kasienka80 03.04.05, 16:09 Jestem co prawda we Francji, ale to tez "zagranica". Mampyanie: czy TVN24 ogladacie przez internet czy satelite? Tak mi brakuje naszej TV szczegolnie w te smutne dni.... Francuzi transmituja, ale to nie to samo :-((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monie_pl Re: TVN24 04.04.05, 02:28 Tez chcialabym obejrzec transmisje TVN24, ale rpzez internet sie nie da i na moje pytanie kiedy to bedzie mozliwe odpowiedziano mi, ze niewiadomo..... Pozostaje tylko satelita! Monika Odpowiedz Link
evek Re: TVN24 04.04.05, 23:23 przez satelite. skoro w USA sie da to mysle, ze w Europie nie powinno byc problemu! Odpowiedz Link
ulaka4 Re: TVN24 10.04.05, 01:10 Ja ogladam polska telewizje Polonia na internecie. Da sie. Jak masz jakies pytania to pisz. Odpowiedz Link
dziewiec Re: TVN24 10.04.05, 07:43 jak sie oglada? mam I Book i DSL. Czy to wystarczy? Odpowiedz Link
ulaka4 Re: TVN24 12.04.05, 03:29 wejdz na: www.tvpolonia.com/main.html tam mozesz poogladac co oferuja, niestety programy sa tylko odtwarzane, nie na zywo, ale i to dobre jak sie nie ma nic. Wiadomosci sa codziennie nowe, Telexpress tez. Kosztuja ta impreza 8 dolcow na miesiac. Skoro masz DSL to radze wybrac Pakiet Plus, bo na Pakiecie 56 nic nie widac. Powodzenia!!! Odpowiedz Link
socal Po co placic!? 12.04.05, 03:40 Nie rozumiem po co placic za Wiadomosci i Teleexpress kiedy to jest za darmo plus Panorama codziennie swieze jak buleczki :) na stronie telewizji. Odpowiedz Link
ulaka4 Re: Po co placic!? 15.04.05, 00:48 No, jasne, to by nie mialo sensu gdyby to byly tylko i wylacznie programy informacyjne. Jest jednak spory wybor innych np. programow rozrywkowych, dokumentalnych, filmow, telenoweli dla tych co lubia, filmy i dobranocki dla dzieci, jest teatr itp. No wiec pare dolarow za to wszystko to niewiele. Odpowiedz Link