aputnam 02.10.05, 02:58 Czy macie rozeznanie ktora oferta tv kablowej najlepsza ew. satelitarn. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: kablowka 02.10.05, 06:49 Nie wiem kto jest najlepszy, do niedawna mialam Cablevision i mielismy male problemy z odbiorem (telefon i internet dzialaja perfekcyjnie) wiec maz postanowil sie przerzucic na talerz. Wybralismy Dish Network i to jest totalna porazka, byle wietrzyk i nie ma odbioru, i w ogole cuda niewidy sie dzieja :( Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: kablowka 02.10.05, 15:54 A ja mam Dish od 4 lat i jestem zadowolony - przestaje dzialac tylko w czasie wielkich burz. Sam montowalem wiec antene nawet huragan nie ruszy. Odpowiedz Link
foxie777 Re: kablowka 02.10.05, 17:25 Ja mam Comcast Cable na TV i computer. Jestem bardzo zadowolona, nie ma zadnych problemow. pozdrawiam Odpowiedz Link
aniutek Re: kablowka 02.10.05, 18:16 mamy RCN wszystko dziala bez zadnych problemow jeno oferta TV jest moooocno bylejaka (hbo, cinemax, bravo, IFC i sundance ) wszystko robi sie coraz bardziej podobne do network TV. w Tv ogladamy glownie filmy z Netflix :( chcialam zrezygnowac z cabla ale ozczednosc jest prawie zadna a nie moglabym ogladac mojego ulubienca Maher'a www.billmaher.com/ Odpowiedz Link