IP: *.wieszowanet.pl 21.11.13, 14:15
witam mam 26 lat i mamy z zona problem zajść w ciaze lekaż powiedział ze moje plemniki sa nie rozwiniete to znaczy nie maja tych ogonków czy ktos ma podobny problem nie wiemy co robic i czy leki pomogą chcemy kupic profertil ale jest to dosc drogie czy warto to kupowac??
Obserwuj wątek
    • sureican Re: plemniki 22.11.13, 09:20
      Miałem podobny problem, natomiast prócz niedorozwiniętych miałem również sporą część nieżywych już plemników. Okazało się, że musiałem mieć wykonany zabieg podcięcia żylaków powrózka nasiennego, które powstały same z siebie. Wyniki seminogramu przed zabiegiem i wszystkie po zabiegu (jestem ponad 3 lata po zabiegu) są nieporównywalne, bo w końcu jestem płodny, i to nie na granicy :)

Żadne medykamenty nie były potrzebne.
    • iwo.nka Re: plemniki 31.01.14, 08:35
      Warto kupić. Polecam w 100 %. Z mężem staralismy się o dziecko 5 lat ostatnio lekarz w listopadzie przepisał mężowi Profertil ( mąż miał tylko 3 procent prawidłowych plemników) abyśmymogli podejść do inseminacji bo na naturalne nie ma szans. Mąż złużył jedno całe opakowanie ( 60 tabletek ) + 15 tabletek z nowego opakowania i właśnie okazało się że jestem w ciąży i to naturalnej. Polecam ten lek.
      Jeślibyłbyś zainteresowany to ma opakowanie gdzie jest 45 tabletek mogę sprzedać korzystnie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka