toby05 20.06.07, 21:04 Poszukuje opieki dla mojego 20-to miesiecznego synka na krotki okres czasu, moze ktos slyszal o domowym przedszkolu lub prywatnej osobie w okolicach Wood Dale, Addison? Z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w5w7 Re: domowe przedszkole 20.06.07, 21:57 Moze zajrzyj z tym tematem tez na forum Polki w Stanach? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11918 Forum Chicago "Jesli nie pojdziesz dalej nigdy nie bedziesz wiedzial jak daleko mogles dojsc.” Odpowiedz Link
toby05 Re: domowe przedszkole 21.06.07, 21:39 Dzieki, ale juz probowalam Polki w Stanach i Mamy w Stanach, ale tam nie moge pisac, nawet po zgloszeniu checi udzialu i potwierdzeniu maila - nic. Nie moge sie zalogowac. Moze wiesz, co powinnam zrobic? Dzieki z gory za odp. Odpowiedz Link
toby05 Re: domowe przedszkole 21.06.07, 21:58 Dzieki, ale na to nie mam czasu, 1,5 tyg tylko mi zostalo. Szukam albo pewnej, sprawdzonej osoby, ktora ktos moglby mi polecic, albo domowego przedszkola. Odpowiedz Link
ewka5 Re: domowe przedszkole 21.06.07, 22:44 Toby, mam kolezanke, ktora ma roczna coreczke i tez szuka kogos do opieki. Mieszka w Elmhurst, blisko granicy z Addison. Moze moglybyscie zjednoczyc sily w opiece nad dzieciakami? Ona nie pracuje codziennie, wiec moze daloby rade wymieniac sie jakos - oczywiscie jezeli Ty jakos czasem dysponujesz. Odpowiedz Link
toby05 Re: domowe przedszkole 22.06.07, 00:40 Super by bylo, bo ja sama pracuje w Elmhurst, ale ja potrzebuje kogos na full time, od pon. do piatku, 8:00 - 5:30. Ale dzieki za dobre checi. Odpowiedz Link
mazurka313 Re: domowe przedszkole 03.07.07, 01:03 czesc nie wiem czy ogloszenie jest nadal aktualne ale mam znajoma , ktora szuka pracy jako opiekunka ( ma 7 miesieczna corke ) mieszka ona w RIVER GROVE nie wiem czy ci to odpowiada pozdrawiam Odpowiedz Link
amelia791 Re: domowe przedszkole 03.07.07, 04:03 Ja mam w domu takie "domowe przedszkole", sama jestem mamą 3-letniego chłopca. Mieszkam w okolicy Addison/Austin, jeśli jesteś zainteresowany to proszę napisz na mojego maila gazetowego. Odpowiedz Link
toby05 Re: domowe przedszkole 04.07.07, 05:10 Dziekuje, ale juz znalazlam dziewczyne przez znajomych, mieszka niedaleko mnie i sama ma 6-cio miesieczne dziecko. Miala jeszcze 2 dziewczynki ale tylko do wakacji, a teraz bedzie tylko moj synek. 2 miesiace szybko mina, od wrzesnia bede mogla zabierac go ze soba do pracy. Dziekuje jeszcze raz za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link
justynaw122 Re: domowe przedszkole 22.01.14, 14:56 Hej... Niewiem czy Twoje ogloszenie jest jeszcze aktualne, jesli tak to prosze o jakiekolwiek informacje. Ppszukuje przedszkola dla mojego prawie 13 miesiecznwgo synka, a mianowicie 2 dni. Moje imie Justyna. Dziekuje Odpowiedz Link