agakoza1 21.03.08, 01:35 czy ktos zna kogos/pracuje dla/wie gdzie znalezc tania drukarnie w Szikagowie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erombek Re: Jak wydac ksiazke? 21.03.08, 07:02 jak WYDAC ksiazke to proste o nieba trudniejsze jest WYLAC ksiazke czy ktos zna specjalistyczny biznes (nie musi byc polonijny), ktory potrafi wylac ksiazke (np. na stole, lozu, basenie) Odpowiedz Link
marxx Re: Jak wydac ksiazke? 21.03.08, 13:43 Pewnie tak cholernie tanio to nigdy nie wyjdzie jesli ta ksiazka mialaby wygladac jak ksiazka a nie jak grubsza gazetka parafialna. Moj byly nauczyciel angielskiego pisze ksiazki (romanse osadzone w polskoamerykanskim klimacie, zeby bylo smieszniej jest hindusem z pochodzenia) i on wydaje ksiazki w Polsce bo jest taniej. Niestety ja sam osobiscie nie znam odpowiedniej drukarni. Odpowiedz Link
gdansk70 Re: Jak wydac ksiazke? 21.03.08, 15:09 Aga napisz cos wiecej o ksiazce...czy to ma byc sam tekst czy np fotki i text...mam trzech znajomych wlascicieli drukarni to moge sie popytac ,wiem na 100% ze w jednej drukowali kilka ksiazek ale nic wiecej nie powiem Tobie na ten temat ,za malo informacji Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Jak wydac ksiazke? 22.03.08, 02:39 Tylko tekst. nawet nie musi byc kolorowa okladka:) Odpowiedz Link
gdansk70 Re: Jak wydac ksiazke? 22.03.08, 03:34 ok,widze ,ze z Toba trzeba jak z dzieckiem prosze podaj jaki wymiar bys chciala miec tej ksiazki,jaki wymiar,klejona czy szyta,okladka twarda czy mietka... Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Jak wydac ksiazke? 01.04.08, 19:32 oj nie denerwuj sie:) nie mam jeszcze pojecia, ale nie bedzie to drugi "Pan Tadeusz", wiec mysle, ze chcialabym jakies niezbyt duze wymiary, paperback i chyba klejona - bo chyba tansza. Odpowiedz Link
lunatix Wydawnictwie. 29.03.08, 13:12 W innym przypadku goowno z takiego wydawania bedzie. Odpowiedz Link
erombek Sumptem wlasnym 29.03.08, 18:05 po jakie licho Ci wydawnictwo, zeby placic kilku kolesiom i panienom jakas jalmuzne? Odpowiedz Link
marxx Re: Jak wydac ksiazke? 31.03.08, 04:27 Aga , napisz lepiej jak pisze sie ksiazke :) m Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Jak wydac ksiazke? 01.04.08, 19:30 no wiec tak: mam sie super extra pomysl, na ktorym zarobe tyle pieniedzy, ze Bill Gates bedzie u mnie myl podlogi;) Trzeba to "wytajpować" (<- mam polskie trzcionki!!:)) i wydrukowac. Dobry mam plan, co?:)) a tak na serio, to chce opisac moje odkrycia dietowo-zywieniowe :) Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Jak wydac ksiazke? 01.04.08, 19:34 kurde, zglupialam.. jak sie pisze: czcionki czy trzcionki? wstyd normalnie... agakoza1 napisała: > no wiec tak: mam sie super extra pomysl, na ktorym zarobe tyle > pieniedzy, ze Bill Gates bedzie u mnie myl podlogi;) Trzeba > to "wytajpować" (<- mam polskie trzcionki!!:)) i wydrukowac. > > Dobry mam plan, co?:)) > > a tak na serio, to chce opisac moje odkrycia dietowo-zywieniowe :) > Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Jak wydac ksiazke? 02.04.08, 05:45 ok, umowmy sie na wersje bezpieczniejsza: font :) Odpowiedz Link
erombek Font, a moze fond - to sie kielbasi jak Basi 02.04.08, 06:28 nie jestem pewien, ale w Anglii pisza chyba "fond" Odpowiedz Link
marxx Re: Font, a moze fond - to sie kielbasi jak Basi 02.04.08, 07:48 Nie fond a funt , a wlasciwie to pound. Ale mowi sie "prawie polkilo" Zagraniczniaki o siedmiu bolesci Fstyd Fój m Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Font, a moze fond - to sie kielbasi jak Basi 03.04.08, 01:20 no siedze tu pare lat i udaje, ze polskiego juz zapomnialam ;) Odpowiedz Link
marxx Re: Font, a moze fond - to sie kielbasi jak Basi 03.04.08, 01:34 Z tym zapominaniem polskiego to mamy wszyscy tak samo. :) Odpowiedz Link
erombek ja mowic Polski FOREVERE 03.04.08, 07:35 moj dada Polski maja grendmama Polski wszyscy z nas Polski to my byc pamietamy Polski, lubic mowic i spiewac w Polski, to jesc Polski kielbasa, chodzic do Polski czercz i sfalowac odplatek tam Odpowiedz Link