02.05.05, 06:48
takiej zenady, jak ostatnimi czasy na tym forum dawno nie dalo sie widziec.
Admin -rozchwiany, bez zasad, zmieniajacy zdanie jak choragiewka. Do tego
faszyzujacy tematy na forum. I za jego plecami forumowi klakierzy.

Wolnosc!!! Czy kto wie co to jest??? Temat , ktory dla jednych jest malo
wazny, moze wiele znaczyc dla kogos innego.
Jesli ktos chce sobie cytowc njusy to niech to robi, spytac o rade ,
podobnie, co to z ocenianie, czy dany watek to smiec czy nie..... wszystko
jest wzgledne...
rade spojrzec na siebie i swoje posty obiektywnie...
Rady z ust, z klawiszy kogos , kto sam sobie nie radzi nie brzmia zbyt
przekonywujaco....Nie ma ludzim nieomylnych, itp....

Wiecej wyrozumialosci...I radze wyluzowac, bo moj monitor wiecej wymiocin nie
zniesie
Obserwuj wątek
    • rysunkowapostac Re: zenada!!! 02.05.05, 07:22
      Ja sie dopiero pokazalem na tym forum ale tez mam poczucie ze osoba Admina
      troszke sie zagubila. Takie forum powinno kwitnac od rozniastych postow nawet
      moze o niczym a tym czasem co niektorzy tu wspominaja ze ich posty sa usuwane.
      Zawsze myslalem ze Admin to wyrzuca tylko posty bardzo naruszajace zasady
      wspolzycia spolecznego i np. takie z przeklenstwami. A tu chyba mocno jednak
      cos jest ingerowane...
      • marxx Re: zenadaaa!!! 02.05.05, 13:24
        Spokojnie profesorowie!
        Ja nie jestem jedyny ktory tworzy jakosc tego forum, moze tylko jestem jedyny
        ktory juz ponad poltora roku czeka na "zalew" ciekawych emigracyjnych watkow
        czy jakas wspolna inicjatywe,

Jesli watki czy posty w pewnym momencie beda doprowadzaly do niepotrzebnych
        nerwow, spiec, klotni, tez beda kasowane...czy tego chcecie czy nie, to jest
        czesc "zasad" tego forum.

PS:dawno nie widzialem aby w tak banalnej sprawie szafowano slowami: WOLNOSC,
        DEMOKRACJA, FASZYZM, INGEROWAC, BEZ ZASAD, NIEOMYLNOSC...to brzmi prawie jak
        nasza sejmowa prawica , ta "madrzejsza" inaczej.
        Chociaz trudno sie dziwic, toz to polskie forum, nie mozna przeciez pisac i
        prowadzic ciekawej forumowej rozmowy/rozmow, nie mozna najzwyczajniej w swiecie
        zdrowo pojajcowac i byc usmiechnietym

PS:czy tylko mi sie wydaje, ze zasada powinna byc pisanie pod jednym nickiem, i
        przedstawianie sie w kilku slowach po przyjsciu na jakiekolwiek prywatne forum?

Wasz marxx
        :P
        :)

• cuski Re: Sejmowa prawica 02.05.05, 15:04
          Marxx napisał:
          "PS:dawno nie widzialem aby w tak banalnej sprawie szafowano slowami: WOLNOSC,
          DEMOKRACJA, FASZYZM, INGEROWAC, BEZ ZASAD, NIEOMYLNOSC...to brzmi prawie jak
          nasza sejmowa prawica , ta "madrzejsza" inaczej."

WOLNOSC, DEMOKRACJA, FASZYZM, INGEROWAC, BEZ ZASAD, NIEOMYLNOSC - rowniez
          rzucam te slowa, bo dla mnie to zaszczyt utozsamiac sie z nasza polska sejmowa
          prawica, o ktorej moderator mowi "madrzejsza inaczej".
          • tenzinn Re: Sejmowa prawica 02.05.05, 15:09
            Ehh panie ja to mam inne poglady.
            Lewica to jest cos:)
            • cuski Re: Sejmowa prawica 02.05.05, 15:16
              Nic zlego w tym, ze ludzie maja odmienne poglady. Zlo zaczyna sie wowczas, gdy
              sypia sie prostackie obelgi pod katem swoich przeciwnikow.
        • mastervoland Re: zenadaaa!!! 02.05.05, 15:35
          marxx napisał:

> Spokojnie profesorowie!
          > Ja nie jestem jedyny ktory tworzy jakosc tego forum, moze tylko jestem jedyny
          > ktory juz ponad poltora roku czeka na "zalew" ciekawych emigracyjnych watkow
          > czy jakas wspolna inicjatywe,

Powtorze za forumowa kolezanka Tradycja, okresl zasady coby tacy delikwenci jak
          ja wiedzieli co wolno co nie.

> Jesli watki czy posty w pewnym momencie beda doprowadzaly do niepotrzebnych
          > nerwow, spiec, klotni, tez beda kasowane...czy tego chcecie czy nie, to jest
          > czesc "zasad" tego forum.

Czesto sam te wasnie prowokujesz. Krytykowac, lecz krytyki nie przyjmowac!

> PS:dawno nie widzialem aby w tak banalnej sprawie szafowano slowami: WOLNOSC,
          > DEMOKRACJA, FASZYZM, INGEROWAC, BEZ ZASAD, NIEOMYLNOSC...to brzmi prawie jak
          > nasza sejmowa prawica , ta "madrzejsza" inaczej.
          > Chociaz trudno sie dziwic, toz to polskie forum, nie mozna przeciez pisac i
          > prowadzic ciekawej forumowej rozmowy/rozmow, nie mozna najzwyczajniej w
          swiecie

Wszystko to rzecz wzgledna, powtarzam . Momentami jestes strasznym nudziarzem,
          ale trzeba to tolerowac.

> zdrowo pojajcowac i byc usmiechnietym

Zauwaz ,ze twoj smiech odbija sie tylko twoim echem...

> PS:czy tylko mi sie wydaje, ze zasada powinna byc pisanie pod jednym nickiem,

Jakas mania przesladowcza???

> przedstawianie sie w kilku slowach po przyjsciu na jakiekolwiek prywatne
          forum?

Witam! Jam jest czescia tej sily , ktora wicznie zla pragnac wieczne czyni
          dobro.

> :P
          > :)
          >
          Aloha! Bledny adminie, czytaj w bledzie.
          >
          >
          >
          • marxx Re: zenadaaa!!! 02.05.05, 15:40
            tak! , masz jak zwykle calkowita racje MV
          • cuski Re: Bravo ! 02.05.05, 16:17
            Bravo Mastervoland, przylaczam sie do twojej wypowiedzi. Mam nadzieje, ze watek
            nie zostanie usuniety, a my nie dostaniemy BANA !
        • rysunkowapostac Re: zenadaaa!!! 03.05.05, 02:00
          >
          > PS:czy tylko mi sie wydaje, ze zasada powinna byc pisanie pod jednym nickiem,
          i
          >
          > przedstawianie sie w kilku slowach po przyjsciu na jakiekolwiek prywatne
          forum?

To do mnie chyba bylo...
          Przepraszam - nie wiedzialem, ze trzeba az tak formalnie...
          Uzywam jednego nicka i nie mam pojecia co byscie chcieli wiedziec...
          Jak cos to pytajcie...
    • cuski Re: Miejmy nadzieje, ze ... 02.05.05, 14:53
      Mastervoland napisał:
      "Takiej zenady, jak ostatnimi czasy na tym forum dawno nie dalo sie widziec.
      Admin -rozchwiany, bez zasad, zmieniajacy zdanie jak choragiewka. Do tego
      faszyzujacy tematy na forum. I za jego plecami forumowi klakierzy.

Wolnosc!!! Czy kto wie co to jest??? Temat , ktory dla jednych jest malo wazny,
      moze wiele znaczyc dla kogos innego. Jesli ktos chce sobie cytowc njusy to
      niech to robi, spytac o rade, podobnie, co to z ocenianie, czy dany watek to
      smiec czy nie..... wszystko jest wzgledne... rade spojrzec na siebie i swoje
      posty obiektywnie...
      Rady z ust, z klawiszy kogos , kto sam sobie nie radzi nie brzmia zbyt
      przekonywujaco....Nie ma ludzim nieomylnych, itp....
      Wiecej wyrozumialosci...I radze wyluzowac, bo moj monitor wiecej wymiocin nie
      zniesie."

Ty to rozumiesz, ja to rozumiem, mysle, ze wiekszosc osob z tego forum tez
      rozumie - miejmy nadzieje, ze zrozumia to ci, ktorzy nie rozumieli tego
      dotychczas.
    • adamkoltowski Re: zenada!!! 03.05.05, 05:49
      przeczytalem ten watek i powiem jedno: nie wiem co powiedziec, moze po prostu
      chodzcie chlopaki w pilke pograc, albo na rowerach pojezdzic, czy cos ???

wiecej pozytywnego myslenia :))
    • smiechy.w.ciemnosci Re: zenada!!! 03.05.05, 16:35
      Wiecej luzu...poki nikt nie rzuca wyzwiskami, nie obraza nikogo to nie widze
      powodu dla ktorego nie mialby pisac na tym forum.( Marxx mowilam Ci o tym).
      Jesli kogos nie zainteresuje czyjs watek, to po prostu na niego nie odpowie.A
      czy ktos pisze zdanie, dwa, czy 25...moze akurat tyle ma do powiedzenia na dany
      temat? Mi to nie przeszkadza. Ja sie nie bede silila na pisanie eleboratu np. o
      muzyce, bo absolutnie nie czuje sie na silach. Mam ochote dodac cos od siebie
      to dodam, ale zeby pisac, aby kogokolwiek uszczesliwiac na forum? Nie.
      Wolnosc?:)
      • littlewing Re: zenada!!! 03.05.05, 19:42
        Dobrze napisalas swc.Mysle ,ze Forum Chicago ewoluuje.Razem z dyskusjami o
        czyms,o niczym,plagiatami(do Cuski---nie obraz sie),spamem i jeszcze czyms
        czego teraz nazwac nie potrafie.Generalnie nic zlego sie nie dzieje.Luz ,blues
        i coca cola...Nikt z Was pewnie by nie chcial ,aby Forum to zamienilo sie w
        Polonia 1 lub Polonia 2 (tragedia i syf),nie chce tego rowniez Marxx
      • mastervoland Re: zenada!!! 03.05.05, 21:26
        smiechy.w.ciemnosci napisała:

> Wiecej luzu...poki nikt nie rzuca wyzwiskami, nie obraza nikogo to nie widze
        > powodu dla ktorego nie mialby pisac na tym forum.( Marxx mowilam Ci o tym).
        > Jesli kogos nie zainteresuje czyjs watek, to po prostu na niego nie odpowie.A
        > czy ktos pisze zdanie, dwa, czy 25...moze akurat tyle ma do powiedzenia na
        dany
        >
        > temat? Mi to nie przeszkadza. Ja sie nie bede silila na pisanie eleboratu np.
        o
        >
        > muzyce, bo absolutnie nie czuje sie na silach. Mam ochote dodac cos od siebie
        > to dodam, ale zeby pisac, aby kogokolwiek uszczesliwiac na forum? Nie.
        > Wolnosc?:)

TAK JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC NA SILE!!!
        • cuski Re: Zenada !!! 03.05.05, 22:13
          Smiechy w ciemnosci napisała:
          "Wiecej luzu...poki nikt nie rzuca wyzwiskami, nie obraza nikogo to nie widze
          powodu dla ktorego nie mialby pisac na tym forum.( Marxx mowilam Ci o tym).
          Jesli kogos nie zainteresuje czyjs watek, to po prostu na niego nie odpowie. A
          czy ktos pisze zdanie, dwa, czy 25...moze akurat tyle ma do powiedzenia na dany
          temat? Mi to nie przeszkadza. Ja sie nie bede silila na pisanie eleboratu np. o
          muzyce, bo absolutnie nie czuje sie na silach. Mam ochote dodac cos od siebie
          to dodam, ale zeby pisac, aby kogokolwiek uszczesliwiac na forum? Nie.
          Wolnosc?:)

Mastervoland odpowiedzial: "TAK JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC NA SILE!!!"

I ja rowniez za Mastervolandem odpowiem: Nic na sile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka