edytkus 17.07.07, 02:23 masz e-mail :), jakbym dzisiaj dostala odp. bylabym bardzo wdzieczna jednakze nie moge obiecac ze sie mimo wszystko z Toba nie pokloce (ale bede sie bardzo starac do tego nie dopuscic!) ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kisiulak Re: KISIULAK!!!! 17.07.07, 04:55 Edytkusie, wlasnie dopiero wrocilam z baru. Poszlam ze znajomymi na trivia night. Zajelismy 5 miejsce :( ale bylo 14 druzyn. Ale kto kurde wie co to jest "merken"??? To bylo w rundzie "sex" Teraz juz wiem, codziennie sie czlowiek czegos nowego uczy. :) Z pracy jutro Ci przysle!!! Wiec prosze sie nie klocic :))))) Odpowiedz Link
edytkus Re: KISIULAK!!!! 17.07.07, 05:54 kisiulak napisała: > Edytkusie, wlasnie dopiero wrocilam z baru.> > Z pracy jutro Ci przysle!!! o, to nawet lepiej zeby do jutra z tym poczekac ;)))) Odpowiedz Link
ania_2000 Re: KISIULAK!!!! 17.07.07, 06:05 :))) Ale kto kurde wie co to > jest "merken"??? To bylo w rundzie "sex" www.urbandictionary.com/define.php?term=merken haha - nie wiedzialam, ze takie cos istnieje! Odpowiedz Link
kisiulak Re: KISIULAK!!!! 18.07.07, 05:58 Musze sie wytlumaczyc. :))) Mam nowa szefowa - duzo roboty dzis bylo. Pod koniec dnia zadzwonila do mnie agencja z propozycja nowej pracy i odkad przyszlam skladam portfolio zeby im dzis wyslac. Nie zabijaj jeszcze!!!!! Odpowiedz Link
kisiulak Re: KISIULAK!!!! 19.07.07, 03:19 Wlasnie wypadam z domu na koncert Gogol Bordello. Mozesz zaczynac voodoo! Odpowiedz Link
edytkus Re: KISIULAK!!!! 19.07.07, 04:28 kisiulak napisała: > Wlasnie wypadam z domu na koncert Gogol Bordello. Mozesz zaczynac voodoo! > rzuce klatwe na Twoj hard drive ;) Odpowiedz Link
edytkus Re: KISIULAK!!!! 20.07.07, 05:42 malo nie zemdlalam z wrazenia, w pierwszej chwili pomyslalam ze to zwidy z przemeczenia (mialam zajecia od 9 rano do 21), ale tym razem to ja nawale, jutro znowu jade zglebiac wiedze wiec zaraz ide spac. Dzieki ogromne! Odpowiedz Link