tym fakcie w dorosłym wieku. Jeśli tak się nie stało to pewnie taka Twoja natura. Widziałem w swoim życiu paru facetów z całkowicie odkrytą żąłędią prącia i całkiem im z tym było do twarzy :)) Chyba nie masz się czym przejmować. A tak nawiasem mówiąc niektóre kultury obrzeżaja chłopców w celach higienicznych a inne znowu z racji krążących przekazów o lepszych, wyraźniejszych doznaniach przy pobudzaniu członka. Powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwidon Re: PROBLEM Z NAPLETKIEM IP: 195.136.25.* 22.08.01, 13:32 Mam podobny problem tzn. moja zołądź jest cały czas odkryta. Gdy próbuję naciągnąć na nią napletek to po paru minutach znowu jest odkryta. Może główka jest za wielka? Ale wogóle mi to nie przeszkadza a nawet ułatwia kontakt seksualny bo mogę wtedy dłużej i mocniej penetrować partnerkę. Ciekawe czy jest to jakaś wada anatomiczna i czy trzeba to leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: PROBLEM Z NAPLETKIEM 22.08.01, 13:34 Trudno się jest mi sie wypowiedzieć czy posiadasz napletek, czy też nie. Nie istnieje możliwość wrodzonego braku napletka. Albo go utraciłeś w dzieciństwie na skutek operacji stulejki, albo nie jestęś w stanie odprowadzić napletka na skutek stulejki ( co w wieku 30 lat jest raczej niemożliwe). Myslę , że twoje wątpliwośi rozwieje wizyta u urologa. Odpowiedz Link Zgłoś