marionfromsherwood 02.03.06, 11:13 wiosenka wiosenka sie zbliza coraz bardziej wiec ja proponuje w okolicach 21 marca forumowo,zbiorowo odprawic rytual zatapiania forumowej marzanny..w glebiach Michigen rzecz jasna.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: 21 marzec 03.03.06, 00:30 Podobno pierwszy dzien wiosny zostal przesuniety na kwiecien...slyszeliscie co o tym...wczoraj slyszalem takie informacje na FoxNews z Amerykanskiego Centrum Badan nad Klimatem Odpowiedz Link
w5w7 Re: 21 marzec 03.03.06, 00:37 Marion..swietny pomysl. Nie wiem tylko czy w tym pieknym jeziorze mozna topic Marzanny.. Odpowiedz Link
kassiek84 Re: 21 marzec 03.03.06, 05:27 ja jestem za ! moze chociaz na wschod slonca mi sie uda zdarzyc ehhe :) Odpowiedz Link
marionfromsherwood Re: 21 marzec 03.03.06, 10:38 Żee jaak Marx?ech niech Ci Amerykanie sie odpierwiastkuja a my trzymajmy sie naszego polskiego zwyczaju..byloby rzeczywiscie pieknie gdyby udalo sie spotkac nad Michigen o wschodzie w tak zacnym forumowym gronie,ale najpierw trzeba zorganizowac spotkanko poprzedzajace i poczynic pewne przygotowania w sensie zmontowac to Cudo-Forumowa Panne Marzanne hehe..w5w7 ja bym chetnie zaprosila aczkolwiek nie mam warunkow:(,a jesli chodzi o samo zatapianie jej w jeziorze to nie bedzie problemu jezeli obiezemy jakas dyskretna miejscowke i zmaleje prawdopodobienstwo ze zostaniemy pogonieni za jakis sabat czarownic i magow hehe...Evek co do utopienia Twojego to mysle ze myslisz oczywiscie o pifkuu:) a swoja droga to i Luis moze sie przyczynic do przygotowan i udostepnic material siankowy na Panne Marzanne bo musialaby byc wersja pernaturalna-ekologiczna..mysle ze najlepiej byloby zgrac sie w wekendziki najblizsze?..w tym szalenstwie jest jakas metoda?pozdrowionka Odpowiedz Link
marionfromsherwood Re: 21 marzec 03.03.06, 12:53 ,,jak zmontowac panne M"-..jezeli bylyby marne szanse zeby sie zgrac gdzies tak private to mozemy zrobic inaczej..umowimy sie gdziesik w jakiejs knajpce..i kazdy przyniesie cos od siebie czyli materialy zeby stworzyc forumowa Panne Marzanne..ja moge odpowiadac za ogolny zarys..szkielet..Albo Ewek he bo ma Luisa i moze na niego liczyc :)...a pozniej to juz zaden problem zeby w warunkach pub-owych dodac, stworzyc caloksztalt..czyli buzke..oczka itd itp ..ale trzeba wziasc poprawke na to ze w calosci musi byc pernaturalna...tylko jedno mnie niepokoi..coby sie nie skonczylo na tym ze zostanie zatopiona w kuplu piwssska..a nie w Michigen..heh... Odpowiedz Link
marionfromsherwood Re: 21 marzec 03.03.06, 14:26 evek..jezeli chcesz aby utopic,,ja tyzz pojde z toba..ot taka solidaryzacyja ..mysle ze myslimy w pewnym kontekscie o tym samym..zazdroszcze Ci bardzo bardzo tego futrzaczka ehh..Evek ja berdzo chce sie z Evek o....hi..sciskam serdeczmie Odpowiedz Link
ewka5 Re: 21 marzec 03.03.06, 17:51 jestem czepialska, wiem, ale trudno, tak mam i juz - marzec (jako i kazdy inny miesiac) jest JEDEN! Zatem 21 marca. Odpowiedz Link
kassiek84 Re: 21 marzec 06.03.06, 07:44 ojjj cos nie widac chetnych :(( szkoda, bo ja bym sie chetnie wybrala. Odpowiedz Link
evek Re: 21 marzec 07.03.06, 04:52 dajcie ludziom szanse! do 21 marca jeszcze kilkanascie dni zostalo!!! a poza tym kassiek84 przyznaj sie szczerze - na ilu imprach forumowych bylas, co??! to juz w5w7 lepiej sie spisuje w tym temacie! ;O))) pozdroofka! Odpowiedz Link