Dodaj do ulubionych

NETFLIX - Polecam

27.03.05, 05:33
Moze co niektore z Was juz wpadly na ten pomysl, a jesli nie to goraco
polecam. Fajna sprawa o ile sie nie myle ktos kiedys pytal o filmy polskie i
tam wlasnie sa!!! Kiesliowski, Wajda...Mis:-), Seksmisja.....moge
ogladac "all the time"....
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sociopata Re: NETFLIX - Polecam 29.03.05, 15:43
      a teraz napisz o drugiej stronie: po pierwsze block buster next door ma wybor
      za mniej bo mozna miec praktycznie nieograniczona ilosc (2 on hand). 5 on hand
      w netflixie to jest tylko teoretycznie, jak zacznie niedochodzic na czas,
      gubic, pomylki itp. Ale moga nie miec jakichs tam polskich filmow, to fakt. Wg
      mnie netflix sux.

eve77 napisała:

> Moze co niektore z Was juz wpadly na ten pomysl, a jesli nie to goraco
      > polecam. Fajna sprawa o ile sie nie myle ktos kiedys pytal o filmy polskie i
      > tam wlasnie sa!!! Kiesliowski, Wajda...Mis:-), Seksmisja.....moge
      > ogladac "all the time"....
      > pozdrawiam
      • tamsin Re: NETFLIX - Polecam 29.03.05, 22:13
        mam netflix od marca 2000 roku, mieli tylko jedna rodzielnie w san jose,
        czekalo sie na film 2-3 dni. Teraz czekam na film 1 dzien. wybor filmow jest
        niesamowity, nowe filmy praktycznie zawsze dostepne, dostaje sie je juz w
        poniedzialek, choc oficjalnie wychodza we wtorek. Jak sobie przypomne te puste
        opakowania i zadnego filmu na weekend w blockbusters to mna wstrzacha i tyle.
        dlatego poki istnieje netflix moja noga nie przestapi progow blockbusters.
        • aniutek Re: NETFLIX - Polecam 30.03.05, 02:22
          od chyba juz 3 lat mam netflix, wybieram filmy w domu, wyszukuje interesujace mnie tytuly, jest mase
          filmow europejskich, chinskich, koreanskich, ruskich niektore to perelki naprawde i szczerze watpie
          aby byly osiagalne w blockbusters, gdzie zapytani o 'absolwenta" z dustinem hoffmanem mocno krecili
          glowkami i wielkie nic mieli do zaoferowania.
          filmy wyciagam ze skrzynki na listy, zawsze mam 2 w domu, jeden w drodze na "wymiane". sa tani,
          slowni, otwarci na sugestie i kino swiatowe!!!!! jedyne co czasem mnie drazni setnie to zadrapane plyty,
          nie nadajace sie do ogladania.
          • sociopata dziatki drogie, ja nie mowie o jakim pieprzonym 03.04.05, 16:41

detalu, ja mowie o pieciu w reku i nastepnego dnia odeslanych... Wtedy widac
            ich problemy z dystrybucja.

U was nie ma blockbuster?!?!?! Nieograniczona ilosc w cigu miesiaca, dwa w reku
            to pozwala minimum na 60 w miesiacu. A jak sie uwiniesz to i nawet 200 po
            koszcie $15.
    • artremi Re: NETFLIX - Polecam - ja tez 30.03.05, 18:44
      A moze moglabys polecic jakies fajne polskie filmy z ostatnich lat?
      Kieslowskiego wszystko widzialam, ale z tego co zauwazylam to Netflix ma raczej
      malo polskich filmow.

Ja jestem wielka wielbicielka francuskich filmow i widzialam juz prawie
      wszystkie z Netflix. Ostatnio "Fat Girl", a teraz czekam na "A Very Long
      Engagement". Netflix to swietny wynalazek i odkad mieszkam na prowincji
      (Floryda), moja noga nie stanela w normalnej wypozyczalni. Za to jestem bardzo
      zaprzyjazniona z moim listonoszem ktory chetnie zabiera moje DVDs to
      wyslania. :-)
      • aniutek Re: NETFLIX - Polecam - ja tez 31.03.05, 06:48
        tez lubimy francuskie, dodalam Twoje rekomendacje, dzieki.

z Polskich widzialam ostatnio "Edi" rzecz o swojskich menelach, "Dlug" -prawdziwa historia, oba godne
        czasu
        niemiecki wstrzasajacy film, nie wiem czy dobrze bedzie nazwac go trillerem "funny games", mnie
        mocno zapadl w pamieci. warto.
        • aniutek Re: NETFLIX - Polecam - ja tez 31.03.05, 06:54
          jeszcze cos francuskie "irreversible" - ciezkie,
          Ray Winston w "Nil by Mouth" prawdziwy pijak i jego zycie- dla mnie wstrzasajace
          • artremi Re: NETFLIX - Polecam - ja tez 02.04.05, 20:44
            Dzieki Aniutek. Dodalam te filmy do swojej listy. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka