claudia207 09.02.06, 05:47 Bozena wyslalam e-mail na poczte gazetowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claudia207 Re: Do Bozeny 09.02.06, 05:55 Niewazne juz, bo widze, ze Rogatadusza jest juz na forum. Tak to jest, gdy nadrabia sie zaleglosci po tygodniu nieobecnosci. Odpowiedz Link
rogatadusza Re:Odnosnie e-maila , do Bozeny i Claudii 09.02.06, 06:38 Tak jestem, zreszta Bozena moj e-mail tez dostala. Dziwilo mnie dlaczego tak dlugo to trwalo i musze dodac ze nie bylo to przyjemne. Wiem teraz,dlaczego tak malo ludzi tu cos pisze. Tu sie trudniej dostac niz dodzwonic do prezydenta. Moze by pomyslec o latwiejszym dostepie do tego forum, zeby ogol mial do niego dostep, moglaby wystarczyc sama rejestracja, bez wpisywania na liste czlonkow. Co Wy na to? Odpowiedz Link
samo Re:Odnosnie e-maila , do Bozeny i Claudii 09.02.06, 07:08 Zeby sie tylko nie zmienilo w kolejne "USA i Kanada" lub "Polonie"... Odpowiedz Link
bozena73 Re:Odnosnie e-maila , do Bozeny i Claudii 09.02.06, 16:01 Odpisalam juz na Twoj email.. a z tym wstepem..to wpuszczam wszystkich (oprocz niektorych znanych mi nickow ktorzy juz kiedys probowali zepsuc te forum) i raczej robie to zawsze gdy widze ze ktos sie zapisal...wpisalam Cie juz dwa dni po otrzymaniu zgloszenia wiec nie wiem czy to tak dlugo.. Ale ciesze sie ze mamy nowa forumowiczke! Napisz cos o sobie i witamy w naszym gronie!!! Odpowiedz Link
rogatadusza Re: O mnie- przedstawiam sie Wszystkim tu obecnym 12.02.06, 20:49 Moj nick to rogatadusza. Mieszkam w Nowym Jorku. Skladam sie z liczby 13: mam 6 wad , 6 zalet i jedna wadozalete. Moim mottem zyciowym jest mysl pewnego filozofa:" Nastepny autobus przyjedzie na pewno" Uwielbiam poziomki, nalesniki, swieze orzechy laskowe, sloneczniki i czeresnie. A teraz chcialabym uslyszec cos o Was? Odpowiedz Link