polboy50 18.01.05, 04:30 Obawiam sie, ze mozemy miec niebezpieczna przeciwniczke. Powstal niedawno miesiecznik "Szikagowianka". Byc moze tej pani przydaloby sie takie forum. Dobrze tej "chico-wiance" nie zycze. To zwykla bezczelnosc i chamstwo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polboy50 Re: Szikagowianka 18.01.05, 05:07 No zdenerwowala mnie bezczelnosc tgo osobnika, bo jaka plec nie wiadomo. Marxx, jak odkryles, tego mutanta? Odpowiedz Link
marxx Re: Szikagowianka 18.01.05, 06:12 czesc! Wchodze czesto na strone ogolna fora prywatne, no i tam jest info. o niedawno zalozonych forach. Ale prosze Ciebie Polboy , bez nerw !:) Pewnie wszyscy wolimy abys wiecej pisal tu a nie tam!!! :) A co do tamtego forum , bede tam wpadal i przypominal ze istniejemy!!!!!! m Odpowiedz Link
mrozosia Re: Szikagowianka 18.01.05, 15:47 I po co te nerwy...?? Kazdy wie , co sie jemu podoba i gdzie chce "dac glos", wiec spokojnie. Liczy sie dobry temat, sympatyczni ludzie i ja o to forum sie nie boje. Z usmiechem (szczerym) pozdrawiam!!! :-)) Mrozosia Odpowiedz Link
efedra Re: Szikagowianka 18.01.05, 15:49 polboy50 napisał: > Obawiam sie, ze mozemy miec niebezpieczna przeciwniczke. Powstal niedawno > miesiecznik "Szikagowianka". Byc moze tej pani przydaloby sie takie forum. > Dobrze tej "chico-wiance" nie zycze. To zwykla bezczelnosc i chamstwo. Polboy, takimi epitetami mozesz tylko zniechecic ludzi do TEGO, a nie TAMTEGO forum. Kazdy moze sobie forum zalozyc i tylko od tresci i formy dyskusji bedzie zalezala jego popularnosc. pozdrawiem, e. Odpowiedz Link
marxx Re: Szikagowianka 18.01.05, 15:57 O fajnie ze zrobilo sie tak goraco w ten chlodny dzien!!! Macie racje Mrozosia i Efedra, ale zdaje sie z Polboyowi chodzi nie o to , ze ktos zalozyl kolejne forum Chicago, a o to, ze zrobil to dlatego z powodu zobaczenia ogloszenia w Dzienniku. m Odpowiedz Link
efedra Re: Szikagowianka 18.01.05, 17:41 marxx napisał: > O fajnie ze zrobilo sie tak goraco w ten chlodny dzien!!! > > Macie racje Mrozosia i Efedra, ale zdaje sie z Polboyowi chodzi nie o to , ze > ktos zalozyl kolejne forum Chicago, a o to, ze zrobil to dlatego z powodu > zobaczenia ogloszenia w Dzienniku. Niewazne, Karolku. Motywow mozemy sie tylko domyslac; dla mnie wazne jest to, jaka TU wprowadzamy atmosfere i jak traktujemy "przeciwnikow". Wiem, ze Polboya ponioslo (po tych zmaganiach z urzedasami i dlugim czekaniu), ale jestesmy dorosli i musimy nad soba panowac. A moze ta osoba od dawna nosila sie z zamiarem zalozenia takiego forum (sami wiemy, ze nasze jest jakos zakamuflowane - stad to ogloszenie), a to byl po prostu moment, kiedy uznala, ze trzeba to wreszcie zrobic? Kto wie? Naprawde przykro mi sie zrobilo, kiedy przeczytalam to "chamstwo", te "zlodziejke" itp. Dlatego sie odezwalam. pzdr, e. Odpowiedz Link
marxx Re: Szikagowianka 18.01.05, 17:48 No to teraz ja musze odpowiedziec na Twoj post Efedra!!!! OK zgadzam sie z Toba! Tylko szkoda, ze jestes na Forum Chicago tylko od czasu do czasu :( Moze gdybys byla czesciej cisnienie mielibysmy w normie! m Odpowiedz Link