oka2 21.09.04, 11:31 witam... mam 2 pytania :1.Na jakim poziomie lub w ktorym mniej wiecej miejscu znajduje sie blona dziewicza 2.Czy chlopak moze przebic blone dziewicza wsadzajac np. 2 palce do pochwy kobiety? z gory dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darthwojtex Re: blona dziewicza 21.09.04, 15:29 Wiesz, z tego co mi sie wydaje, to wszystkie przedmioty wkladane do pochwy powoduja naruszenie blony. Zreszta, dziewictwo to twor w umysle, a nie kawalek miesa -_- Odpowiedz Link Zgłoś
oka2 Re: blona dziewicza 21.09.04, 16:18 a np u ginekologa, niby jak dziewczna jest dziewica to robi sie badanie "per rectum" ja sie spotkalam z przypadkiem ze ginekolog od razu zadzialal wziernikiem i jeszcze pozadnie zbadal wnetrze czy wszystko jest ok... palcami... moze zboczenioec jakis :) hehe dzieki z odp Odpowiedz Link Zgłoś
artek11 Re: blona dziewicza 21.09.04, 17:28 ale co ma piernik do wiatraka? badanie per rectum to badanie palcem przez odbytnice i z blona dziewicza to nie ma nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
oka2 Re: blona dziewicza 21.09.04, 20:12 nie zrozumiales, ale dzieki za info. chodzilo mi o to ze to badanie dopochwowe zostalo wykonane dziewicy, choc tak nie powinno byc... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: blona dziewicza 22.09.04, 15:19 grunt ze nie urodzila, bo drugiego niepokalanego poczecia juz bym psychicznie nie zdzierzyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: blona dziewicza 21.09.04, 18:54 no nie wszystkie, tylko te większe, przecież błona nie zamyka całkiem wejścia do pochwy i ma zwykle kaształt półksiężyca. H. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: blona dziewicza 21.09.04, 18:53 Istnieja rozne wariacje blony dziewiczej. Anatomia sie klania. Jedne warianty jest latwiej uszkodzic niz inne. Dwoma palcami? Czesto, jak najbardziej, ale nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
cherilyn Re: blona dziewicza 21.09.04, 19:45 Ja nie rozumiem tych wszystkich pytań typu: jak głęboko znajduje się bł. dziewicza... Przecież błona [o czym trąbią wszystkie poradniki i książki w szkole] znajduje się U WEJŚCIA pochwy. Czytaj: zaraz przy wejściu. Oznacza to, że nieważne jak głęboko wsadzisz palec - błony nie rozerwiesz. Natomiast rozrywa się ona na szerokość. Czyli wtedy, gdy do pochwy wejdzie coś grubszego np. członek męski. Owszem istnieją błony np. z wieloma małymi dziurkami, które mogą rozerwać się nawet po wsadzeniu na długość przedmiotu, palca bądź członka. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 Re: blona dziewicza 21.09.04, 21:21 No to może dziwne ale ja napisze od siebie, jak facet. Moja dziewczyna była dziewicą i właśnie w taki sposób (palcem) ją rozdziewiczyłem. W sumie wyszlo to przez przypadek. Wcześniej też robiliśmy takie pieszczoty ale ona była bardziej rozluźniona i przez dobre kilka miesięcy nie przerwałem błony i nawet się dziwiłem że jej nie wyczuwam. Ale wyczuwałem ten "półksiężyc" więc pomyślałem że to jest to ale nie przeszkadzało to nam w igraszkach. Tego razu "pojechaliśmy" trochę bardziej ostro i stało się. Ja byłem przestraszony bo miałem palec od krwi (Nawiasem mówiąc nie była ona tak czerwona jak kazdy myśli tylko brunatnawa jak krew "z nosa"). Na szczęście moja ukochana nie ma i nie miała mi tego za złe. Ja jej mówię "Chyba coś zrobiłem nie tak" A ona "tamto nie jest ważne bo jest cudownie" widocznie nie zawsze błna się liczy. I od tego czasu już łatwiej mi "wejść" więc wiemy że to nastapiło. Pozatym poczuła lekki kłujący ból. Syknęła żebym uważał ale to już sie czasem zdażało, ale sama powiedziała że ten ból był ciut inny. Odpowiedz Link Zgłoś
cherilyn Re: blona dziewicza 22.09.04, 16:25 owszem. masz rację. sam napisałeś, że "tym razem pojechaliście bardziej ostro". To znaczy, że po prostu błona tego nie wytrzymała :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś