rogatadusza 02.07.07, 22:53 Czy macie dobry sprawdzony , domowy przepis? Podzielcie sie prosze. Jest tyle przepisow, ze sama nie wiem , ktory wyprobowac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhodeisland Chce Ci sie robic gdy mozna kupic takie z 03.07.07, 18:47 naturalnymi skladnikami? Odpowiedz Link
rhodeisland Link 03.07.07, 19:18 dressings w wersji regular, light i organic. Staram sie uzywac ich bardzo oszczednie albo kupowac wersje light (ale wlasnie w stylu tej firmy, a nie pelna sztucznych skladnikow). Kapanie salatek w tlustych dressingach robi z nich b.kaloryczne jedzenie. www.newmansown.com/our_goods.cfm Odpowiedz Link
edytkus Re: Jak robicie caesar dressing? 04.07.07, 05:18 nie robimy, zaraz nas za duza dupe skrytykuja i po co nam to? ;) Odpowiedz Link
rhodeisland Ty chyba nie przejmujesz sie krytyka? Droga e. 04.07.07, 05:39 Nie jestem fanka Ceasar salad. Za ciezka dla mnie. Moge ja zjesc jesli to ma byc moj lunch albo dinner ale nie jego czesc. Lubie miec chuda d....e. Wole nie obzerac sie i nie katowac cwiczeniami zamiast opychac sie i potem spalac kalorie. Lubie jak ciuchy na mnie leza, a nie ukrywajmy, na szczuplejszej sylwetce wygladaja lepiej. Bardzo lubie dressings i inne produkty Paul'a Newman'a za jakosc i to, ze wszystkie dochody po podatkach daje na charities. Popieram go jak moge i zachecam Was do tego. Ma np. rewelacyjna wersje Oreo cookies. Odpowiedz Link
rhodeisland Co do chudej d....y, to trzeba zadac sobie pytanie 04.07.07, 05:53 jak bardzo nam na niej zalezy i czy zyjemy po to zeby jesc, czy jemy by zyc. Wybor nalezy do nas. Odpowiedz Link
edytkus Re: Co do chudej d....y, to trzeba zadac sobie py 04.07.07, 08:44 >Ty chyba nie przejmujesz sie krytyka? Droga e. masz racje, co bede sobie dressingu odmawiac, moja dupa moj problem ;) >Wole nie obzerac sie i nie katowac cwiczeniami zamiast opychac sie i potem spalac kalorie brak ruchu tez ci na dobre nie wyjdzie, a cherlawe z workami pod ramieniem wcale atrakcyjne nie jest >czy zyjemy po to zeby jesc, czy jemy by zyc.Wybor nalezy do nas. tak jakby nie mozna bylo pogodzic jednego z drugim Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Co do chudej d....y, to trzeba zadac sobie py 04.07.07, 22:07 Dlaczego "cherlawa"? Slyszalas o umiesnionej szczuplej sylwetce? Osiaga sie to cwiczeniami, ale w duzej mierze takze dieta. Mozna godzinami cwiczyc, ale przyjmujac za duzo kalorii nie da sie osiagnac pewnego wygladu. Lubie dobrze zjesc, ale nie jest to dla mnie najwazniejsze, zdrowie i wyglad za to tak. Zreszta jesli jemy jedzenie wysokiego gatunku, to nie musimy go zjesc duzo zeby byc sytym. Dlaczego biedni ludzie sa otyli? Bo jedza byle co w duzych ilosciach, nie czuja nawet smaku, bo to jedzenie jest jego pozbawione. "Zyc dla jedzenia" i "jesc by zyc" to sa dwie przeciwstawne rzeczy. Odpowiedz Link
rhodeisland Czyjes obfite siedzenie, to akurat moze byc 04.07.07, 22:08 problem innych, np. osob siedzacych obok takiej osoby w samolocie (nie w pierwszej klasie). Zakladam, ze nie osiagnelas jeszcze takich rozmiarow. Odpowiedz Link
cyborgus Re: Jak robicie caesar dressing? 04.07.07, 19:29 najwyrazneij rogatadusza chce sobie sama zrobic ceasar dressing, po co komentarze typu "lepiej se kup, bo mi sie nie chce robic?????". Jestem pewna ze wie kobitka ze moze se kupic... a przepisu dalej nie ma......... Odpowiedz Link
rhodeisland Tu sa przepisy. Nie probowalam, bo wole lzejsze 05.07.07, 03:52 dressings www.cooks.com/rec/search/0,1-00,ceasar_dressing,FF.html Odpowiedz Link