evek 18.01.05, 16:44 wlasnie! dlaczego jest tak zimno w Chicago???! i mam pytanie: KIEDY TUTAJ ZACZYNA SIE WIOSNA??? bo to bedzie moja pierwsza na szikagowskiej ziemi i juz nie moge sie jej doczekac :O) cieplo pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efedra Re: mrozik! :O( 18.01.05, 17:22 evek napisała: > wlasnie! dlaczego jest tak zimno w Chicago???! > i mam pytanie: KIEDY TUTAJ ZACZYNA SIE WIOSNA??? bo to bedzie moja pierwsza na > szikagowskiej ziemi i juz nie moge sie jej doczekac :O) > cieplo pozdrawiam! Biorac pod uwage, ze w tym roku zima w Chicago jeszcze sie naprawde nie zaczela, wstrzymajmy sie z czekaniem na wiosne. Prawdziwe sniegi, mrozy i zawieruchy musza wreszcie przyjsc. Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: mrozik! :O( 18.01.05, 23:54 Ja pemietam poczatek marca dwa dwa lata temu, kiedy snieg byl po kolana prawie, tak wiec nie szybko Ewo, nie szybko:) Odpowiedz Link
tenzinn Re: mrozik! :O( 19.01.05, 05:55 Mrozik?? Teraz jest mroz i zamiec sniezna. Horror!!!!!!!! Odpowiedz Link
mrozosia Re: mrozik! :O( 19.01.05, 17:36 Ej, nie przesadzajcie, kazda pora ma swoje zalety. A zima musi byc, bo jest snieg, a na nim zjerzdzaja narty i dlatego lubie zime, O!!! ;-P Odpowiedz Link
evek Re: mrozik! :O( 19.01.05, 18:43 snieg jest OK. ale zeby taki mroz :O( w dodatku ten wiatr... ale fakt - kazda pora ma swoj urok. jak bylam dwa tygodnie temu w niedziele wieczorem nad brzegiem michigan to bylo na prawde super! bialo, cicho, nawet nie wialo... romantycznie nawet mozna by rzec ;O) taka zima moze byc! a dzis to w ogole bez sensu. zawsze tak jest, ze jak spadnie snieg to sie temperatura podnosi? pozdrawiam cieplo zmarznietych! Odpowiedz Link