Gość: Tomson IP: *.ds.pg.gda.pl 31.03.04, 20:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=11713029 Ja dalej nie mogę uwierzyć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus tomson.pomysl sekudne.czy ja z takim 31.03.04, 20:16 debilem jak ty choc przez moment powaznie rozmawialem?? tomson.ty jestes dla mnie tylko partnerem do wysmiania w chwilach gdy cos jem np i nie mam sie z kogo posmiac.natomiast naprawde nie ludz sie ze bede powaznie rozmawial z biednym studentem z akademika ktory nie potrafi napisac zdania w jezyku polskim ani w zyciu dupy z tego kraju nie ruszyl. naprawde.nie jestes dla mnie rozmowca.brutalne ale prawdziwe. a teraz jak ci sie nudzi poczytaj cos sobie zanim znow bezsensownie marnowac czas w szukaniu jakis glupot na forum GW. bez odbioru. ps-dzis jestem powazny wiec masz w miare powazna odpowiedz.mam sporo roboty i stad taki nastroj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis marcus-crassus - jestes DNEM,ZEREM,SZAMBEM IP: *.bchsia.telus.net 31.03.04, 20:22 Nawet nie potrafisz trzymac fasonu. tfu,tfu,tfu - (wlasnie naplulem ci na morde,frajerze pejsiasty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson WOW cóż za wywód aż mnie zatkało... HAHAHA!!! ;oD IP: *.ds.pg.gda.pl 31.03.04, 21:05 Crassulka zobacz na te wątek, wszyscy się z ciebie nabiją lub na ciebie plują, tak jest cały czas na FŚ :o) Możesz sobie pisać że ja jestem głupim żebrakiem z akademika, a ty wielkim marcusem crassusem, ale jak widzisz żeczywistość brutalnie to dementuje :oD HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traian tomson mistrz j. polskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.04, 21:14 <<żeczywistość brutalnie to dementuje > jezu Tomson w jakim to jest jezyku? rzeczywistość dementuje? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Możliwa interpretacja; 31.03.04, 20:24 Al-Kaida zleciła mu uwiarygodnienie się wobec Polaków. Tam też mają psychologów i zorientowali się, że zaczyna być niewiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ty sie facet lecz.i znow ze swoja zona lusia 31.03.04, 20:27 powysylaj listy do znajomych z przeprosinami za irak. indris.jestes niepelnosprawny umyslowo. Odpowiedz Link Zgłoś
indris A ty się wytłumacz przed Al-Kaidą... 31.03.04, 20:31 ...z nieudolności grożącej dekonspiracją. Nie znam Waszej pragmatyki służbowej, ale wiem z historii, ze w tajnych organizacjach bywała ostra. Oby się skończyło na obcięciu premii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson O tak leczmy się wszyscy by dostosować się do IP: *.ds.pg.gda.pl 31.03.04, 21:07 poziomu crassulki ;oD Ale pomyśl czy nie łatwiej byś ty się wyleczył i dostosował do wszyskich, niż na odwrót. :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re:Pewna interpretacja; IP: 5.5R* / 213.189.83.* 31.03.04, 20:29 marsus_crappus, ktoz to taki? Buszczyzniany parobek maly. Jaki znak jego? Trupia czaszka i dwie paly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidarny Re: Możliwa interpretacja; IP: *.cogeco.net 31.03.04, 21:08 To nie prawda, i to nie jest zadny On tylko Ona i jest starym zatwardzialym komuchem a przemalowala sie po 1989 na ostrego kolesia. Obecnie ma chyba gdzies okolo 85 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s to nie przemiana - to typowy zydoski charakterek IP: *.bchsia.telus.net 31.03.04, 20:32 sprzeda ci skurwiel za 2 zl. dzisiaj jest twoim sasiadem a jutro noz w plecy ci wbije jak nowy pan w miescie zawita. to jest w naturze zyda - falszy,oszustwo i zdrada,zdrada,zdrada. Bush byl taki wielki wodz dla crassuli, oj jo jo, najlepszy,najmadrzejszy,najodwazneijszy.malo sie nie zesral produkujac te superlatywy. a na innym forum - widzac,ze bushowi pali sie grunt pod nogami - jedzie na swojego bozyszcza ino iskry ida. CO ZA BEZWARTOSCIOWE GOWNO Z TEGO CRASSUSA - zupelne zero Odpowiedz Link Zgłoś