Dodaj do ulubionych

Atak Klonow

21.09.06, 00:21
Czy on wreszccie sie kiedys skonczy?

Czy zabraklo kaftanow w zakladzie psychiatrycznym?
Czy pacjent pryska oknem, bo nie ma tam krat?
Nie dowiezli prozaku?
Obserwuj wątek
    • rhodeisland Paranoja na forum 21.09.06, 00:24
      Wyrzucaja podejrzanych o klonowanie, a winnych dwoch rzeczy: poruszania tematow
      z jakis powodow uznanych za tabu i niecheci do opowiadania do sobie?
      Czy to takie straszne przestepstwa?
      A czyim klonem Ty jestes?
    • kasiab75 Re: Atak Klonow 21.09.06, 00:37
      a ja to mysle ze klony sa po prostu w pracy. to rodzaj 'reklamingu' bezposredniego i tyle. nie ma sie o co
      tak goraczkowac i co chwila o tym pisac. kazdy z nas ma jakas prace, jedni fajniejsza inni mniej.....
      • rhodeisland Re: Atak Klonow 21.09.06, 00:39
        Dokladnie. Niektorzy chyba bardzo sie nudza.
        • rhodeisland Re: Atak Klonow 21.09.06, 00:40
          Ja sie wlasnie bawie odpowiadaniem na stare posty. Jutro jade na jakis czas do
          Florencji i skacze z radosci jak male dziecko.
          • natkos1 Re: Atak Klonow 21.09.06, 02:15
            chyba sie jak zwykle bawisz w odpowiadanie na swoje wlasne posty...
      • kasiab75 Re: Atak Klonow 21.09.06, 18:14
        niekt mnei nie zrozumial widze, nie czytacie wyborczej chyba zbyt uwaznie. jakis czas temu byl ciekawy
        artykul o takim rodzaju reklamy. ale to nie ma znaczenia najmniejszego. mnie nie przeszkadzaja klony
        nawet jak sie same ze soba kloca. przechodze mimo watkow nieciekawych i juz. radze sprobowac -
        szkoda zdrowia.
    • marekatlanta71 Re: Atak Klonow 21.09.06, 03:48
      A ja nie mam nic przeciw tym klonom. No chyba ze zaczynaja same ze soba dyskutowac.
    • rhodeisland Nie macie nic innego do roboty oprocz takich rozwa 21.09.06, 04:12
      zan?
      • rhodeisland Re: Nie macie nic innego do roboty oprocz takich 21.09.06, 04:13
        Ja tu pisze, bo mam mnostwo czasu, ale reszta podobno pracuje, wiec dlaczego
        siedzi po nocach analizujac moja osobe?
        • natkos1 Re: Nie macie nic innego do roboty oprocz takich 22.09.06, 19:15
          4:12 w europie (a podobno jestes we wloszech haha!!!) to niekoniecznie rano w
          US.
          I teraz niewiadomo, czy jestes w europie czy moze wcale nie mieszkasz w US?
          • rhodeisland Re: Nie macie nic innego do roboty oprocz takich 23.09.06, 00:40
            Co bys biedaczko robila gdyby nie ja (to nie tylko Ciebie dotyczy)?
            Dostarczam rozrywki, fascynuje, wzbudzam niechec. Niektorzy chyba maja nudne
            zycie jesli nie szkoda im czasu na czytanie mnie i odpowiadanie na moje posty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka