marxx 21.03.07, 00:49 Czy ktos z tego korzystal? Konkretnie mi chodzi o to na ile mozna tej stronei zaufac (ufuf) przy wykupywaniu biletu na samolot w pakiecie z noclegami w motelach/hotelach. A moze macie jakies inne strony tego typu? m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniabuzuk Re: Yahoo travel 21.03.07, 01:04 Bilety lotnicze i hotele rezerwuje przez Hotwire.com i do tej pory jakiejs kichy nie bylo, ale w pakiecie nic nie kupowalam, wiec tu nie pomoge. Odpowiedz Link
emigrant_ka Re: Yahoo travel 21.03.07, 02:06 yahoo travel jest bezpieczne, mozesz spokojnie rezerwowac, porownaj jednak wczesniej ceny na takich stronach jak; www.orbitz.com www,travelocity.com www.expedia.com www.sidestep.com www.BookingBuddy.com itd.. Pozdrawiam emigrant_ka Odpowiedz Link
marxx Re: Yahoo travel 21.03.07, 06:14 A wzielo mnie...Daft Punk przyjezdza z kilkoma koncertami do Ameryki Pn. beda min. w LA i Denver, i jakos mnie tak korci aby poleciec sobie na koncert. Odpowiedz Link
marxx Re: Yahoo travel 21.03.07, 12:13 JUL 21 LOS ANGELES, CA - LA Sports Arena JUL 27 BERKELEY, CA - Greek Theatre JUL 29 SEATTLE, WA - WAMU Theater JUL 31 DENVER, CO - Red Rocks AUG 05 TORONTO, Ontario - Arrow Hall AUG 07 MONTREAL, Quebec - Bell Centre AUG 09 NEW YORK, NY - Keyspan Park To wszystkie koncerty ktore odbeda sie w Ameryce Pn Odpowiedz Link
emigrant_ka Re: Yahoo travel 21.03.07, 12:53 Jesli chcesz leciec na jeden/dwa dni, to nie oplaca Ci sie brac "package" Tu przykladowe ceny lotow: Na podane daty: Denver $183 Los Angeles $274 Seattle $279 New York $143 Na Twoim miejscu wybralabym Denver, nie tylko ze wzgledu na cene biletu, ale na polozenie Red Rocks Amphitheatre :)) Pozdrawiam:) emigrant_ka Odpowiedz Link
aniabuzuk Re: Yahoo travel 21.03.07, 15:37 Lec do Seattle! Ty wiesz jakie oni tam sushi maja?! Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Yahoo travel 21.03.07, 17:07 a ja polecam www.Kayak.com jak dla mnie rewelacja, ale dodam rownierz ze warto sprawdzac na sttronch lini jak www.aa.com albo www.united.com poniewaz czasem maja rozne ciekawe obnizki ja polecialam do NY w obie strony za $99 kupujac bilet bezposrednio na united.com Anya. MARXX kiedy impra? Odpowiedz Link
marxx Re: Yahoo travel 21.03.07, 22:53 No mozna na Ciebie liczyc Emigrant_ka Faktycznie moze masz racje, dwa dni powinno byc OK. Zobacze jeszcze jak wyglada miejsce koncertu w LA...I wtedy sie zdecyduje :) Odpowiedz Link
marxx Re: Yahoo travel 22.03.07, 03:20 Sprawdzilem zdjecia Red Rocks Amp. rewelacja! images.google.com/images?svnum=10&hl=en&gbv=2&q=Red+Rocks+&btnG=Search A do tego mozna zobaczyc kilka ciekawych widokow, skalki itp :) Chociaz dziwna sprawa koncert przy ktorym skakanie to mus a tu amfiteatry, teatry, stadiony do bejsbola :( Odpowiedz Link