Dodaj do ulubionych

Do Administartora - usunąć z forum artihipa !

IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 18:42
MOZE ADMINISTARTOR ZAPOZNA SIE ZE WSZYSTKIMI WYPOWIEDZIAMI "UZYTKOWNIKA" O
NICKU ARTIHIP I PODEJMIE W STOSUNKU DO JEGO OSOBY STOSOWNA DECYZJE. UWAZAM IZ
DLA OSOB PISZACYCH TEKSTY W STYLU

"Ojców pedałów dymających was i matki dziwki to macie wy chorzy odmieńcy.
Camel- wysil się chociaż i wymyśl jakieś swoje teksty pustaku a nie tylko z tym
ścierwem jeździsz którym ja tobie dosrałem zboczony zoofilu.
Walisz tego swojego pieska, że aż mu z dupy iskry walą ty zboczony pałorobie !!!
Zycze zeby was swiety Mikolaj wydymal!!"

- DLA TAKICH OSOB JAK ARTI NIE MA MIEJSCA NA TYM FORUM. JEGO ZYCZENIA "ABY
WSZYSTKIE PEDALY ZARAZILY SIE AIDS" I POPIERANIE PRZEZ NIEGO IDEOLOGII
NAZISTOWSKIEJ (MORDOWANIE HOMOSEKSUALISTOW PRZEZ WOJSKA HITLERA) TO NIE TYLKO
NARUSZENIE KULTURY WYPOWIEDZI, ALE LAMANIE PRZEPISOW PRAWNYCH.

ZWRACAM SIE DO ADMINISTRATORA O USUNIECIE Z FORUM UZYTKOWNIKA ARTIHIP (PRZEZ
BLOKADE JEGO ADRESU) ORAZ JEGO KONTA: ARTIHIP@POCZTA.GAZETA.PL. POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: 209.114.223.* 27.12.01, 21:50
      Gość portalu: DANIEL napisał(a):

> MOZE ADMINISTARTOR ZAPOZNA SIE ZE WSZYSTKIMI WYPOWIEDZIAMI "UZYTKOWNIKA" O
      > NICKU ARTIHIP I PODEJMIE W STOSUNKU DO JEGO OSOBY STOSOWNA DECYZJE. UWAZAM IZ
      > DLA OSOB PISZACYCH TEKSTY W STYLU
      >
      > "Ojców pedałów dymających was i matki dziwki to macie wy chorzy odmieńcy.
      > Camel- wysil się chociaż i wymyśl jakieś swoje teksty pustaku a nie tylko z tym
      >
      > ścierwem jeździsz którym ja tobie dosrałem zboczony zoofilu.
      > Walisz tego swojego pieska, że aż mu z dupy iskry walą ty zboczony pałorobie !!
      > !
      > Zycze zeby was swiety Mikolaj wydymal!!"
      >
      > - DLA TAKICH OSOB JAK ARTI NIE MA MIEJSCA NA TYM FORUM. JEGO ZYCZENIA "ABY
      > WSZYSTKIE PEDALY ZARAZILY SIE AIDS" I POPIERANIE PRZEZ NIEGO IDEOLOGII
      > NAZISTOWSKIEJ (MORDOWANIE HOMOSEKSUALISTOW PRZEZ WOJSKA HITLERA) TO NIE TYLKO
      > NARUSZENIE KULTURY WYPOWIEDZI, ALE LAMANIE PRZEPISOW PRAWNYCH.
      >
      > ZWRACAM SIE DO ADMINISTRATORA O USUNIECIE Z FORUM UZYTKOWNIKA ARTIHIP (PRZEZ
      > BLOKADE JEGO ADRESU) ORAZ JEGO KONTA: ARTIHIP@POCZTA.GAZETA.PL. POZDRAWIAM.

.
      .
      .

wszystko fajnie, ale po co to piszesz TUTAJ?
      przylukaj:
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=299

mi tam takie psie gówienko jak artihip zwisa i powiewa - musi sobie dzieciak
      wyleczyć kompleksy z wcześniejszego (przedszkole?) dzieciństwa. Jednak
      rzeczywiście ten bachorek może wkurzac, dlatego swój post wpisz:
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=299&watek=1

albo wbij się na chama w wątek:
      gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=299&wid=750677&aid=751851&rep=1
      większe szanse, że admin zobaczy...

pozdrawiam

• artihip Re: Do frustrata danielka! 27.12.01, 22:02
      Ojojojojej, ale nam się pedałek-danielek zbulwersował prawdą o swoim chorym,
      niedorobionym życiu.

Aż na donosicielstwo mu się zebrało.
      Ale to nic, wybaczam ci bo masz za blisko głowę dupy i ci się gówno z mózgiem
      wymieszało!!!
      • msciciel Re: Do frustrata articioci :-) 27.12.01, 23:11
        artihip napisał(a):

> Ojojojojej, ale nam się pedałek-danielek zbulwersował prawdą o swoim chorym,
        > niedorobionym życiu.
        >
        > Aż na donosicielstwo mu się zebrało.
        > Ale to nic, wybaczam ci bo masz za blisko głowę dupy i ci się gówno z mózgiem
        > wymieszało!!!

articiociu, twoje teksty nie bulwersuja - one co najwyzej pozostawiaja uczucie
        niesmaku, ze jakis czlowiek moze byc az tak chory. wspolczuje ci razem z innymi
        uzytkownikami forum - mam nadzieje ze pan Administrator pomoze nam zastosowac
        wobec ciebie skuteczna terapie: ludzi takich jak ty nalezy izolowac i leczyc. o
        ile na to drugie wplyw mamy niewielki, o tyle w tym pierwszym jest ci w stanie
        pomoc Admin. na co szczerze liczy, wspolczujacy ci,
        msciciel.
        • kardos Re: Do ... 28.12.01, 10:09
          ale sie porobilo
          na tym forum
          nie myslalem artihip
          ze zrobisz taka kariere
          he he
          juz homoski na donosicielstwie
          zlapales
          sa naprawde zalosni
          tak dalej kolo /kardos
      • gale co za kretyn? 28.12.01, 10:22
        artihip napisał(a):

> niedorobionym życiu.

Prawdą?! Człowieku, to co napisałeś jest po prostu żenujące.

Jakie donosicielstwo? Czytałeś regulamin forum?

> wymieszało!!!

Pisząc to patrzyłeś w lusterko? Może postaraj się nie mierzyć innych swoją miarą.

Pozdrawiam,

gale
        ----
        gale.blog.pl
        • artihip Re: gale -co za kretyn? 28.12.01, 13:46
          Ty co tak plujesz gównem gale??? Nażarłeś się kału swojej starej prostaku!?!
          Weź tę swoją żałosną stronkę www i idź się utop ćwoku !
      • Gość: pan laga Re: Do frustrata danielka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 21:47
        artihip napisał(a):

> niedorobionym życiu.
        >
        > wymieszało!!!

Łamiesz prawo - nawołujesz do nienawisci i linczu wobec ludzi o odmiennych
        orientacjach seksualnych. Jestes nie tylko głupawy, co widac po twych tekstach,
        ale jestes takze małym , tchorzliwym gnojkiem, ktoremu wydaje sie, ze dzieki
        anonimowosci moze byc bezkarnie sieciowym przetępcą. I tu się mylisz. Nie mozesz.
        pan laga
    • redakcja Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! 28.12.01, 17:09
      Witam,

uzytkownik artihip pisal na Forum z dwoch adresow IP. Jeden z nich zostakl
      zablokowany, drugi (modem) zostal zgloszony TPSA. W skrajnych oprzypadkach moze
      to skutkowac odcieciem telefonu.
      • Gość: ramzes:) Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.01, 19:29
        no przynajmniej jakas reakcja...

ramzes:)
      • Gość: msciciel Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 19:35
        redakcja napisał(a):

> Witam,
        >
        > uzytkownik artihip pisal na Forum z dwoch adresow IP. Jeden z nich zostakl
        > zablokowany, drugi (modem) zostal zgloszony TPSA. W skrajnych oprzypadkach moze
        >
        > to skutkowac odcieciem telefonu.

Dziekuje Administracji Forum za szybka reakcje. Mam nadzieje iz bedzie to sygnal
        dla wszystkich uzytkownikow, niezaleznie od gloszonych przez nich pogladow, iz
        chamstwa i wulgarnosci na tym forum tolerowac sie nie bedzie. pozdrawiam
        msciciel

• Gość: normalny Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: 209.114.223.* 28.12.01, 21:23
        redakcja napisał(a):

> zablokowany, drugi (modem) zostal zgloszony TPSA. W skrajnych oprzypadkach moze

ojejku, tatuś się wkurzy :) biedny arti dostanie po dupsku :P
        • artihip Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! 28.12.01, 21:44
          Nie liczcie na to pedałki, jestem administratorem w firmie internetowej i mam
          do dyspozycji kilkaset numerków IP tak że będę wam przypominał o waszej chorej
          oriętacji gejósy!!!

P.S. Do redakcji - nie tylko ja tu walę mięsem (np. daniel, camel), i tak
          nawiasem mówiąc to nie ja rozpiepszam forum wątkami "arti to
          pedał", "homoseksualistom tak' itp.
          • Gość: pan laga Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 21:51
            artihip napisał(a):

> Nie liczcie na to pedałki, jestem administratorem w firmie internetowej i mam
            > do dyspozycji kilkaset numerków IP tak że będę wam przypominał o waszej chorej
            > oriętacji gejósy!!!
            >
            > P.S. Do redakcji - nie tylko ja tu walę mięsem (np. daniel, camel), i tak
            > nawiasem mówiąc to nie ja rozpiepszam forum wątkami "arti to
            > pedał", "homoseksualistom tak' itp.

Jeszcze nie rozumiesz, debilku, ze nie o walenie miesem tu chodzi ?
            Jestes zwykłym przestępcą.
            To , ze jestes admin.- tym gorzej swiadczy o tobie.Powinienes dobrze wiedziec,
            jak zachowywac sie w Internecie.
            A poza tym : o kurwa !!! Twoja ortografia calkowicie , moj mały, dyskwalifikuje
            cię, jesli chodzi o publiczne występowanie w Sieci.
            pan laga
          • Gość: normalny Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: 209.114.223.* 28.12.01, 21:57
            artihip napisał(a):

> do dyspozycji kilkaset numerków IP tak że będę wam przypominał o waszej chorej
            > oriętacji gejósy!!!

O - fajnie. W takim razie wygląda na to, że będzie mały proces ...
            • Gość: rob Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: 146.101.149.* 30.12.01, 18:30
              .Mozesz byc facet wlascicielem firmy internetowej i tak nic to nie
              zmieni.Popatrz w lustro,przed samym soba nie uciekniesz.
          • Gość: Bona :-0 IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.01, 22:49
            artihip napisał(a):

> oriętacji gejósy!!!
            Archaicznytyp najdziwniejszą ma jednak "oriętację" zawodową:))) Do południa jest
            studentem dwóch wydziałów, do wieczora adminem w Bardzo Ważnej Firmie - domyślam
            się, że w nocy nie śpi, tylko siedzi i zawija w te sreberka. Pzdr!
          • Gość: ramzes:) Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.01, 23:53
            artihip napisał(a):

> oriętacji gejósy!!!

o student historii, administracji (aha dlatego jest penie administratorem:)) he
            he he) , po prostu geniusz nam sie trafil.... szkoda, ze slownik ortograficzny to
            dla niego cos bardzo nieznanego.

no a co zlego w tym, ze jestes pedalem??

• Gość: Bona Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.12.01, 00:15
              Gość portalu: ramzes:) napisał(a):

> o student historii, administracji (aha dlatego jest penie administratorem:)) he
              ---Bądż pozdrowiony, Synu Horusa! Że też ja tego nie wykoncypowałam, tylko
              bezdusznie posądziłam Archaicznegotypa o konfabulację z tym administrowaniem:)))
              Pozdrawiam!

• tornado2000 Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! 29.12.01, 00:37
                artidupo
                nawet pedal moze byc inteligentny i z klasa, a ty jestes zwykla ciota spod dworca.

tornadi
          • Gość: msciciel artihip, czyli kilka slow o przestepcy IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 01:18
            artihip napisał(a):

> oriętacji gejósy!!!
            >

wow... administrator.. "oriętacji" ... "gejósy" ... "rozpiepszam" ... ile ty
            masz lat dzieciaku? kto cie chowal? dlaczego dostep do netu maja osoby z
            wyksztalceniem niepelnym podstawowym?

arti - przeczytaj uwaznie wszystkie swoje wypowiedzi. a potem komentarze do nich.
            dalej zamierzasz sie kompromitowac? uzytkownicy forum w swej zdecydowanej
            wiekszosci uwazaja cie za chorego psychicznie homofoba. Administrator forum
            wyprosil cie stad. jako katolik (a tak sie przeciez z tym obnosiles) powinienes
            zrozumiec, ze jestes tu osoba niepozadana. lamanie regulaminu forum i
            sprzeciwianie sie decyzjom Admina forum GW jest naruszaniem prawa. reszte
            dopowiedz sobie sam, megainteligencjo heteroswiata...

:-)

• kardos Re: ... 30.12.01, 12:55
              w jadnym artihip
              mial jednak swieta
              racje
              pedaly niezle sie
              obnosza ze swoja
              zalosna choroba
              i to forum jest
              tego przykladem /kardos
              • Gość: msciciel Re: ... IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 14:15
                jesli cos ci sie nie podoba - nikt ci nie karze przebywac na tym forum. no chyba
                ze jestes masochista. arti poszedl sie juz leczyc ze swojej choroby - moze ty tez
                powinienes? w koncu nikt cie tutaj sila nie trzyma...
              • Gość: Bona Re: ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.12.01, 14:18
                kardos napisał(a):

> w jadnym artihip
                > mial jednak swieta
                > racje
                ---Świętą w takim samym stopniu jak sam jest święty:)))Jako Archaicznytyp nie
                odróżnia szaleństwa od choroby psychicznej. Polecam Ci, Kardosie, zarówno lekturę
                z zakresu psychologii klinicznej, jak i opracowania historyczne : jednym z
                pierwszych żródeł powinna być "HIstoria szaleństwa" Foucaulta, w aspekcie
                historii i sztuki interpretująca, a nawet gloryfikujaca to zjawisko.

> pedaly niezle sie
                > obnosza ze swoja
                > zalosna choroba
                > i to forum jest
                > tego przykladem /kardos
                ---Niedżałowany Maxio, a z nim Archaicznytyp, ma wprawdzie wyrobione zdanie na
                temat kompetencji WHO, ale ta właśnie organizacja, na podstawie wyników
                wieloletnich badań i doświadczeń największych w tej dziedzinie autoryttów na
                świecie - ostatecznie wykreśliła homoseksualizm z listy chorób. Żałosne może być
                tylko upieranie się przy stereotypach ukształotowanych przez pruderyjne i
                hipokryzyjne prądy umysłowe minionych wieków.
                Pzdr!

• Gość: Wilk Re: artihip, czyli kilka slow o przestepcy IP: localhost 13.01.02, 02:19
              Gość portalu: msciciel napisał(a):
              > wow... administrator.. "oriętacji" ... "gejósy" ... "rozpiepszam" ... ile ty
              > masz lat dzieciaku? kto cie chowal? dlaczego dostep do netu maja osoby z
              > wyksztalceniem niepelnym podstawowym?
              >
              > arti - przeczytaj uwaznie wszystkie swoje wypowiedzi. a potem komentarze do nic
              > h.
              > dalej zamierzasz sie kompromitowac? uzytkownicy forum w swej zdecydowanej
              > wiekszosci uwazaja cie za chorego psychicznie homofoba. Administrator forum
              > wyprosil cie stad. jako katolik (a tak sie przeciez z tym obnosiles) powinienes
              >
              > zrozumiec, ze jestes tu osoba niepozadana. lamanie regulaminu forum i
              > sprzeciwianie sie decyzjom Admina forum GW jest naruszaniem prawa. reszte
              > dopowiedz sobie sam, megainteligencjo heteroswiata...

Jak widze "GazWyb" wypromowal mode na tolerancje. Taka "inaczej". Mozna byc pijanym jak swinia
              ministrem i to jest cool. Mozna byc pedalem gwalcacym chlopcow - tu mowi sie o tolerancji dla
              odmiennosci. Ale nie mozna byc normalnym heteroseksualista. Taki powinien siedziec w ciemnym kacie
              i grzecznie przytakiwac. Jak nie to za drzwi... Jednym slowem - tolerancja... Taka a'la Gazeta d.Wyborcza
              • Gość: msciciel Re: artihip, czyli kilka slow o przestepcy IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 10:03
                > Jak widze "GazWyb" wypromowal mode na tolerancje. Taka "inaczej". Mozna byc pij
                > anym jak swinia
                > ministrem i to jest cool. Mozna byc pedalem gwalcacym chlopcow - tu mowi sie o
                > tolerancji dla
                > odmiennosci. Ale nie mozna byc normalnym heteroseksualista. Taki powinien siedz
                > iec w ciemnym kacie
                > i grzecznie przytakiwac. Jak nie to za drzwi... Jednym slowem - tolerancja... T
                > aka a'la Gazeta d.Wyborcza

Mozna tez byc ograniczonym nieukiem, nie majacym pojecia co to pedofilia a co
                homoseksualizm - i publikowac tu swoje opinie. Jednym slowem - tolerancja.

• drapieznik Re: Do Administartora - podszkolic go! 01.01.02, 01:33
        Fakty:

1. Redakcja posuwa sie do roli inkwizycji moralnej. Radakcja - mam na mysli
        tego piona.

2. Jak ktos nie chce artihipa czytac to niech go nie czyta. A juz na pewno nie
        musicie mu odpowiadac.

3. Daniel jest kopniety, ze wystosowal takie pismo a administrator jeszcze
        bardziej bo sie na nie powolal.

4. Artihip nie jest pedalem i jest homofobem. Not to co? Wolno mu i wolno mu to
        pisac. Nawet wolno mu uzywac laciny kuchennej. A to ze ktos go nie lubi to jest
        to tego kogos indywidualna sprawa. Ja np. nie lubie ruskich
        • Gość: msciciel polowanie na drapieznika IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 10:23
          drapieznik napisał(a):

> Fakty:
          >
          > 1. Redakcja posuwa sie do roli inkwizycji moralnej. Radakcja - mam na mysli
          > tego piona.

Ja nazywam to pilnowaniem porzadku. Czy wyrzucenie z forum osoby otwarcie
          popierajacej poglady Hitlera nazywasz "inkwyzycja moralna"? Ja to nazywam
          dzialaniem zgodnym ze zdrowym rozsadkiem i przepisami prawnymi - powienes sobie
          poczytac Ustawe Zasadnicza, obronco wolnosci slowa. Wolnosc konczy sie tam, gdzie
          zaczyna sie lamanie prawa.

> 2. Jak ktos nie chce artihipa czytac to niech go nie czyta. A juz na pewno nie
          > musicie mu odpowiadac.

Zgadza sie.

> 3. Daniel jest kopniety, ze wystosowal takie pismo a administrator jeszcze
          > bardziej bo sie na nie powolal.

Kto jest kopniety - przestepca, czy osoba domagajaca sie ukarania przestepcy? cos
          ci sie lekko poprzestawialo...

> 4. Artihip nie jest pedalem i jest homofobem. Not to co? Wolno mu i wolno mu to
          > pisac.

O ile nie posuwa sie w swej hopmofobii za daleko. Granice okresla: regulamin
          forum i KK.

>Nawet wolno mu uzywac laciny kuchennej.

Nie, poniewaz zabrania tego regulamin Forum i zasady Netykiety.

>A to ze ktos go nie lubi to jest to tego kogos indywidualna sprawa. Ja np. nie
          lubie ruskich
          • drapieznik Re: polowanie-chcialoby sie, nie? 01.01.02, 15:36
            Chcialem ci odpowiedziec punkt po punkcie ale stwierdzilem ze musisz jeszcze
            troche pointernetowac.
            • Gość: pan laga Re: polowanie-chcialoby sie, nie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 20:35
              drapieznik napisał(a):

> Chcialem ci odpowiedziec punkt po punkcie ale stwierdzilem ze musisz jeszcze
              > troche pointernetowac.

Sam pointernetuj.
              On ma rację we wszystkim, co powiedział.
              Zreszta chyba sie juz skompromitowales dostatecznie pokrzykując coś o faciu i
              jego prawach, zarzucając niewiedzę administratorowi i obwieszczając, iż sam nie
              czytales nawet tekstów artodupka.
              pan laga
            • Gość: msciciel nie :-) IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 23:24
        • Gość: ramzes:) Re: Do Administartora - podszkolic go! IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.02, 19:09
          > 6. Admin jest bez pojecia. Niech sie lepiej popyta prawnikow czy to co zrobil
          > jest legalne i ZGODNE Z PLANAMI PERSPEKTYWICZNYMI GAZETY. Jezeli ktos moze
          > podeslac liscik z tym pytaniem do jego szefow, to bardzo prosze. Tak juz jest,
          > ze skoro pozwolono na pedaly to i pozwolono na antypedaly. Jezeli pozwolono na
          > aniolkow to i pozwolono na diabelkow. Jezeli taki aniolek to pedal, a diabelek
          > to artihip to miejsce na forum jest dla nich dwoch.

chyba czas zebys sie zapoznal z prawem prasowym. jest tam wyraznie napisane, ze
          wine za lamanie prawa (w to takze wlicza sie ublizanie innym) ponosi nie ten kto
          to napisal, ale ten kto to opublikowal. Wiec w tym przypadku, jesli doszloby do
          jakigos procesu najwieksza kare dostalaby gazeta i administratorzy forum. Prawo
          prasowe wyraznie okresla kto jest w tym przypadku winny.

> 7. Forum jest dla wszystkich. Jest to pewien rodzaj publicznego kibla. Tak jak
          > jak zreszta caly internet.

ale nie forum oficjalnej gazety. to sa juz swego rodzaju publikacje.

> 9. Juz sie zaczynaja brac za moralnosc k. na internecie.

i tak powinno byc.

• Gość: (anonim) Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: localhost 13.01.02, 02:01
        redakcja napisał(a):
        > Witam,
        > uzytkownik artihip pisal na Forum z dwoch adresow IP. Jeden z nich zostakl

No to gratuluje - wchodzimy do Europy. Wschodniej oczywiscie. Tyle ze tam 'nieprawomyslnych'
        rozstrzeliwano. Tu po Europejsku - odcina sie telefon jak wypowiedzi nie spodobaja sie cenzorowi.
        Porzadek ma byc no nie? Nie moze byc tak zeby ludzie mieli wlasne poglady ktorych nie przeczytali w
        "GazWyb". Bo inaczej mogli by zaczac myslec albo cos gorszego?....
        • Gość: camel Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.02, 11:16
          Jakby ten czub Arti....powiedzial swoje poglada komus prosto w oczy i na ulicy to
          pewnie skonczyloby sie mordobiciem, albo procesem w sadzie. A tak korzystajac z
          tego, ze tu nie ma cenzury moze opluwac wszystko i wszystkich, wiec?
          Cenzura? TAK, ale tylko tym, ktorzy lamia nie tylko regulamin forum, ale przy
          okazji prawo.

camel

dakcja napisał(a):
          > > Witam,
          > > uzytkownik artihip pisal na Forum z dwoch adresow IP. Jeden z nich zostakl
          >
          > > zablokowany, drugi (modem) zostal zgloszony TPSA. W skrajnych oprzypadkach
          > moze
          > > to skutkowac odcieciem telefonu.
          >
          > No to gratuluje - wchodzimy do Europy. Wschodniej oczywiscie. Tyle ze tam 'niep
          > rawomyslnych'
          > rozstrzeliwano. Tu po Europejsku - odcina sie telefon jak wypowiedzi nie spodob
          > aja sie cenzorowi.
          > Porzadek ma byc no nie? Nie moze byc tak zeby ludzie mieli wlasne poglady ktory
          > ch nie przeczytali w
          > "GazWyb". Bo inaczej mogli by zaczac myslec albo cos gorszego?....

• Gość: WodaN Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: 10.0.2.* 01.01.02, 23:13
      Witam!
      Jak widze wiekszosc ludzi na tym forum to idioci. Wielkie oburzenie ze koles
      nie lubi pedalow. Ja tez nienawidze pedalow i wielu innych rzeczy, a
      szczegolnie takich pojebow jak wiekszosc tutaj. Wielce sie sraja, ze niby sa
      madrzy, a naprawde jada z slownika aby ich wypowiedz wygladala na madra.
      Takich konfidentuw jakim jest ten pedal Daniel (czy jak mu tam) to juz wogole
      nie trawie. Zapewne kilku popierdolencom nie bedzie odpowiadla jezyk w jakim
      to napisalem ale to ich problem i mam to w dupie.
      Aha jeszcze przepraszam za bledy, bo pewnie jakis imbek sie czegos dopatrzy.
      Nara!
      • Gość: WodaN Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: 10.0.2.* 01.01.02, 23:23
        Przepraszam bardzo ale zle napisalem wyraz konfidentow.
        Szczerze przepraszam popierdolencow na punkcie ortografii.
        • Gość: €razm Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! IP: 209.114.223.* 02.01.02, 13:41
          Gość portalu: WodaN napisał(a):

> Przepraszam bardzo ale zle napisalem wyraz konfidentow.

Wydaje mi się, że źle rozumiesz znaczenie tego słowa. Konfident to, najogólniej
          rzecz biorąc, tajny współpracownik. Wytłumacz mi kolego czy wysłanie listu pod
          swoją ksywką i adresem było "tajne"?
      • Gość: msciciel odrobina litosci dla inteligentych inaczej... IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 23:31
        Gość portalu: WodaN napisał(a):

> Witam!
        > Jak widze wiekszosc ludzi na tym forum to idioci. Wielkie oburzenie ze koles
        > nie lubi pedalow. Ja tez nienawidze pedalow i wielu innych rzeczy, a
        > szczegolnie takich pojebow jak wiekszosc tutaj. Wielce sie sraja, ze niby sa
        > madrzy, a naprawde jada z slownika aby ich wypowiedz wygladala na madra.
        > Takich konfidentuw jakim jest ten pedal Daniel (czy jak mu tam) to juz wogole
        > nie trawie. Zapewne kilku popierdolencom nie bedzie odpowiadla jezyk w jakim
        > to napisalem ale to ich problem i mam to w dupie.
        > Aha jeszcze przepraszam za bledy, bo pewnie jakis imbek sie czegos dopatrzy.
        > Nara!

Woda, spokojnie. To ze ty korzystasz ze slownika wyrazow obcych chcac napisac
        tekst, ktory nie bedzie opieral sie wylacznie na rzeczownikach : "dupa" i "pedal"
        nie oznacza, ze pozostali uzytkownicy forum tez to robia. Natomiast twoj
        ulubieniec articostam wylecial stad nie za lubienie badz nielubienie kogokolwiek,
        ale za lamanie regulaminu forum. Nie lubisz pedalow - twoja sprawa. Ja nie lubie
        homofobow i cwiercinteligentow - a jednak odpowiadam na ich posty. W koncu trzeba
        miec odrobine litosci dla inteligentnych inaczej.

:-)
        • kardos Re: obalenie teorii pedalow ... 04.01.02, 17:38
          mysle ze wodan
          jest jedna z osob ktora
          obala teorie homosow
          o artihipie
          ze jest on osamotniony
          w swoim zdaniu
          ja tez mysle to samo
          o pedalach i ich
          zadaniach /kardos
          • Gość: msciciel homofob mysli ? IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 13:59
            kardos napisał(a):

> mysle
            > ja tez mysle

moje gratulacje. kiedys trzeba bylo zaczac to robic.

• kardos Re: pedal jeszcze nie mysli ? 12.01.02, 14:58
              to wkoncu zacznij
              cwoku /kardos
    • kardos Re: Do Administartora - usunąć z forum artihipa ! 12.01.02, 15:03
      a tak poza tym
      szkoda, ze doktorek
      zalatwil bana dla
      artihipa bo nudnawo
      tu bez niego a odpowiedzi doktora
      mozna sprowadzic do jednego
      zdania - "robta co chceta i z kim
      chceta" /kardos
      • Gość: baton człowieku... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.01.02, 17:08
        ... to forum naprawdę nie ma służyć do zabawy!!! Ja wiem, że większość wpisów
        to dzieciarnia, ale wiele osób ma poważne problemy, które doktor w jakiś sposób
        rozwiązuje. Taniej "rozrywki" szukaj w innych miejscach tego forum, na pewno
        znajdziesz.

Pozdrawiam
        • kardos Re: heh ... 12.01.02, 17:45
          taniej rozrywki nie
          szukam a o pomocy
          ktorej udziela pan doktor
          nie mam zbyt dobrej
          opinii, on wszystkim
          waszym zachowaniom
          przytakuje
          i to wam sie tak
          bardzo podoba /kardos
          • Gość: msciciel znowu ten kretyn kardos, koprofil... IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 18:19
            kardos, a jak myslisz (jesli potrafisz to robic), kto jest wiekszym autorytetem
            na tym forum - dyplomowany seksuolog z wieloletnia praktyka czy kilku
            przyglupow, zapychajacych to forum swoimi idiotycznymi postami? zaliczam do
            nich m.in. ciebie. Jesli nie potrafisz pohamowac swojego jezyka i koniecznie
            chcesz paprac sie w gownie - idz do toalety i tam sie pobaw, a forum zostaw w
            spokoju. Jeden przyglup dostal juz kopa w dupe i bana. Nie podoba sie - to won
            stad. Chyba ze jestes masochista - wtedy twoja obecnosc tutaj jest zrozumiala.
            • kardos Re: znowu ten kretyn msciciel, pedalek... 12.01.02, 20:05
              babranie sie w gownie
              to podobno twoje ulubione
              zajecie i niech tak zostanie
              zas co do moich wypowiedzi
              to nie bluzgam i nie ublizam
              normalnym ludziom wiec
              jak kazdy moge swoje
              zdanie wyrazac
              czy nie po to jest to forum? /kardos
              • Gość: msciciel a kardosa dupcia swedzi i rzuca sie po calym forum IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 20:50
                kardos napisał(a):

> babranie sie w gownie
                > to podobno twoje ulubione
                > zajecie i niech tak zostanie
                > zas co do moich wypowiedzi
                > to nie bluzgam i nie ublizam
                > normalnym ludziom wiec
                > jak kazdy moge swoje
                > zdanie wyrazac
                > czy nie po to jest to forum? /kardos

nie kardos, nie po to. to forum ma sluzyc ludziom, ktorzy zwracaja sie do
                seksuologa z konkretnym problemem. ty jedynie wylewasz tutaj swoja zolc i rzygasz
                na gejow. jesli chcesz koniecznie publikowac w necie swoje "widzi-mi-sie" - zaloz
                sobie wlasne forum pt "Chory swiat pewnego homofoba". tutaj jestes niemile
                widziany. poczytaj sobie co inni sadza o tobie czy innych schizolach, takich jak
                ś.p. arti lub max. i wyciagnij wnioski.

• Gość: matul Re: bez uniesień IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 13.01.02, 19:21
                  nie rozumiem fobii,nienawidzę kwadratury i klap na oczach...są tylko ludzie
                  mądrzy i głupi, niezależnie od wykształcenia i ilości błędów
                  ortograficznych ,które robią w postach.Pewnie w tym wypadku macie rację,kolo
                  wpieprza się ze swoimi badziewiastymi komentarzami i bluzgami dość częto i
                  drażni...Wiele forum cierpi przez takich koleżków,ale jest na nich jeden
                  elegancki i sprawdzony sposób(bez angażowania admina)-totalne lekceważenie i
                  olewka.Do tego jednak potrzeba konsekwencji.Niepokojąca jednak bardziej niż
                  szmatławy gówniarz, jest pewność szanownej tzw.większości wypowiadającej się w
                  tym temacie.Pewność o nieomylności.Mam nadzieję ,że dzięki takim ludziom jak
                  wy ,internet(choć małymi krokami do tego zmierza)nie stanie się kolejną
                  ocenzurowaną instytucją, w której system, (w którym pewnie tak dobrze się
                  czujecie) nie będzie ciągle napominał i opowiadał o tym gdzie są granice.Spory
                  w których wdajecie się w polemikę z małoletnimi tępakami,uderzają w was i to
                  chyba oni niestety wychodzą z nich obronną ręką...
                  • Gość: msciciel Re: bez uniesień IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 23:39
                    Gość portalu: matul napisał(a):

> nie rozumiem fobii,nienawidzę kwadratury i klap na oczach...są tylko ludzie
                    > mądrzy i głupi, niezależnie od wykształcenia i ilości błędów
                    > ortograficznych ,które robią w postach.Pewnie w tym wypadku macie rację,kolo
                    > wpieprza się ze swoimi badziewiastymi komentarzami i bluzgami dość częto i
                    > drażni...Wiele forum cierpi przez takich koleżków,ale jest na nich jeden
                    > elegancki i sprawdzony sposób(bez angażowania admina)-totalne lekceważenie i
                    > olewka.Do tego jednak potrzeba konsekwencji.Niepokojąca jednak bardziej niż
                    > szmatławy gówniarz, jest pewność szanownej tzw.większości wypowiadającej się w
                    > tym temacie.Pewność o nieomylności.Mam nadzieję ,że dzięki takim ludziom jak
                    > wy ,internet(choć małymi krokami do tego zmierza)nie stanie się kolejną
                    > ocenzurowaną instytucją, w której system, (w którym pewnie tak dobrze się
                    > czujecie) nie będzie ciągle napominał i opowiadał o tym gdzie są granice.Spory
                    > w których wdajecie się w polemikę z małoletnimi tępakami,uderzają w was i to
                    > chyba oni niestety wychodzą z nich obronną ręką...

co do wychodzenia ze sporow obronna reka.. pismo do TPSA w sprawie naruszenia
                    prawa przez articostam i wyrzucenie go z forum to wg ciebie "wyjscie obronna
                    reka"? :-)
                    a jesli chodzi o zalecana przez ciebie metode "totalnej olewki".. wiesz, zyl
                    sobie kiedys pewien austriacki malarz, ktorego poglady pokrywaly sie w znacznym
                    stopniu z pogladami kardosa, articostam czy innych homofobow w
                    kwestii "ostatecznego zalatwienia sprawy pedalskiej". i owego malarza tez
                    lekcewazono i olewano, do czasu.. do czasu az zaczal puszczac z dymem pedalow,
                    zydow i innych "odmiencow"... obojetnosc jest czasami najgorszym mozliwym
                    wyjsciem z sytuacji..
                    • Gość: matul Re: bez uniesień IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 14.01.02, 21:40
                      Gość portalu: msciciel napisał(a):
                      >
                      >
                      > co do wychodzenia ze sporow obronna reka.. pismo do TPSA w sprawie naruszenia
                      > prawa przez articostam i wyrzucenie go z forum to wg ciebie "wyjscie obronna
                      > reka"? :-)
                      > a jesli chodzi o zalecana przez ciebie metode "totalnej olewki".. wiesz, zyl
                      > sobie kiedys pewien austriacki malarz, ktorego poglady pokrywaly sie w znacznym
                      >
                      > stopniu z pogladami kardosa, articostam czy innych homofobow w
                      > kwestii "ostatecznego zalatwienia sprawy pedalskiej". i owego malarza tez
                      > lekcewazono i olewano, do czasu.. do czasu az zaczal puszczac z dymem pedalow,
                      > zydow i innych "odmiencow"... obojetnosc jest czasami najgorszym mozliwym
                      > wyjsciem z sytuacji..

Nie wdaję się zwykle w polemiki na poziomie forum,ponieważ śmieszy mnie
                      argumentacja małoletniej inteligencji, naznaczona ogromnym bagażem doświadczeń 20-
                      latka.Z racji( podejrzewam) młodego wieku, preferujesz barwne porównania ,które
                      delikatnie mówiąc są lekko na wyrost.Wydaje mi się,że sytuacja stanowi o wiele
                      mniejsze zagrożenie niż ta, do której tak emocjonalnie się odwołujesz.Czasy są
                      troszeczkę inne,a i świadomość tzw.społeczna trochę się zmieniła.Nie
                      dramatyzuj,na tym poziomie uwierz mi, olewka wystarczy zupełnie.Co do
                      konsekwencji..taaa masz rację,pismo do tp sa oraz wyrzucenie z forum to kara
                      druzgocąca!Co na to inni?Czy to ich powstrzyma?Raczej wątpię.
                      • Gość: msciciel Re: bez uniesień IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 01:43
                        Gość portalu: matul napisał(a):

> Nie wdaję się zwykle w polemiki na poziomie forum,ponieważ śmieszy mnie
                        > argumentacja małoletniej inteligencji, naznaczona ogromnym bagażem doświadczeń
                        > 20-
                        > latka.Z racji( podejrzewam) młodego wieku, preferujesz barwne porównania ,które
                        >
                        > delikatnie mówiąc są lekko na wyrost.Wydaje mi się,że sytuacja stanowi o wiele
                        > mniejsze zagrożenie niż ta, do której tak emocjonalnie się odwołujesz.Czasy są
                        > troszeczkę inne,a i świadomość tzw.społeczna trochę się zmieniła.Nie
                        > dramatyzuj,na tym poziomie uwierz mi, olewka wystarczy zupełnie.Co do
                        > konsekwencji..taaa masz rację,pismo do tp sa oraz wyrzucenie z forum to kara
                        > druzgocąca!Co na to inni?Czy to ich powstrzyma?Raczej wątpię.

porownania lekko na wyrost? oki, znajde ci lepsze.. Niemcy, Kolonia, rok temu..
                        nie lubimy imigrantów - to benzyną w nich.. USA, 3 lata temu.. nie lubimy
                        pedalow - no to zabic Matthew Sheparda, niech zdycha. i zabili. ciebie nie rusza
                        nietolerancja - a mnie tak. bo wiem do czego moze doprowadzic. chcesz - badz
                        obojetny, wolno ci, to twoje prawo. ja obok zla nie moge przejsc jak kolo
                        smierdzacego gowna i udawac ze pachnie fiolkami. pewnie dlatego ze jestem
                        naznaczony ogromnym bagazem doswiadczen 20-latka. z czasem naucze sie
                        obojetnosci, tak jak ty.

• kardos Re: he he 18.01.02, 16:19
                          ty msciciel
                          walisz niezle banialuki
                          chyba ci sie
                          jakis duuuzy
                          pedalek przysnil
                          w nocy he he /kardos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka