edytkus 06.09.07, 23:02 az o dwie stowy ale co tam iPhone gdy nowy iPod 16GB jest po prostu WOW! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhodeisland Nie widze potrzeby zeby telefon mial te wszystkie 06.09.07, 23:51 rzeczy. Wole kupic osobny odtwarzac muzyki i filmow. Zamierzam za to kupic odtwarzac Blue Ray i cyfrowa kamere High Definition, aha i telewizor High Definition, bo jeszcze nie mam. Ten telefon wydaje mi sie zbyt droga zabawka (jak na telefon). Chcesz go kupic, edytkus? Odpowiedz Link
jersey.girl Re: iPhone potanial! 07.09.07, 02:44 Hehe, ludzie sie wkurzyli (Ci ktorzy zaplacili juz po $599), w zwiazku z tym Steve obiecal im $100 na zakupy w Apple... iPod Touch jest fajny, ale nie wiem, czy az takie wow. Zamowilam sobie juz 16 GB, ale prawde mowiac liczylam, ze bedzie 32 GB w tej cenie ($399 to jednak sporo). Wyrzucili z iPhone funkcje telefonu, mikrofon, glosniczek, aparat, aplikacje pocztowa, troche zmniejszyli i wyszedl im iPod Touch Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: iPhone potanial! 07.09.07, 03:20 Ja wczoraj zamowilem iPoda Touch - godzine po premierze i 5 minut po tym jak sklep powstal :) P.S. iPhone 4 GB jest dostepny za $299... Odpowiedz Link
artremi Re: iPhone potanial! 07.09.07, 04:21 Dam $99, ale tylko jak bedzie odblokowana karta SIM. marekatlanta71 napisał: > P.S. iPhone 4 GB jest dostepny za $299... Odpowiedz Link
edytkus Re: iPhone potanial! 07.09.07, 07:31 artremi napisała: > Dam $99, ale tylko jak bedzie odblokowana karta SIM. za tyle dam Ci popatrzec, chcesz? ;) Odpowiedz Link
artremi Re: iPhone potanial! 07.09.07, 15:34 Uwazam ze Apple zrobil duzy blad spuszczajac tak duzo cene na nowym produkcie, a potem mowia o kredytach. Wczoraj sprzedalam swoje akcje Apple. A z pracy mam Blackberry - uwazam ze jest w zupelnosci wystarczajacy Odpowiedz Link
jersey.girl Re: iPhone potanial! 07.09.07, 18:53 Kto obstawia 16 GB 3G iPhone za $499 w ciagu miesiaca (plotki mowia o 25 wrzesnia) ;)? Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: iPhone potanial! 07.09.07, 20:38 Nie obstawiam, bo bym przegral :) Apple dobrze wie co robi, te $100 dla obecnych klientow to genialne rozwiazanie. P.S. Przez dlugi czas wierzylem ze zeby zostac wielka firma trzeba produkowac innowacyjne, ale badziewiaste produkty (patrz Microsoft). A tu okazuje sie ze mozna robic cos innowacyjnego a jednoczesnie przemyslanego. Odpowiedz Link
artremi Re: iPhone potanial! 08.09.07, 01:59 Tez uwazam ze Apple ma innowacyjne produkty. Ale ta obnizka o prawie 50% po tylko 2 miesiacach, oznacza ze chyba wiedza ze nie mieli wystarczajaco wielu chetnych na ten telefon. Co innego iPod ktory jest universalny, a co innego ten telefon ktory wymaga miesiecznych oplat przez 2 lata. marekatlanta71 napisał: > Apple dobrze wie co robi, te $100 dla obecnych klientow to genialne rozwiazanie Odpowiedz Link
edytais Re: iPhone potanial! 07.09.07, 20:41 Widze, ze jestescie na topie z tymi ipodami. Ja chyba jakas zacofana jestem. Wlasnie szukalam na ebayu cos uzywanego, ale zupelnie nie orientuje sie jak i co..... Chce kupic ipoda po to, zebym mogla nagrac tekst ksiazki swoim glosem (lub wyklady jak mi sie zdarzy pojsc) itp... potem miec przy sobie do odtworzenia. Nie mam czasu siedziec i jeszcze raz czytac, a raz przeczytac mi nie wystarczy (niestety skleroza zaczyna dokuczac na starosc) Wyczytalam, ze nie wszystkie ipody maja voice memo i ze nieraz trzeba cos tam dodatkowego kupic itp. Sluchanie muzyki itp srednio mnie interesuje. Mam tez ksiazki na CD, wiec chcialabym je wrzucic na ipoda, zeby sluchac tego oraz wykladkow jak jestem na silowni itp.... Chce poszukac cos do $50 na ebayu. Moze podpowiecie jaki model mam szukac z tym voice recording? Z gory wielkie dzieki. Odpowiedz Link
artremi Re: iPhone potanial! 07.09.07, 22:28 Nie potrzebujesz koniecznie iPoda. Moze byc jakikolwiek odtwarzacz mp3 z mozliwoscia nagrywania. Nie moge Ci wiele poardzic... Ja mam odtwarzacz iRiver i mam na nim funkcje nagrywania z radia i nagrywanie memo. Zeby skopiowac CD na odtwarzacz, to chyba najpierw musisz nagrac CD na komputer na format mp3, a potem nagrac te pliki na odtwarzacz. Potzrebujesz tez duzo pamieci na odtwarzaczu jesli chcesz nagrac ksiazki. Odpowiedz Link
samo Re: iPhone potanial! 08.09.07, 01:48 Edytkus, moze uzywany creative zen? link do nowego: www.amazon.com/Creative-Zen-Vision-Video-Player/dp/B000CS7U1C Niedawno dostalam w prezencie po tym jak click wheel w iPodzie padlo na zawsze. Moim zdaniem Zen ma o wiele lepsze features- chociazby voice recording, ale rowniez radio i mozliwosc nagrywania z tegoz radia, czego co prawda nie wykorzystuje (i nie pisze tego dlatego, ze zaraz bys napisala o copyright :P, ale dlatego ze radio w Wisconsin sucks :o)). Widzialam uzywane na ebay. Odpowiedz Link
edytkus Re: iPhone potanial! 08.09.07, 06:50 samo napisała: > Edytkus, moze uzywany creative zen? a dziekuje dziekuje, ale nas jest dwie i to nie ja potrzebuje ;) Zreszta ja juz mam na stanie i iPod i voice recorder i zadnego nie uzywam. Poczekam az wymysla cos zamiast sluchawek - szczerze nie cierpie, na mojej glowie moga byc tylko moje wlosy i czapka zima :O Odpowiedz Link
samo Re: iPhone potanial! 09.09.07, 00:24 edytkus napisała: > samo napisała: > > Edytkus, moze uzywany creative zen? > > a dziekuje dziekuje, ale nas jest dwie i to nie ja potrzebuje ;) No tak... Mialo byc Edytais :o)) Odpowiedz Link
jersey.girl Re: iPhone potanial! 08.09.07, 05:25 edytais napisała: > Widze, ze jestescie na topie z tymi ipodami. Ja chyba jakas zacofana jestem. > Hehe, moze powinnas sie cieszyc, ze nie jestes mac geek i nie odliczasz dni i godzin do kolejnego keynote address, nie spedzasz wieczorow na czytaniu spekulacji i dyskusji na forum, nie cieszysz sie z obnizki, tylko zamartwiasz sie, ze jak kupisz teraz, to zaraz wyjdzie nowy model ;)). Bycie zacofana ma nagle mase pozytywnych stron dla mnie. O voice memo na Apple mozesz poczytac tutaj docs.info.apple.com/article.html?artnum=303100 (pewnie juz na tej bylas Odpowiedz Link