03.04.05, 16:09
Jestem co prawda we Francji, ale to tez "zagranica".
Mampyanie: czy TVN24 ogladacie przez internet czy satelite?
Tak mi brakuje naszej TV szczegolnie w te smutne dni.... Francuzi
transmituja, ale to nie to samo :-(((
Obserwuj wątek
    • monie_pl Re: TVN24 04.04.05, 02:28
      Tez chcialabym obejrzec transmisje TVN24, ale rpzez internet sie nie da i na
      moje pytanie kiedy to bedzie mozliwe odpowiedziano mi, ze niewiadomo.....

Pozostaje tylko satelita!

Monika
    • evek Re: TVN24 04.04.05, 23:23
      przez satelite. skoro w USA sie da to mysle, ze w Europie nie powinno byc problemu!
    • ulaka4 Re: TVN24 10.04.05, 01:10
      Ja ogladam polska telewizje Polonia na internecie. Da sie. Jak masz jakies
      pytania to pisz.
      • dziewiec Re: TVN24 10.04.05, 07:43
        jak sie oglada? mam I Book i DSL. Czy to wystarczy?
        • ulaka4 Re: TVN24 12.04.05, 03:29
          wejdz na: www.tvpolonia.com/main.html tam mozesz poogladac co oferuja,
          niestety programy sa tylko odtwarzane, nie na zywo, ale i to dobre jak sie nie
          ma nic. Wiadomosci sa codziennie nowe, Telexpress tez. Kosztuja ta impreza 8
          dolcow na miesiac. Skoro masz DSL to radze wybrac Pakiet Plus, bo na Pakiecie
          56 nic nie widac. Powodzenia!!!
          • socal Po co placic!? 12.04.05, 03:40
            Nie rozumiem po co placic za Wiadomosci i Teleexpress kiedy to jest za darmo
            plus Panorama codziennie swieze jak buleczki :) na stronie telewizji.
            • ulaka4 Re: Po co placic!? 15.04.05, 00:48
              No, jasne, to by nie mialo sensu gdyby to byly tylko i wylacznie programy
              informacyjne. Jest jednak spory wybor innych np. programow rozrywkowych,
              dokumentalnych, filmow, telenoweli dla tych co lubia, filmy i dobranocki dla
              dzieci, jest teatr itp. No wiec pare dolarow za to wszystko to niewiele.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka