lukas-osw 09.11.05, 03:29 witajcie.szukam dobrego dentysty w chicago(okolice belmontu).czy ktos moze polecic mi kogos sprawdzonego i w miare dobrego(cena oczywiscie tez jest tutaj istotna:) pozdrawiam i dziekuje za info. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w5w7 Re: szukam dentysty 11.11.05, 08:25 lukas, ja Ci nie pomogę, pisze z PL, ale kestem zdziwiona. Chyba po raz pierwszy od baardzo dawna widze taki wątek bez odpowiedzi. Chicago!!! Co z Wami? Odpowiedz Link
marxx Re: szukam dentysty 11.11.05, 13:38 bo to jest drazliwy temat.....a serio , za kazdym razem kiedy wydawalo mi sie , ze polecony dentysta jest ok , to wczesniej czy pozniej okazywalo sie ze robota jest mniej lub bardziej spartolona...i jak tu radzic? Raz bylem na lewo u dosc niesympatycznej babki, zrobila z taka mina jakbym jej ukradl kosmetyczke ale byla Ok jesli chodzi o fachowosc , chcialem isc drugi raz i nie moge sie z nia skontaktowac :( albo siedzi w wiezieniu albo nieprzyjmuje klientow Jak bede mial kogos na widelcu to napisze.........a tak to polecam miec kilak stowek i isc do wiekszej bardziej znanej kliniki dentystycznej i pogadac co do rozbicia kasy na raty....tylko tyle mi przychodzi do glowy Odpowiedz Link
macko74 Re: szukam dentysty 12.11.05, 02:05 Jest jeden maly szczegolik , bez ubezpieczenia tzw "dental insurance" takie wizyty sa bardzo bolesne (dla portfela) i niezrecznie jest kierowac kogos nie bedac przekonanym o tym jaki naprawde jest ten lekarz, wiedzac ze dana osoba i tak "zabuli" wybral bym jakas renomowana klinike dentystyczna i oczywiscie zawsze sie mozna z dentysta tutaj dogadac. Pozodzenia. Macko. Odpowiedz Link
sylwiaa3 Re: szukam dentysty 16.11.05, 19:09 Byłam raz na czarno u takiej-paskuda -kasę bierze bez pardonu i partoli robotę. Byłam wściekła. Więc chodziłam do fachowca i tez byłam wściekła,bo kasy szło. Lepiej porządnie wyleczyć w Polsce i tam chodzić w razie "awarii". Odpowiedz Link
homerowy_beret otworz ksiazke i... 17.11.05, 06:33 Rwij zeby....nie czaj sie. Wez kredyt i splacaj przez 10 lat...Das ist america...hahaaaaaaha Odpowiedz Link
marxx Re: otworz ksiazke i... 17.11.05, 06:42 uuuuu...ktos tu zapodaje zlote mysli ...... Odpowiedz Link