jaga_nj Re: kosmetyki Vichy 08.01.06, 06:02 Czy ktos z was wie gdzie mozna je kupic w Stanach za wyjatkiem polskich sklepow? Odpowiedz Link
samo Re: kosmetyki Vichy 08.01.06, 11:16 store.yahoo.com/beautynet1/facecare.html search.ebay.com/vichy_W0QQfclZ4QQfnuZ1 tiny.pl/xs5b Odpowiedz Link
i-ka Re: kosmetyki Vichy 08.01.06, 15:50 Jaga, jesli jestes w poblizu nowego jorku to w kilku duane reade i chyba cvs maja stoiska z kosmetykami VIchy. Na pewno mozne je dostac w duane reade na 5 alei przy 44 ulicy, druga lokalizacja jest gdzie po zachodniej stronie w okolicach 35 ulicy - nie pamietam dokladnie. Jesli zadzwonisz do duane reade, czy cvs glownego customer service to na pewno beda w stanie Ci podac, ktore lokalizacje maja stoiska z tymi kosmetykami. Mysle, ze cenowo tez wyjdziesz korzystniej niz w polskich sklepach. Znalazlam tez ta strone, ale nigdy przez nia nie zamawialam, wiec nie wiem na ile wiarygodna beautynet1.com/noname1.htmlpozdr. Odpowiedz Link
grazia53 Re: kosmetyki Vichy 04.05.06, 17:42 Tak wiem ze mozna je dostac w sklpie www.polishcosmetics.com, Odpowiedz Link
natkos1 Re: kosmetyki Vichy 26.05.06, 03:31 Grazia, dzieki za ten adres, po prostu otworzylam i az sie usmiechnelam ze szczescia!!! Szukalam dotychczas np.vichy ale nigdy sie nie spodziewalam,ze mozna polskie dobre marki tal tanio kupic:) pozdrawiam Odpowiedz Link
tamsin Re: kosmetyki Vichy 08.01.06, 17:33 to chyba zalezy do stanu, u nas jest w kazdym CVS. Odpowiedz Link
bozena73 Re: kosmetyki Vichy 09.01.06, 22:53 A ja dzisiaj szukalam w Duane Reade w sklepie i na Internecie ale nie moglam znalezc nic Vichy :-( szkoda bo lubie te firme... Odpowiedz Link
mamaagnieszka Re: kosmetyki Vichy 11.01.06, 02:57 Ja kupuje z www.paraformeplus.com albo www.beautytarget.com. Paraforme cos sie ostatnio troche popsula,niestety ale beautytarget jest pewny. Odpowiedz Link
bozena73 Re: kosmetyki Vichy 12.01.06, 15:14 Wlasnie wczoraj zobaczylam je w CVS na Columbus Circle. Nie wiem czy jest w kazdym ale dobrze ze chociaz tam je maja..ceny lepsze niz w polskich sklepach, chociaz wybor moze nie jest zbyt szeroki. Ucieszylam sie bo maja tez kosmetyki Avene, je wole nawet lepiej niz Vichy. Chyba nastepna firma na ktora czekam jest La Roche Posay.. Odpowiedz Link
anima Re: kosmetyki Vichy 12.01.06, 17:35 stoisko Vichy jest rowniez w Duane Reade na dworcu Porth Authority. cenowo - duuuzo korzystniej, niz w Polsce - niedawno mialam okazje porownac i bardzo sie zdziwilam. Odpowiedz Link
maruda78 Re: kosmetyki Vichy 04.05.06, 17:49 Widzialam je w kilku duane reade'ach i eckerd na broadway w soho, razem z avene. coraz wiecej aptek je ma. Odpowiedz Link
ewagk Re: kosmetyki Vichy 25.05.06, 16:48 Czesc Wam Kosmetyki Vichy kupisz na ich stronie www.vichyusa.com Ja kupowalam w polskich sklepach az do momentu kiedy zrobili strone z mozliwoscia kupna w stanach i o dziwo na ich stronie jest taniej niz w sklepach w Chicago!!Pa Odpowiedz Link