Dodaj do ulubionych

szkoly online

17.04.07, 06:35
co sadzicie o szkolach, collegach , klasach online? czy sa dobre, warte
polecenia? czy nie warto z online zaczynac sie? czy ktos mial z tym
doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • kisiulak Re: szkoly online 17.04.07, 14:23
      Bralam lekcje online ale ze zwyklego collegu. Na glowne egzaminy trzeba bylo
      jezdzic na campus. Mi sie podobalo. Ale nie wiem jak to jest wylacznie online,
      jakos nie bardzo ufam takim szkolom.
      • moniamm Re: szkoly online 17.04.07, 14:30
        ja mnie mialabym w sobie tyle samozaparcia, zeby samemu sie uczyc. nade mna
        musi stac nauczyciel z batem :)))
        • edytais Re: szkoly online 17.04.07, 17:57
          Tez przymierzam sie do kursow online. wiele uczelni teraz takie oferuje. Moja
          stara uczelnia (gdzie otrzymalam BA) oferuje mnostwo kursow i chyba skorzystam,
          bo jako alumni moge brac jeden kurs na semestr za darmo.
          Uniwersytet tutejszy tez oferuje kilka kursow online only lub partial online.
          Czasami jest to dobre rozwiazanie jesli wykladowca tylko strecza to co jest w
          ksiazce. CHodzenie na wyklad to wtedy strata czasu.
          Jesli dobrze sie uczysz sama z ksiazek i uczelnia akcetuje CLEP to jest to
          nawet tansze rozwiazanie. Ja dopiero niedawno sie dowiedzialam o CLEP i
          szkoda, ze tak pozno, bo bym sobie zaoszczedzila z rok studiow.
          Uczysz sie sama, potem zdajesz egzamin z tego przedmiotu i uczelnia ci udziela
          godzin kredytowych tam gdzie studiujesz. Wiele przedmiotow ogolnych jest
          oferowanych. Razem z online i CLEP nie musisz za duzo chodzic na wyklady.
          Ja mam czesne za darmo, ale fees to $350 za semestr za kurs, a CLEP to $60.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka