Dodaj do ulubionych

Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 godz?

31.01.04, 02:14
............................mam dla Was Sponiedzianki...lw
Obserwuj wątek
    • tenzinn Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:17
      Meble mi przywiezli.
      Materac tez ale bez zadnej kobity:((
      Ehhh...
      • konrad.k Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:21
        jestem , ale nie u siebie, moj komputer zachorowal i Pan W. go leczy. co tam
        slychac???
        • tenzinn Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:24
          spotkanie sie szykuje:)
          tylko jeszcze nie wiemy gdzie i kto bedzie??
          • marxx Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:26
            a ja wlasnie sie wycieram po wyjsciu z lazienki!
            kto chce wiedziec co bylo wycierane jako nr 1

Odp. wysle na priva!
            • mika_1 Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:28
              Ja wiem!!! Nie musisz pisac na priva - wiem, ze wlosy:)))

marxx napisał:

> a ja wlasnie sie wycieram po wyjsciu z lazienki!
              > kto chce wiedziec co bylo wycierane jako nr 1
              >
              > Odp. wysle na priva!
              >
            • littlewing Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:30
              to byl wycierany Krzys??? lw
          • mika_1 Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:27
            Ja sie wpisuje. I ja bede. Pytanie - GDZIE?
            "Lokalni" powinni sie chyba wypowiedziec!
        • littlewing Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:30
          Konrad ...to bardzo wazne byc nie u siebie...jak myslisz? A Panu W ...chyba juz
          dziekujemy? lw ;)))) zart.
    • littlewing Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:28
      Do Tenzinna ---Kobieta bedzie ---oby byl wygodny materac;)))dzialaj w
      przyszlosci szybko i uwazaj na Skorpiona ,nie wytezaj sie w nauce i miej sie na
      bacznosci jezeli chodzi o pieniadze.Nikt Ci ich nie da darmo,zabrac darmo moze
      kazdy.Nawet xxx3.To niebezpieczna kobeta.lw
      • mika_1 Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:29
        TO HORROR!!!!!!!!!!

littlewing napisał:

> Do Tenzinna ---Kobieta bedzie ---oby byl wygodny materac;)))dzialaj w
        > przyszlosci szybko i uwazaj na Skorpiona ,nie wytezaj sie w nauce i miej sie
        na
        >
        > bacznosci jezeli chodzi o pieniadze.Nikt Ci ich nie da darmo,zabrac darmo
        moze
        > kazdy.Nawet xxx3.To niebezpieczna kobeta.lw
        • littlewing Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:32
          Taak Mika ,nawet nie wiesz jakie horrory nas tutaj spotykaja...lw
          • mika_1 Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:33
            Az mi Was zal....
            Ojej, jak bardzooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

littlewing napisał:

> Taak Mika ,nawet nie wiesz jakie horrory nas tutaj spotykaja...lw
      • marxx Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:30
        Powiedziala do Tenzinna stara cyganka
        • marxx to gdzie???? 31.01.04, 02:31
          Ja nie mam telefoniren wiec musz ewiedzec szybciej ze wszyscy beda w operecie
          ok godziny 9pm !!!
          • littlewing Re: to gdzie???? 31.01.04, 02:35
            Okolo 9 bede miala okolo 30 minut aby sie z Wami poznac.Starczy? lw
            • marxx Re: to gdzie???? 31.01.04, 02:37
              ja bede moze ok 9
              ale reszta moze wpasc wczesniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • tenzinn Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:31
          Babka zielacha:)
          • mika_1 Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:33
            Marxx - tylko zajmij stolik, tak zeby w plecy nie wialo... OK?
            Ja bede!!!!
          • tenzinn Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:33
            ale jak bedzie rezerwacja, bo tam w sobote jest szal ch....
            a nie chce mi sie pozniej gdzies na mrozie kombinowac co zrobimy!!!
            • marxx Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:36
              szal ch... jest w niedziele, w sob. czsami jest nawet malo ludzi, ja tym razem
              sie z lekka spoznie poniewaz mam impreze u brachol, wiadomo maja przeciez
              malego hobbita, mam nadzieje sie szybko zerwac i sruuuu do moich kochanych
              owieczek
              amen
              • tenzinn Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:38
                marxx znasz ich tam, zalatw rezerwacje!!!!!
                ostatnio zaczynalismy od trzech stolkow
                fajnie bedzie jak zastaniemy 1 stolik z 2 krzeslami a nas bedzie troche
                wiecej!!!
                • marxx Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:39
                  toooooooooooooo
                  ileeeeeeeeeeeeee
                  stolikuffffffffffffffff
              • marxx LW!!!!!!!!!! 31.01.04, 02:39
                czy nie przesadzasz z ta szybkoscia przelotu przez szikago!!!!! Toz nawet
                kanapki nie dostaniesz od stewardesy
                • tenzinn Re: Aha ciagle musi byc Opereta?? 31.01.04, 02:40
                  No wlasnie, nikomu sie niechce odmiany jakiejs??
                  • marxx Re: Aha ciagle musi byc Opereta?? 31.01.04, 02:41
                    Ja chce odmiane!!!

taka gruba murzynke , ale zeby miala ze 350 funtow
                    • tenzinn Re: Aha ciagle musi byc Opereta?? 31.01.04, 02:45
                      Powaznie sie pytam.
                      Czy tylko dwie alternatywy mamy Ok lub Opereta.
                      raz byla to Lura.
                      Nie ma nic innego??
                      • marxx Re: Aha ciagle musi byc Opereta?? 31.01.04, 02:46
                        zapodaj cos
                        • tenzinn Re: Aha ciagle musi byc Opereta?? 31.01.04, 02:50
                          marxx napisał:

> zapodaj cos
                          ja juz zapodalraz OK raz Lure.
                          ty zapodales Operete
                          moze ktos inny cos wymysli.
                          jesli nie to trudno
                          chyba ze wszyscy chce operte to nie bede sie wychyla przed reszte
                          • marxx Anya zapodala guse ajland 31.01.04, 02:53

• tenzinn Re: Anya zapodala guse ajland 31.01.04, 02:55
                              marxx napisał:

>

tym razem tez cos o tym wspomniala ale widze ze chetnych brakuje
                              marxx, krotka pilka
                              jesli ma byc Opereta to niech tak zostanie
                              tylko zeby sie pozniej nikt nie dziwil jak miejsca niebedzie:)
                              • marxx Re: Anya zapodala guse ajland 31.01.04, 02:56
                                nie
                                moze niech stanie na Ani?
                                • tenzinn Re: Anya zapodala guse ajland 31.01.04, 02:57
                                  okejos
                                  • marxx Re: Anya zapodala guse ajland 31.01.04, 02:59
                                    Tylko niech Anya zalatwi cala reszte!!!!!!!!!!!!
                                    :))))))))))))))))))))
    • littlewing Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:43
      Aha ---wyszlo na to ze bede w Operecie okolo7 wieczorem do okolo 21 ,czyli 9 i
      zmykam ---Wazne Sprawy.Tenzinn bedzie to wiem ---Kolega moim jest...sobota-
      Sabotaz-sobiemiernota---;
      999lw
      • konrad.k Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:46
        zglaszam obecnosc swoja!! , Karolina chyba takze przybedzie!!
    • littlewing Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 02:47
      Przez Tenzinna podam plyty i najlepsze zyczenia.Bedzie mial Kalendarz z
      postaciami z Tybetu.Latwo go poznacie.Podobny do Tenzinna
      Giatso.Zaje...podobny.Pozdr dla Forum Chicago...moze gora 2 posty dzis.lw
    • konrad.k Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 03:08
      nic z tego nie rozumiem, jakies czeszki chodza u gory..
      • tenzinn Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 03:10
        Opereta godzina 8 pm.
        Z tego co sie dowiedzialem.
        • konrad.k Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 03:11
          ok. jak dozyje, bede!!!
          • tenzinn Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 03:14
            a co sie dzieje??
            zamarzasz??
            • mika_1 Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 03:27
              Kurcze, nie bylo mnie przez chwile i strasznie zamieszaliscie. Niech bedzie
              bez zmian - po co zmieniac cos, co jest fajne?
              Opereta! Godzina? 7 czy 8 czy 9??
              Kto bedzie o 7?? LW? Tenzinn?
              • tenzinn Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 03:28
                8pm
    • littlewing Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 03:31
      7 PM ---jak juz pisalem wczesniej w innyhm poscie.Trudno Chicago jest blisko
      mnie wiec bede na czas.lw
      • mika_1 Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 03:36
        LW - tylko sie nie spoznij!!!!!!
        • littlewing Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 03:52
          Ja sie nigdy nie spozniam...daje sie spoznic Kobiecie aby ja nazajutrz
          porzucic ;)) lw
          • mika_1 Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 03:54
            OK - to jestesmy umowieni:) Bede... spozniona;)
            • littlewing Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 04:07
              I znowu musze siedziec ...nie rob jaj ...to bedziesz spozniona?lw
              • mika_1 Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 04:44
                Bede o czasie:)
                • anyaw73 Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 05:44
                  Ladies and Gentelman.
                  Uwazam ze jestescie leszczami i sie boicie wysunac nos poza granice Central,
                  ale nich wam bedzie moze byc i Operetta. Czy nadal moge sie zajwic????????
                  Jesli tak to o ktorej?
                  Pozdrawiam, wasz ukochana kolezanka z forum ktora juz zrobila rezerwacje w
                  Goose Island po oczywiscie wielkich przejsciach ........................
                  (musialam sie przespac z menago) i teraz jest mi bardzo smutno i czuje sie bez
                  nadziejnie bo po co te krzyk, wzychanie, stekanie...................no po co?
                  • mika_1 Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 31.01.04, 05:57
                    Kto jest leszczem, to moznaby dyskutowac... Wrozkami nie jestesmy, nic nam nie
                    bylo wiadomo:P
                  • littlewing Re: Czy ktos tu sie jeszcze wpisze? przez ok 2 go 02.02.04, 02:56
                    ...Anya...tez sie z nim przespalem.. i tez sie czuje smutno ...TO ON JEST
                    LESZCZEM...w koncu odkrylismy leszcza. ;)))) lw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka