anyaw73 16.05.06, 06:01 znowu stalam sie bezrobotna i to na wlasne zyczenia, ach ta ameryka znowu trza wszsytko odpoczatku zaczynac :) Bezrobotni Ameryki Laczcie sie!!!! Anya Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet5 Re: Szukam pracy 16.05.06, 18:43 Lacze sie z Toba, bo tez szukam... A poza tym masz emaila :) Odpowiedz Link
evek Re: Szukam pracy 17.05.06, 05:05 no ladnie... to ja tez :O) moze zalozymy wspolnie jakies stowarzyszenie poszukiwaczek??? FACETOM wstep wzbroniony! he he! Odpowiedz Link
sorbet5 Re: Szukam pracy 17.05.06, 05:26 Jestem za! Zakladamy Stowarzyszenie Poszukiwaczek, a facetom mowimy nasze stanowcze nie! Odpowiedz Link
evek Re: Szukam pracy 17.05.06, 07:03 a idealnie by bylo, gdybysmy w ogole nie musialy pracowac tylko mogly tak sobie siedziec i szukac tej pracy wspolnie... slonce, tarasik z widokiem na downtown, leniwe kartkowanie gazet, ciasto czekoladowe, laptopik z internetem, kawa z Dunkin Donuts... tak to widze! moze... ;O) Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Szukam pracy 18.05.06, 22:35 Evek wszystko sie zgadza ale ta kawa z Dankin Dounats........brrrrrrr ja prosze ze Starbucksa, a co...... za cale $3.50 ! Apropo szukania pracy i facetow to ja bym w sumie nic nie miala przeciwko aby znalezc i jedno i drugie :) Anya, takie tam tylko marzenia scietej glowy Odpowiedz Link
evek Re: Szukam pracy 23.05.06, 06:43 no prosze... bezrobotna a taka rozrzutna ;O) ale niech ci bedzie! co tam. to musi byc Ameryka :O) zaprzyjazniona LONELYSTAR na blogu wpisala mi, ze mam uwarzac z marzeniami bo sie spelnia ;O)a LONELYS. wie co pisze bo dla korporacji amerykanskiej pracuje ;O))) wiec... to kiedy sie spotykamy?! na tym tarasiku he he :O) pozdroofka! Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Szukam pracy 24.05.06, 03:35 Evek zapraszam na moj trasik chocby we czwartek, mozna sie po opalac jak tylko sloneczko bedzie swiecic :) Anya Odpowiedz Link
evek Re: Szukam pracy 24.05.06, 05:59 dzieki za zaproszenie, ale niestety - czwartek jest koszmarny... no i musze zaczac sie pakowac ;O( brrrr.... ni lubie ;O) bo ja sie przeprowadzam... :O| wiec moze nieco w przyszlosci zaproszenie przyjme :O) Odpowiedz Link
irenkap Re: Szukam pracy 23.05.06, 05:24 no i trafiło teraz na mnie.. Godzinę przed rozpoczęciem pracy dowiedziałam się, że już nie pracuję.. szok.. wcześniej żadnych zastrzeżeń, wszystko ok, po prostu wrociła moja poprzedniczka, ulubienica bosa. Ja żeby zmienić pracę musiałabym dawać wypowiedzenie, mają też mój depozyt, a mnie nawet nie tylko nie uprzedzono ale nawet nie powiadomiono, dowiedziałam sie od osoby trzeciej.. Jak ja dzisiaj kocham swoich rodaków.. Odpowiedz Link
evek Re: Szukam pracy 23.05.06, 06:40 witamy w klubie :O( nie poddawaj se! jak widzisz mamy tu mala zenska grupe wspierajaca ;O) Odpowiedz Link
evek ja znow szukam! 31.07.06, 19:19 daje to "up", bo _szukam_. na powaznie. jesli obilo wam sie cos o uszy - dajcie znac :O) a przy okazji - drogie FOREMKI, ktore kiedys ten watek pisaly - jak tam u was??? pozdrawiam! Odpowiedz Link
samo Re: ja znow szukam! 01.08.06, 05:27 A jakiej pracy szukasz? Czemu wy tak ciagle te prace tracicie, biedaczki? Ech, dobrze ze od poczatku wiedzialam,zeby z daleka od Chicago siedziec ;o) Odpowiedz Link
evek Re: ja znow szukam! 01.08.06, 17:07 tak bywa... akurat ja - w przeciwienstwie do kolezanek mialam "przyjemnosc" pracowac dla polakow niezbyt rozgarnietych... no to mam. a jakiej szukam? ciekawej :O) pozdrawiam! ps. dzis po 12.00 mam rozmowe wiec mozesz potrzymac kciuki gdybys akurat nie miala ich zajetych ;O) a trzymanie sie z dala od Chicago - jesli o pracy mowimy - to dobry pomysl! tak mysle. Odpowiedz Link