Gość: lolo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 21:59 Jak namowic dziewczyne do ogolenia "kasi". poprzednia moja próba spalila na panewc otrzmalem odp. od mojej dziwczyny, ze to bardzo boli itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el Re: golenie kasi IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.12.01, 22:01 chyba nie wymagasz zeby sie depilowala?????? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazar44 Re: golenie kasi 16.12.01, 00:01 Gość portalu: el napisał(a): > chyba nie wymagasz zeby sie depilowala?????? Przepraszam a czemu miałby nie wymagać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: golenie kasi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 16:41 tak chce by sie wydepilowala i to na zero!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trotula Re: golenie kasi IP: *.dabrowa.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 20:07 Dlaczego sadysta? Ja się depiluję całkowicie, i to z własnej woli. I zapewniam, że to nie boli. (rym :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trotula Re: golenie kasi IP: *.dabrowa.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 20:07 Dlaczego sadysta? Ja się depiluję całkowicie, i to z własnej woli. I zapewniam, że to nie boli. (rym :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trotula Re: golenie kasi IP: *.dabrowa.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 20:08 Dlaczego sadysta? Ja się depiluję całkowicie, i to z własnej woli. I zapewniam, że to nie boli. (rym :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trotula Re: golenie kasi IP: *.dabrowa.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 20:09 Dlaczego sadysta? Ja się depiluję całkowicie, i to z własnej woli. I zapewniam, że to nie boli. (rym :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrr Re: golenie kasi IP: 192.168.5.* 16.12.01, 20:11 Gość portalu: trotula napisał(a): > Dlaczego sadysta? Ja się depiluję całkowicie, i to z własnej woli. I zapewniam, > > że to nie boli. (rym :-)) A z ciekawości - z jakiego powodu? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
trotula Re: golenie kasi 16.12.01, 20:15 Jest przyjemniej, wydaje mi się też estetyczne i bardziej higieniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: golenie kasi IP: 192.168.1.* 16.12.01, 21:12 Mam dla ciebie propozycję. Musisz pokazać dziewczynie, że to nic strasznego. Na początek sam się wydepiluj. Odpowiedz Link Zgłoś
probowka Re: golenie kasi 16.12.01, 23:39 dokladnie,sam sobie ogol malego a potem pros o to swoja kobiete,przez takich jak Ty meczylam sie dluuuuugi czas znoszac klucie,podraznienie i bol ktory calkowicie odbieral mi przyjemnosc z seksu.w koncu przedstawilam mojemu chlopakowi taka propozycje (ogol sobie),owszem, zrobil to,pocierpial i wiecej mnie nie prosil o calkowita depilacje(pasek z przodu juz go w zupelnosci zadowala).Mezczyzni,dlaczego na sile chcecie zmieniac nature i narzucacie kobietom swoja wole w tych kwestiach?! Skoro Ci na niej zalezy to jak mozesz ja do tego zmuszac?!Postuluje w zwiazku z tym abyscie oprocz waszego uroczego peniska zaczeli golic sobie jaderka i pupcie.No co jest panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: golenie kasi IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.12.01, 23:56 Zgadza sie, zgadza. Jakby Cie dziewczyna poprosila, zebys sobie wydepilowal plecy, bo sa wlochate, to bys sie wydepilowal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrr Re: golenie kasi IP: 192.168.5.* 17.12.01, 00:36 probowka napisał(a): > dokladnie,sam sobie ogol malego a potem pros o to swoja kobiete,przez takich > jak Ty meczylam sie dluuuuugi czas znoszac klucie,podraznienie i bol ktory > calkowicie odbieral mi przyjemnosc z seksu.w koncu przedstawilam mojemu > chlopakowi taka propozycje (ogol sobie),owszem, zrobil to,pocierpial i wiecej > mnie nie prosil o calkowita depilacje(pasek z przodu juz go w zupelnosci > zadowala).Mezczyzni,dlaczego na sile chcecie zmieniac nature i narzucacie > kobietom swoja wole w tych kwestiach?! Skoro Ci na niej zalezy to jak mozesz ja > > do tego zmuszac?!Postuluje w zwiazku z tym abyscie oprocz waszego uroczego > peniska zaczeli golic sobie jaderka i pupcie.No co jest panowie? Przepraszam - ja mam wygolone rzeczone jąderka jak i peniska i mąk piekielnych jakoś nie cierpię. Poza tym może on wcale jej do tego nie chce zmuszać, a jedynie wolałby by wyglądałaby tak a nie inaczej. Notabene - do wygolenia skłoniła mnie moja była dziewczyna. A jedyne względy które mna kierowały były natury - rzekłbym eksperymentalno-poznawczej, a nie presją przymusu.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzia Re: golenie kasi IP: *.chello.pl 18.12.01, 08:53 Dla mnie golenie Kasi stało się już czynnością jak obcinanie paznokci. Po pierwsze lubi to mój mąż a po drugie na mnie samą działa to pobudzająco . Dopiero po depilacji podczas seksu czuję się naprawdę naga .Nie zawsze "koszę" włoski na zero (tak naprawdę na to tylko kilka razy) ,przeważnie zostawiam małą kępkę na wzgórku . Mnie to nic nie boli ,nawet kiedy odrastają .A używam do tego celu zwykłej maszynki do golenia dla kobiet oraz pianki mojego męża . Dla mnie z golenia wypływają same pozytywy ,ale jeśli Twoja kobieta już próbowała i nieodpowiada jej ,to chyba nic nie poradzisz na to niestety . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snam Re: golenie kasi IP: 10.10.6.* 14.01.02, 12:08 Ach, Lodzia wygolona !! Jedrne piersi i nagie ramiona !!! Czegoz wiecej potrzeba mezczyznie do szczecia. pozdrawiam Snam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zlosliwy A pachy? IP: *.teleaudio.com.pl 18.12.01, 18:10 probowka napisał(a): > dokladnie,sam sobie ogol malego a potem pros o to swoja kobiete,przez takich > jak Ty meczylam sie dluuuuugi czas znoszac klucie,podraznienie i bol ktory > calkowicie odbieral mi przyjemnosc z seksu.w koncu przedstawilam mojemu > chlopakowi taka propozycje (ogol sobie),owszem, zrobil to,pocierpial i wiecej > mnie nie prosil o calkowita depilacje(pasek z przodu juz go w zupelnosci > zadowala).Mezczyzni,dlaczego na sile chcecie zmieniac nature i narzucacie > kobietom swoja wole w tych kwestiach?! Skoro Ci na niej zalezy to jak mozesz ja > > do tego zmuszac?!Postuluje w zwiazku z tym abyscie oprocz waszego uroczego > peniska zaczeli golic sobie jaderka i pupcie.No co jest panowie? Twoja wypowiedź wymusza zadanie logicznego pytania: czy Ty nie golisz się pod pachami, czy też raczej i Ty i Twój partner jesteście wygoleni pod pachami? Bo jak rozumiem na podstawie Twojej wypowiedzi, rozwiązanie, że Ty się golisz pod pachami, a Twój partner nie - nie wchodzi w grę, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: A pachy? IP: 195.13.75.* 18.12.01, 18:32 Co do golenia, to oczywiste chyba ze nie boli... maszynka meza, czy zony. O depilacje chodzilo. Moze to komus sprawia przyjemnosc. Mi osobiscie nie. Panowie, a co z nozkami - depilowac???? Odpowiedz Link Zgłoś
kasz.anka Re: A pachy? 18.12.01, 18:58 dla mnie istnieje zasadnicza roznica miedzy goleniem "Kasi" a goleniem pach, po pierwsze golenie pach zajmuje mniej czasu, nie jest uciazliwe, nic mnie potem nie boli, nie kluje ,robie to bo lubie i nikt nie musi mnie do tego zmuszac. czy to takie dziwne ze nie robie czegos co jest dla mnie nieprzyjemne tylko po to bo komus sie tak podoba,no wybacz ale to moje cialo i ja decyduje. a jezeli moj chlopak nie potrafil tego zrozumiec to postawilam mu takie ultimatum i przez to sama cierpialam bo kocham zarosnietych facetow i tak naprawde nie chce aby sobie cokolwiek golili,bo dla mnie "im wiecej tym lepiej". dziwia mnie w zwiazku z tym jego kompleksy (sadzi ze ma zbyt zarosniete nogi) bo mnie to strrrasznie podnieca, nie rozumiem rowniez kobiet ktore kaza swoim chlopakom golic pachy (jezeli ci sobie tego nie zycza ofkoz) ale to chyba juz odrebny temat.Zreszta, moze juz oklepane i wyswiechtane na tym forum ale...de gustibus...jak zawsze uniwersalne i aktualne.pozdro.probowka vel kasz.anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: technika IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 23:28 Pytanie do pan ,którym golenie nie przeszkadza; jk taka operacje przeprowadzic -interesuj mnie wsazówki doswiadczonych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
gunia27 Re: technika 01.01.02, 18:27 Gość portalu: lolo napisał(a): > Pytanie do pan ,którym golenie nie przeszkadza; jk taka > operacje przeprowadzic -interesuj mnie wsazówki > doswiadczonych osob. Po wygoleniu maszynka, kiedy odrastaja moze swedziec, wie to kazdy... ja uzywam kremu depilujacego i naprawde jest super. Nic nie swedzi przy odrastaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: golenie kasi IP: 213.216.77.* 19.12.01, 14:10 ogol ją jak będzie spała. zacznij w takim miejscu, żeby nie mogła tego tak zostawić. a najpierw to sam sie ogol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: golenie kasi IP: *.gazeta.pl 20.12.01, 08:10 Twoja dziewczyna chyba istotnie nie odróżnia "golenia" od "depilowania". Może przyszło jej do głowy, żeby zrobić to ciepłym woskiem? ;-) To atrakcja tylko dla masochistek. Natomiast golenie może być naprawdę fajne. Najpierw trzeba futerko trochę przystrzyć nożyczkami, a potem ogolić. Można "na łyso", a można zostawić co nieco tu i ówdzie, można też skrócić włoski maszynką i zostawić kilkumilimetrową "szczecinkę" ... ;-) Może to zrobić facet swojej ukochanej, a może to zrobić ona a on będzie się przyglądać... Natomiast dużym problemem może być potem odrastanie włosków. Bywa, że to strasznie swędzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: golenie kasi IP: 195.205.26.* 30.12.01, 14:13 Gość portalu: lolo napisał(a): > Jak namowic dziewczyne do ogolenia "kasi". poprzednia > moja próba spalila na panewc otrzmalem odp. od mojej > dziwczyny, ze to bardzo boli itd. itp. Hej Lolo !!! Zaproponuj jej ze tez sie ogolisz, by bylo jej razniej i gwarantuje ze nie bedziecie juz chcieli robic tego inaczej, co do odrastania to mozne sie przyzwyczaic i po jakims czasie sami zauwazycie ze bedzie wam przeszkadzac jak beda nie obciete. ps. wedlug mnie najlepsze efekty "wizualno-dotykowe" uzyskuje sie przy zupelnym obcieciu. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabell Re: golenie kasi IP: *.icomp.com.pl 13.01.02, 16:29 Gdy są długie włosy faktycznie boli.Powiedz jej,że będzie przyjemniej ją lizać i pieścić w to miejsce,gdy ogoli psioche.Potem wcale nie boli.Ja osobiscie gole się depilatorem,boli ale warto,bo włosy odrastają dopiero po 3 tygodniach.Maszynką jak się goliłam to odrastały na drugi dzień,czyli bardzo szybko rosną.Namów swoją laske,że z kasia jak i z brodą u mężczyzny jak jej nie zgoli to zapuścisz zarost-a kobiety tego nie lubią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: golenie kasi IP: *.chello.pl 13.01.02, 22:11 coz wedlug mnie tamte okolice po prostu prezentuja sie bardziej estetycznie gdy sa ogolone (calkowicie klub gdy zostaje tylko paseczek ) ... mozna ubrac bardzo skape majteczki ( ble coz za widok ..skape majteczki a spod nich kepy kłaków ) i wygladaja ladniej ... pieszczenie dziewczyny oralenie jest wtedy duzo mniej problematyczne dla partnera ... ( nie wiem czy kos lubi włoski w ustach ) ...a ja zawsze gdy jestem ogolona czuje sie bardziej zmyslowo ... zwlaszcza ze wiem ze dziala to na mojego partnera .. swojego czasu przysparzalo mi to jedynie dylematow przed wizytami u ginekologa :))) nie wiem czemu ale nie chcialam by pojmowal mnie jako uosobienie perwersji ( inne panie tez tak mialy :)))? ) ale z czasem przeszlo :) co do osrastajacych wloskow jesli nie pozwala sie sobie na zarosniecie .. to ich odrosniecie w ogole nie boli .. ( mnie zaczyna bolec gdzies po 4-5 dniach odrsatania ) wystarczy po prostu golic sie lub stosowac krem do depilacji co pare dni .. i wszystko jest ok . co do metod to na poczatek polecam albo krem ( najlpeiej veet) albo zwykla maszynke i pianke która zmiekkczy wloski ... :) Tyle o tym .Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś