bluedream 07.09.06, 17:55 Jutro wylatuje do Polski na dwa tygodnie:) Trzymajcie sie i duzo piszcie. Zdam relacje po powrocie, bo raczej nie bede miala czasu na kompa:) Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ad.tl Re: Zegnam Was :) 07.09.06, 18:18 Milego pobytu i odpoczynku:) Bedziemy czekac:) Odpowiedz Link
jaga_nj Re: Zegnam Was :) 07.09.06, 18:27 Blue baw sie dobrze i odpoczywaj i napisz jak wrocisz. Ja wlasnie wrocilam od "ciebie" i uwielbiam twoj stan. Dwa dni ogladalismy domy i dzialki, problem w tym, ze moj maz ma tu dosyc dobra prace. Jednak w duchu wiem,ze kiedys tam zawitamy na dluzej, mam nadzieje, ze niebawem:)Mam nadzieje, ze nie ucierpieliscie po huraganie, bo w Charlotte padalo tylko jeden dzien. Jeszcze raz milych wakacji:) Odpowiedz Link
bluedream Re: Zegnam Was :) 07.09.06, 18:33 Dzieki:)Przeprowadzajcie sie, fajnie ze o tym myslicie:) Huragan nas ominal, padal tylko deszcz przez dwa dni. Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link
triskell Re: Zegnam Was :) 07.09.06, 20:25 Bluedream, baw się dobrze, wypocznij za wszelkie czasy, pospotykaj się z dawno nie widzianymi a kochanymi ludźmi i niech Ci się dużo fajnych niespodzianek w Polsce przydarzy. :-) Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Zegnam Was :) 07.09.06, 20:49 pozdrow wszystkich stalowiakow :o) Odpowiedz Link