smiechy.w.ciemnosci 26.08.05, 17:53 mi sie poprawil z deka, bo dobry czlek, ktory od dawna nie pisal na tym forum dal mi cynk o pracy:)Nie wiadomo co z tego bedzie, ale milo, ze ktos pomyslal i wspomnial. Dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Humor... 26.08.05, 18:20 no to pieknie ze forum kolejny raz staje na wysokosci zadania....no to teraz kto mi pomoze ...musze szybko zdobyc 20.000$ Prace mam , kasy nie mam! Odpowiedz Link
w5w7 Re: Humor... 26.08.05, 19:52 smiechy..to moze po tym poprawi Ci sie jeszcze bardziej:))) Odpowiedz Link
evek Re: Humor... 26.08.05, 20:29 moze jakas zrzutke poddanych na krola??! ;O))))) albo sprzedajmy zdjecia z imprezy! :O) albo juz nie wiem co. jakbym miala to bym ci dala, ale 20 tysiakow teraz... Odpowiedz Link
w5w7 Re: Humor... 26.08.05, 20:25 Ale nie jestem egoistka..to link dla wszystkich:) www.zabawa.xorg.pl/ Odpowiedz Link
evek Re: Humor... 26.08.05, 20:27 3mam kciuki SMIECHY!!!!! bo mi akurat znow ktos dzis popsul i tak nie najlepszy nastroj. wlasnie sprawdzilam - ze jak ludzie chca ode mnie pomocy to mam zaraz stanac na glowie. a jak ja kogos poprosilam o drobna rzecz 3 dni temu to do dzis nic nie zrobil... i jest po sprawie. a niestety chodzilo o kase :O( ladnie mi sie weekend zaczyna... ale TOBIE chociaz SMIECHY niech sie uda!!!! btw - o ktorej rzucasz te robote??! ;O) Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Humor... 26.08.05, 21:51 Wlasnie wyprodukowalam resume i poslalam w swiat. Kiedy rzucam? Jak tylko zrealizuje czek. Jutro zadzwonie i poinformuje, ze odchodze. Dzieki Ewa:) Odpowiedz Link
evek Re: Humor... 26.08.05, 22:54 z pradem ;O) zdzwonimy sie o ktorej do Lury???? bo t sie o 10.30 zaczyna :O) Odpowiedz Link