agniecha_r Re: odliczam 16.10.07, 18:33 Rodzicow nie widzialam juz poltora roku. I zaniosi sie, ze kolejne tyle ich nie zobacze. Moze przyjada na przyszle Swieta. Z mama tez nie rozmawiam codziennie przez roznice czasowa. A jak u niej wieczor to ja w pracy. czasami uda sie 3 razy w tygodniu troszke porozmawiac. Brat zakochany wiec cala uwaga na dziewczynie a tata zazwyczaj zmeczony i za leniwy zeby podejsc do komputera ;) Odpowiedz Link
mrs.solis Re: odliczam 17.10.07, 21:32 Rodzicow srednio widuje raz na dwa lata dzwonie raz w tygodniu. Przykro mi,ze moi rodzice nie zobacza swojej wnuczki po urodzeniu,jak dobrze wszystko pojdzie to zobacza ja w wieku kilku miesiecy poniewaz to ja wybiere sie z dzieckiem do nich. Odpowiedz Link
kaszka13 Re: odliczam 18.10.07, 18:44 widzimy sie jakies dwa razy do roku. teraz bylysmy z mloda dwa miesiace i mam nadzieje, ze mama da rade do nas przyjechac na swieta, a jak nie to jakos na poczatku roku. jak tak policzylam, to wiecej sie widzimy niz jak mieszkalam 100 km od domu, tyle, ze jednak odleglosc robi swoje i wydaje sie, ze to wszystko za malo. Odpowiedz Link
artremi Re: odliczam 18.10.07, 18:50 Ja staram sie jezdzic do PL przynajmniej 1 w roku. Moj rekord byl 4 razy w jednym roku, ale wtedy zauwazylam ze Rodzinka az nie jest podniecona moimi wizytami. Raz zrobilam przerwe prawie roczna, i wtedy Mama mowila, ze wrecz sie bili kto ma mnie odebrac z lotniska. :-) Co do telefonow, to faktycznie mozna rozmawiac codziennie bo jest prawie darmo. Ja dzwonie 1x/tydzien, bo tez mamy kontakt przez email. Odpowiedz Link
edytais Re: odliczam 18.10.07, 21:03 Telefon i skype raz w tygodniu plus emaile. Z mama to widze sie raz na 2 lata. Reszta rodzinki rzadziej, bo mama przyleciala do USA w 2003 and 2005 roku. Moje wyjazdy sa rzadkie. Srednio byly co 2 lata zanim wyszlam za maz. Jak corka sie urodzila w 2000 roku to bylam w PL z nia w 2001 i 2002. Potem dopiero w ostatnie wakacje. Emily miala 4 lata i Michael poltora i rodzinka widziala ich dopiero pierwszy raz na zywo (oprocz video i skypa). Nastepny raz to pewnie tez nie predzej niz za dwa lata polcimy do Pl. Siostra z mezem i dzieckiem wybieraja sie tym razem do nas za rok lub poltora. Odpowiedz Link
beatamc Re: odliczam 18.10.07, 21:28 srednio raz na miesiac. Telefonicznie prawie codziennie. Odpowiedz Link
marcysiaw1 Re: odliczam 19.10.07, 21:05 ja chyba mam najlepiej bo widze sie z mama co tydzien mieszka ode mnie 45 minut, moja siostra tez a i maz ma tutaj rodzicow i rodzenstwo Odpowiedz Link
kaja7 Re: odliczam 22.10.07, 18:12 ja rozmawiam z mama codzienie prze interente na msn messeanger. od pol do godziny w zaleznosci jak mi synek pozwoli. Mama byla u nasa jak synek mial 4.5 miesaiaca widzac go po raz pierwszy i zostala z nami 2.5 miesiaca (w wakacje). A w nastepne wakacje jedziemy do niej. Odpowiedz Link