Dodaj do ulubionych

seks oralny

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 15:19
Co zrobić, gdy partner ma opory dotyczace milosci francuskiej, tzn. nie
przeszkadza mu, a wrecz sie podoba, gdy to ja zaspokajam i pieszcze jego
czlonka ustami, natomiast gdy on ma piescic moje miejsca intymne w ten sam
sposób, odczuwa niechec. Nie wiem, z czego to wynika. Jestem zdrowa, zadbana,
ogolona , pachnaca i atrakcyjna. Dodam jeszcze, ze z poprzednimi partnerami to
czesto robilam, byli zachwyceni zapachem mych miejsc intymnych i seksem ze mna.
Obserwuj wątek
    • zabawka Bardzo przykre.. 17.11.01, 16:19
      bo przeciez to jest najwyzszy wyraz akceptacji kobiecosci. Ja bym go juz nie
      chciala.
      • problem Re: Bardzo przykre.. 17.11.01, 22:40
        nie przesadzaj. Nie powinno się gościa rzucać tylko dlatego, ze nie chciał byc
        stroną aktywną w miłości francuskiej. Osobiście bardzo lubię to robić, ale
        przecież jest wiele kobiet, które nigdy nie zgodziłyby się "zrobić loda" czy
        połknąć spermę i to nie jest powód by je rzucać.
        A co do partnera Nell to radzę szczerze porozmawiać. Dlaczego bardzo lubi być
        pieszczonym, a nie chce tego odwzajemniać.
        Ostatecznie może mały szantaż sexualny móglby pomóc.

Pozdrawiam
    • zabawka Re: szantaz 17.11.01, 23:55
      Problemku, a czy chcialbys byc kochany w pewien sposob w wyniku szantazu?

Ja nie! Chce miec pewnosc ze on to robi bo ma przyjemnosc Pozdr
      • Gość: madzia Re: szantaz IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 00:32
        tylko zeby wiedziec czy to przyjemne musi sprobowac, a chyba to jest tu
        problemem.
        • Gość: Problem Re: szantaz IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.11.01, 11:52
          Zgadzam się z Madzią. Na pewno szantaż nie może być sposobem na to by on
          chętnie pieścił Twoje miejsca intymne, ale to jest sposób, żeby choć raz
          spróbował. Obiecuję Ci, że jeśli się przemoże i zobaczy jak będziesz się wiła w
          rozkoszy to pokocha ten rodzaj sprawiania Ci przyjemności. Dla mnie jest to
          chyba najwspanialsza rzecz na świecie widzieć i czuć, ze doprowadzam moją
          dziwczynę w ten sposób do orgazmu.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.
    • mikadora o dziwo, mam ten sam problem 18.11.01, 00:33
      Mój mąż jest raczej chłodny w łóżku facetem. Pochodzi z bardzo pruderyjnej
      rodziny. Moje pieszczoty akceptuje ale o wzajemność ciężko... O seks,wtedy
      kiedy ja go inicjuję też.. Moze on odrzuca mnie jako kobietę? Tylko nie mózwcie
      o szczerej rozmowie! To było! Facet wie, że chcę czułości, seksu nie
      ograniczonego tylko to genitaliów, bez pocałunków, bez szeptów, bez dotykku
      innych miejsc. Czasem porwie go jakaś fantazja i jest super, ale przeciętna
      jest mniej niż przeciętna. To takie.. bezopsobowe, czuję się jak lalka z sex
      shopu..Słuchajcie, jak to piszę, to zastanawiam się, co mnie jeszcze przy nim
      trzyma.. Poza łóżkiem też nie jest najciekawiej. Czas na kochanka?
      Panie Doktorze, moż to niedopasowanie seksualne? facet wie o moich potzrebach.
      i nic, zero woli, wysiłku... Nie wiem, zgubiłam sie w tych rozmyslaniach..
    • Gość: luk Re: seks oralny IP: *.acn.waw.pl 18.11.01, 15:51
      Jak to ty jemu a on Tobie nie.Jak robiłem to pierwszy raz kobiecie ,wcześniej
      przygotowany w sensie uprzedzenia słownego byłem przygotowany.Teraz mógłbym
      robić jej to cały czas ,bo wiem jak kobiete to podnieca.Musisz sama poczuć
      niechęć,zacząć źle robić,nawet drażnić jego członka.Albo nadstaw mu się na
      układ 69 i nie ma wyjścia.Ewentualnie porozmawiaj dlaczego on nie chce.Bo
      praktycznie według mnie gorsze jest całowanie członka męskiego niż całować
      kobiece narządy intymne.Dziękuje że mogłem Ci pomóc.Moje uszanowanie i życze
      powodzenia.A poza tym reszte twego ciała całuje?Pewnie tak.Dziękuje!!!
    • andrzej.depko Re: seks oralny 21.11.01, 04:57
      Jego postawa może wynikać z uwarunkowań wychowawczych.
      Dla wielu ludzi sama myśl o seksie oralnym jest niesmaczna, gdyż utrwalone mają
      silne skojarzenia z narządami wydalniczymi. Jeżeli ty pragniesz seksu oralnego,
      a Twój partner nie, spróbuj zrozumieć jego rezerwę i wyjaśnij sprawę z
      cierpliwością i wyrozumiałością. Postaraj mu wytłumaczyć, że dla zdrowych par
      nie ma w kontaktach oralnych nic nienormalnego, perwersyjnego czy
      niehigienicznego. Jest to po prostu dodatkowa forma aktywności seksualnej.
      Większość ludzi w czasie kochania całuje ciało partnera – ramiona, plecy,
      brzuch czy piersi. Seks oralny jest tego naturalnym następstwem – pocałunkiem
      pieszczącym najbardziej intymne części ciała partnera. Podczas gdy otwartość i
      uczciwość wzajemna, jeśli chodzi o pragnienia , jest w związku rzeczą
      pozytywną , to jednak nikt nie może być nakłaniany do tego, czego nie lubi.
      Nikogo nie powinno się przymuszać emocjonalnym szantażem do spełniania żądań
      lub nalegań. Na co decyduje się para ludzi w łóżku jest kwestia osobistych
      doświadczeń i preferencji obojga. Seks oralny z poczucia obowiązku ( szantażu)
      byłby bardziej obraźliwą harówką niż zmysłowym doświadczeniem, jakim być może i
      powinien.
      • Gość: pizmak Re: seks oralny IP: *.devs.futuro.pl 21.11.01, 13:56
        Ja powiem tak: bylam w takiej samej sytuacji, po czym okazalo sie, ze facet
        mnie po prostu nie kocha. A jak sie zakochal, to nie mial nic preciwko temu,
        zeby mnie TAM piescic. Tylko, ze wtedy juz bylo za pozno, bo ja sie odkochalam
        i nie sprawialo mi to zadnej przyjemnosci. Mysle, ze to nie jest kwestia
        wychowania i pruderii.
        • Gość: Nell Re: seks oralny IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:11
          a ja mysle, ze jednak jest. Uprawialam seks oralny
          przynajmniej z dwoma partnerami, ktorzy mnie nie
          kochali, no moze podobalam sie im, i nie czuli oporow ,
          a wrecz odwrotnie sami lizali mnie, niezadajac rewanzu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka