dria_da 19.04.06, 04:37 witam..czy ktos sie wybiera na koncercik sobotni:))? ja sobie nie moge odmowic i szukam towarzystwa.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: koncert Kultu 19.04.06, 05:05 Ja ide . W ogole delikatnie proponuje by sie moze spotkac w jakis dzien przed koncertem ( jutro , w czwartek lub piatek) na piwie powiedzmy i sie ugadac jakby bylo wiecej chetnych. Odpowiedz Link
dria_da Re: koncert Kultu 19.04.06, 05:19 pewnie:)))jestem za jak najbardziej za,ja mam czas od 20:00 na tygodniu.. to jest nas juz dwie..mam nadzieje ze jeszcze ktos bedzie reflektowal..Hop Hop:)) wprawdzie biletu jeszcze nie mam ale dzwonilam dzis do polameru i jeszcze maja sporo..jutro sobie zakupie..juz sie ciesze jak dziecko:)) Odpowiedz Link
dria_da Re: koncert Kultu i spotkanko przed 19.04.06, 05:42 jeszcze pare dni..no zobaczymy czy ktos jeszcze bedzie sie pisal,ale spotkanie dobra mysl i mam nadzieje ze wypali.. zasugerowalabym moze piatek,albo czwartek i art gallery kafe..bo mam blisko hihi,no i urocze miejscowka ponoc i ponoc kanapy maja wygodne:)..nie bylam a ciagle sobie obiecuje ze tam zajrze.. pozdrowionka Odpowiedz Link
tradycja1 Re: koncert Kultu i spotkanko przed 19.04.06, 05:47 Moze byc, tez tam nigdy nie bylam. Mam nadzieje ze to spoko miejsce nie jakies uduchowione snobowo. Generalnie prawie mi wszystko jedno, byle bylo gdzie zaparkowac. Odpowiedz Link
dria_da Re: koncert Kultu i spotkanko przed 19.04.06, 06:03 nie mam zielonego pojecia jak za parkowaniem ale na pewno cos sie znajdzie... sila woli-i juz:) lokal sam w sobie ponoc fajny no ale ...coz trzeba sie przekonac osobiscie.. juz prawie mi sie udalo namowic moja mame co mnie troche zadziwiło:) tymczasem zmykam -trzeba podladowac akumulatorki..dobranoc Odpowiedz Link
hipokamp24 Re: koncert Kultu 20.04.06, 20:29 A gdzie jest Art Gallery Caffee, Kurde jestem tutaj dopiero 3 tydzien, a i firma daleko na polnocnych przedmiesciach. Na KULT [zwyczajowo jak to w Juvenalia] ide, szkoda ze sam ale coz Odpowiedz Link
hipokamp24 Re: koncert Kultu 20.04.06, 20:47 OK, ok ok - znalazlem, To w piatek zebranie ???? Pzdr, Odpowiedz Link
irenkap Re: koncert Kultu 20.04.06, 21:02 "hipokamp" - to od "zakrętów hipokampa" ?? :)) Odpowiedz Link
hipokamp24 Re: koncert Kultu 20.04.06, 21:10 Rowniez... Ale najpiekniejsze koniki i smoki morskie w Zoo w Omaha :) Odpowiedz Link
dria_da Re: koncert Kultu 21.04.06, 13:07 hej..obawiam sie ze z galery nie wyjdzie..bo nie udalo mi sie kupic biletu jeszcze i moge zrobic to juz tylko dzis po pracy czyli wieczorem...szkoooda..:(( Ale umówmy sie jakos na jutro ok?Ja na koncert ide na bank pozdrowienia Odpowiedz Link
tradycja1 Re: koncert Kultu 21.04.06, 14:07 Aha no to hmm, trudno...i tak w sumie tylko my dwie odpowiedzialysmy na haslo a nie chce mi sie wierzyc ze z forum tylko my dwie bedziemy wiec odpowiedz sie sama nasuwa. Ja znowu jutro mam rozbiegany dzien ale tez na koncercie bede musowo, z nadzieja ze sie znajdziemy....milego! Odpowiedz Link
dria_da Re: koncert Kultu 22.04.06, 02:57 wiec zmowmy sie na jutro,...proponuje moze zebysmy sobie telefoniki albo gg przekazali na skrzynke..i sie zdzwonimy..tak bedzie chyba najszyciej i najprosciej sie zgrac.. pozdrowka Odpowiedz Link