Dodaj do ulubionych

Pytanie do Męszczyzn

23.11.23, 21:11
Mam pytanie do Panów. Ile najdłużej wytrzymaliście bez seksu? Mój związek to porażka od samego początku. Bzykamy się dosłownie że 3 razy w roku i to tylko gdy jest podpity!!! Często się kłócimy. Teraz już się uspokoił, ale był czas że prace kończył o 16 a do domu wracał nawet i o 1 w nocy! Cały czas powtarza, że nigdy mnie nie zdradził.
Obserwuj wątek
    • morskibursztyn Re: Pytanie do Męszczyzn 26.11.23, 19:06
      Zdarza się, że posucha trwa kilka miesięcy (ale nie powiem Ci dokładnie ile, nie liczyłem). Tyle razy się starałem coś niecoś zainicjować i.... nic. Przestałem się strać. W sumie to częstotliwość taka jak u Ciebie.
      Pozdr.
    • Gość: alex30501 Re: Pytanie do Męszczyzn IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.23, 11:27
      Jeśli pytasz - ile wytrzymuje bez seksu - jest to sprawa dla każdego faceta indywidualna, ale osobiście (jestem 50+) nigdy nie miałem dłuższej przerwy (celibatu) jak 7 dni. Jestem dość "kochliwym" facetem więc nie mœwię tu o jednej partnerce. Z żoną przeważnie uprawiamy seks 2x na dobę - to jest taka nasza norma. Mam szczęście, że żona też lubi "ten sport".
      Gorąco Pozdrawiam ❤️😘😍
    • fajnyfacet08 Re: Pytanie do Męszczyzn 09.12.23, 19:31
      Nie żyj w takim chorym związku, nie berz rozwodu jak nie musisz.
      Ja bez seksu wytrzymuje najwyżej kilka dni, właśnie szukam kobiety która ze mną by zamieszkała, ale żeby była bez dzieci.
      Ale znajdź sobie innego faceta u którego możesz razem z nim zamieszkać. Ile masz lat, czy masz dzieci ? Nie marnuj sobie życie bo mamy tylko jedno !
    • enigmaueen Re: Pytanie do Męszczyzn 10.12.23, 23:33
      Ja długo nie wytrzymałam - na erotyczne69.pl
      można zobaczyć jak doszłam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka