izaiza11 16.06.04, 02:44 czy tu tylko mozna kupic drozdze w proszku?????? A czy mozna je przeslac w paczce z Polski????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cmok_wawelski Re: drozdze 16.06.04, 02:51 Jak najbardziej można. Jakbyś potrzebowała do browaru to te www.shopnatural.com/html/592.htm a jak mniej to w supermarkecie są mniejsze opakowania. P.S. www.globalgourmet.com/global/destinations/nutroll.html Odpowiedz Link
nineczkas Re: drozdze 16.06.04, 03:44 Mozna. Mozna i w proszku i w kostkach ( w kostkach leza w okolicach masek, margaryn, jogurtow) Odpowiedz Link
aniutek Re: drozdze 18.06.04, 06:38 pojdz do okolicznej piekarni oni zwykle sprzedaja tez drozdze ( normalne zywe w kostce :) Odpowiedz Link
funieczka Re: drozdze 25.06.04, 05:35 i chyba sie zarycze na smierc patrzac na twoje zdjecie bo ani meza, ani dziecka, a i lata tez juz swoje mam, ie 32. buuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
aniutek Re: drozdze 25.06.04, 14:13 funieczka napisała: > i chyba sie zarycze na smierc patrzac na twoje zdjecie bo ani meza, ani > dziecka, a i lata tez juz swoje mam, ie 32. buuuuuuuuuuuuuuuuuu na wszystko przyjdzie dla Ciebie czas :))) zobaczysz :) a za dobre slowo dziekuje bardzo :) Odpowiedz Link
masiko Re: drozdze 01.07.04, 07:06 :)) nie rycz, tylko sie rozejrzyj ;). Ja mialam wlasnie 32 i pol jak urodzilam Krzysia, a teraz czasem zaluje, ze nie wczesniej, bo latka leca i ciezko za nim nadazyc :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13758444 Gosia i Krzysio Odpowiedz Link
funieczka Jak wy takie sliczne dzieci robicie??? 04.07.04, 04:02 Grauluje nastepnej mamie. Za zyczenia dziekuje ale dla mnie obawiam sie jest juz na takie rzeczy za pozno i jestem za wygodna. ALe chociaz moge sobie wasze poogladac i trszke pomarzyc. Odpowiedz Link