rogatadusza 10.06.06, 21:10 Sluchajcie, jeszcze nie ma takich bardzo cieplych dni. Ale sa juz owoce: truskawki i czeresnie. Pozdrawiam z Polski, sciskam cale forum. rogatadusza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artremi Re: A ja juz w Polsce 10.06.06, 21:21 Napisz czy ogladasz Mundial i jaka jest atmosfera w Polsce po wczorajszym meczu. Odpowiedz Link
triskell Re: A ja juz w Polsce 10.06.06, 22:50 Ucałuj Polskę ode mnie i baw się dobrze :-). Odpowiedz Link
bella41 Re: A ja juz w Polsce 10.06.06, 23:18 zazdroszcze ci jedzenia, owocow w szczegolnosci, zjedz pare truskawek w moim imieniu, mniam, rozmarzylam sie, a jeszcze bociana bym chciala pokazac mojemu malemu/na mazurach zawsze bylo ich setki/ Odpowiedz Link
rogatadusza Re: A ja juz w Polsce 11.06.06, 19:24 artremi napisała: > Napisz czy ogladasz Mundial i jaka jest atmosfera w Polsce po wczorajszym meczu > . Ogladalam, Polacy porozwieszali flagi na balkonach, te bialo czerwone z orlem i transparenty na bialym tle czerwone napisy Polska. Do Niemiec pojechalo 35 tys kibicow w bialo-czerwonych czapeczkach. Kibice po pierwszym golu skandowali " jestesmy z Wami" , dodawali pilkarzom otuchy. Po meczu bylo smutno, bardzo smutno. Mowia, ze pilkarze maja sami porozmawiac ze soba i wyciagnac wniosek dlaczego nam tak zle poszlo. spekuluja co powinien zrobic trener, zeby lepiej nam poszlo w nastepnym meczu. Odpowiedz Link
dominika801 Re: A ja juz w Polsce 15.06.06, 23:01 Ja tez juz odliczam,ale jeszcze ponad 7 tygodni. Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: A ja juz w Polsce 15.06.06, 23:45 identyczna wiadomosc wyslala mi przyjaciolka, ktora wlasnie pojechala do polski- --marznie i opycha sie owockami :o) baw sie dobrze! Odpowiedz Link
ertes Dziewczyny 15.06.06, 23:53 Przeciez swiat jest taki piekny. Co was ciagle ciegnie do tej Polski??? Tyle innych, piekniejszych i nieznanych miejsc. Odpowiedz Link
nanuk24 Re: Dziewczyny 16.06.06, 00:23 rodzice, rodzenstwo, dziadkowie i przyjaciele, z ktorymi utrzymuje sie po dzien dzisiejszy kontakt:-) Odpowiedz Link
alex113 Re: Dziewczyny 16.06.06, 00:42 ertes napisał: > Tyle innych, piekniejszych i nieznanych miejsc. He he he ja tez z tych co wola podrozowac tam gdzie mnie jeszcze nie bylo :-) Zajzalam do twojej galerii. Pieknie. Mamy zdjecia tych samych miejsc ;-) Pozdrawiam z Colorado (tyz pikine) Alexis Odpowiedz Link
doris-ek Re: Dziewczyny 16.06.06, 01:55 No patrz dopiero zobaczylam galerie Ertesa:o) Fakt, te same miejsca:o) Czyzby tez mial szwagra w Australii???? A do Polski nic mnie nie ciagnie. Ciagnie mnie do siostry ktora zdecydowala sie tam mieszkac. Ma zagrozona ciaze i martwie sie o nia:o( Odpowiedz Link
izza25 Re: A ja juz w Polsce 16.06.06, 02:02 My bedziemy za cztery dni bede w POlsce , juz nie moge sie doczekac. Dzisiaj zalatwilam AOP i moge jechac ze spokojna glowa ze spowrotem wrocimy. Odpowiedz Link
jaga_nj Re: A ja juz w Polsce 17.06.06, 01:54 To i ja dolacze do grona tych co ich nie ciagnie, ostatni raz bylam 14 lat temu. A do Australii chce jechac od dziecka. Mysle, ze sie kiedys spelni, narazie jest problem z czasem. No i jeszcze mi sie marzy afrykanskie safari.Ertes, faktycznie cudne zdjecia. Odpowiedz Link
zyta2003 Re: A ja juz w Polsce 17.06.06, 03:46 Ja tez sie zapisuje na liste tych, ktorych nie ciagnie do Polski i wcale nie uwazam, ze jest szczegolnie pieknym, czy interesujacym krajem. Jezdze, kiedy musze, od kilku lat juz wlasciwie nie musze, to i glownie jezdze gdzie indziej. Odpowiedz Link