cuski 29.04.05, 19:50 Wiecie, ze he he he, całując się chronimy nasze zęby ! Pocałunki powodują zwiększenie wydzielania śliny, dzięki czemu chronią szkliwo i zapobiegają próchnicy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 21:26 Cuski! Jestem pewny ze jako czlowiek w realu jestes rewelacyjny, godny poznania, i rozmowa z Toba to czysta intelektualna przyjemnosc. Ale niestety jesli chodzi o Twoja dzialalnosc forumowa jest inaczej, zasmiecasz tylko fora krotkimi srednio ciekawymi informacjami, ktore gdzies tam skopiowales. Smieszne jest to, ze te informacyjne duperele sa tez dla Ciebie niespecjalnie ciekawe , bo nawet ich nie komentujesz. Napisz cos od siebie abysmy nie sadzili, ze Cuski to tylko program do rozsylania spamu ! m Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 21:31 Skoro wedlug ciebie zasmiecam forum krotkimi srednio ciekawymi informacjami to sobie je pokasuj panie moderatorku ! A moze ci chodzi o cos innego ! Moze boisz sie nowopowstalego, alternatywnego forum "Chicago" ! Odpowiedz Link
littlewing Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 21:40 nie p... Cuski ...co jest z tym szkliwem???? Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 21:46 Littlewing napisał: "Nie p... Cuski ...co jest z tym szkliwem????" Nie wiem o co ci biega w poczatkowej fazie powyzszego zdania. Odpowiedz Link
littlewing Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 21:51 biega mi o to co jest z tym szkliwem ??? Odpowiedz Link
littlewing Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 21:56 Co jest z tym szkliwem bo sie boje i tempy jezdem??? Odpowiedz Link
littlewing Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 21:57 baaaa. i lece sobie w trombe i mysle sobie ze chcesz mnie wystraszyc... To co jezd??? z tym szkliwem??? Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:02 Littlewing, lepiej "nie lec sobie w trabe", bo moderator sie wkurzy i wezmie sie za sprzatanie twoich i moich postow ! Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 21:59 W moim pierwszym poscie do tego watku znajdziesz wyjasnienie. Nie chce sie dwa razy powtarzac, bo moderator uwaza, ze moje watki to duperele zasmiecajace forum. Tak na marginesie wiekszosc watkow na tym i innych forach to po prostu duperele, lecz najwidoczniej moderator jest innego zdania. PS. W takim razie panie moderatorze zapusc pan jakis powazny, normalny watek. Daj pan przyklad, nam forumowiczom. Forum "Chicago" w portalu gazeta.pl Możesz je znaleźć tutaj: www.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28897 Odpowiedz Link
littlewing Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:05 Ale wlasnie Marxx rozkrecil to Forum i teraz sprobuj i Ty i ja nawiazac do tego.....dlatego Cie prowokuje...jestem ...jezdem tylko malym prowokatorem na tym Forum....Zapierdalaj na tych samych falach i nie bedziesz potrzebowac zakladania wlasnego Forum...Marxx ...co sie q....nie budzisz ?? Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:09 Nie chce mi sie zapierdalac na tych samych falach. Lubie czasem poklikac o duperelach wiec zalozylem alternatywne forum, gdzie nikt mi nie bedzie mowil: "to jest ok, a tego nie rob, bo to jest zle, bo to sa duperele." Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:14 A co masz problemy z zabkami ? Prochnica cie dogania ? Odpowiedz Link
marxx Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:18 Nie prochnica tylko kolega wybil mi szyby w domu i zastanawiam sie czy to szkliwe z zebow moge wstawic sobie w okna! no to co z tym szkliwem??? Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:21 Coraz cieplej sie robi, wiec radze poobcowac z natura przy otwartym oknie. Odpowiedz Link
marxx Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:05 cuski napisał: Nie, Ty nie jestes fotrumowiczem, tylko smieciarzem. A dopisz sie do jakiegos juz istniejacego watku, albo nie rob tego, po co i tak nie masz nic ciekawego do napisania:( Aha, co z tym szkliwem?!?!?! > PS. W takim razie panie moderatorze zapusc pan jakis powazny, normalny watek. > Daj pan przyklad, nam forumowiczom. > > Forum "Chicago" w portalu gazeta.pl > Możesz je znaleźć tutaj: > www.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28897 Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:12 Skoro ja jestem smieciarzem, to ty jestes SPRZATACZEM !!! Ale nie martw sie zadna praca nie hanbi !!! Odpowiedz Link
marxx Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:15 nie pisze sie SPRZATACZEM a sprzataczem a tak serio to nie pisze sie sprzataczem tylko cleaning manem! Ach Ty Cuski, Ty moj smieciarzu Ty...wszystkiem Cuskie to fajne chlopy!!! Co z tym szkliwem cholera!!!! Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:22 Dbam o ciebie zebys mial prace i zebys z glodu nie ZDECHL ! Odpowiedz Link
marxx Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:28 nie ZDECHNE, spoko. Uwazej tylko bo jak bedziesz tak emocjonalnie podchodzil do spraw zwiazanych z forum (ze kogos "boli" Twoje nowe forum) to moze Ty zdechniesz na serce :( Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:38 Jak zdechne na serce to bede cie straszyl, w nadziei, ze ze strachu zdechniesz po mnie ! Odpowiedz Link
littlewing Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:42 no Cuski ....napisz moze cos czego juz na tym Forum nie bylo (warunek ...otwarcie stron na ---12 wstecz).Pewnie widziales co sie stalo z Polonia 1 na rzecz Polonii 2 ???....I nie to ,zebym Cie chcial zatrzymac , ale jestes na tyle barwny(a) ,ze stac Cie na wybicie sie na tym Forum ponad innych - ---przynajmniej z propozycjami tematow i kontynuowanie rozmowy.Skad w Tobie ten ped do samodzielnosci??? Prowokatorem sie staje?Nieeee... zartowalem....Ide na Twoje Forum ;))) Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 29.04.05, 22:52 Po co mam sie wybijac i grac na nosie moderatorowi. Znalem kiedys polityka, ktory zawsze powtarzal: "Dwie GWIAZDY na jednym niebie nie moga swiecic" - osobisci go nie znosilem. Nie wiem dlaczego, akurat w tej chwili taka mysl przebiegla mi przez glowe. Odpowiedz Link
marxx Gwiazda supernowa a szkliwo 29.04.05, 23:36 Cuuuski gwiazdorze tego forum i forum chicago! Dla Ciebie to nawet usune sie w Twoj cien, aby inni forumowicze mogli zakosztowac Twojego ciepla! Znalem kiedys pszczolke ktore zawsze powtarzala, "po drabinie chodz tylko w trampkach" i co ???? Sprawdza sie to co do joty!!!!!! Odpowiedz Link
cuski Re: Fajne obuwie, ale nie uzywam 30.04.05, 02:50 Nie lubie chodzic po drabinie, a w trampkach chodzi tylko moja dziewczyna, bo bardzo lubi tego typu obuwie. Odpowiedz Link
rhino1 Re: Fajne obuwie, ale nie uzywam 01.05.05, 06:38 moze ona nie "lubi" tylko jej chlopak smieciarz tylko takie dla niej znalazl ?? bo jak wiemy trampek mozna w koszu znalezc najwiecej. a tka na serio to "cuski" to chyba jakas rodzina "pulaskiego" - wujek lub brat moze - niech sie specjalista od drzew genealogicznych wypowie . PS . do "cuski" - jak podajesz jakas informacje a niechcesz zeby sie "marxx" lub ktokolwiek czepial to podaj linka do strony na ktorej to znalazles i wtedy mozemy podyskutowac - bo inaczej to nikt cie powaznie traktowal nie bedzie nawet jak bedziez "rozmawial z Bogiem " Odpowiedz Link
cuski Re: Fajne obuwie, ale nie uzywam 01.05.05, 21:46 Nie przejmuje sie tym, co ktos mysli o mnie ! Mam gdzies moderatora i jego klike ! Nie zaczalem tej forumowej wojny, ale nie bede bierny na obelgi rzucane pod moim adresem ! Nie zamierzam sie rowniez zmieniac, bo tak by chcial nasz forumowy pozal sie Boze wychowawca ! Odpowiedz Link
marxx Re: Chronmy szkliwo ! 01.05.05, 21:07 nazwa rewelacyjna... Pierwszy Portal Rolny .zaraz padne ze smiechu :) m Odpowiedz Link
cuski Re: Chronmy szkliwo ! 01.05.05, 21:52 Marxx napisał: "Nazwa rewelacyjna... Pierwszy Portal Rolny .zaraz padne ze smiechu." Musisz tak oznajmiac wszem i wobec, ze zamierzasz "pasc" ? A moze zamiast "padac", dokonasz jakiegos heroicznego aktu samospalenia - bedzie lepszy efekt, a i twoje notowania na forum pojda w gore ! Odpowiedz Link