artremi 16.04.08, 05:48 Nie wiem na ile mozna ufac Wyborczej, ale pisza ze Putin wymienia swja stara na mlodszy model wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5121724.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxie777 Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 06:24 Nawet nie mam cienia watpliwosci, ze to prawda. Dlaczego nie, przeciez nic nie wiemy o nim i jego malzenstwie.Dziewczyna atrakcyjna i tez w sumie z wielkim samozaparciem, tak jak i on.Dobrana para. pozdr Odpowiedz Link
aniutek Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 06:56 >swja stara na mlodszy model< poplakalam sie ze smiechu LOL Odpowiedz Link
tamsin Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 15:18 niezle szpagaty robi ta nowa :-) nie ma co sie dziwic, ze Putin wymienil Ludmile na nia. Odpowiedz Link
roza2004 Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 15:37 W Europie wiecej jest szefow panstw ktorzy cha sie odmlodzic przez malzenstwo z mlodszymi kobietami.Wczoraj radio zet podalo ze H Kohl 78 l /byly kanclerz Niemiec/zeni sie z kobieta o 35 l mlodsza .. jakas 45 l ekonomistka. Ale poki co lezy w szpitalu i leczy rany glowy po groznym upadku. Oby nie upadl przy oltarzu..... Panowie biora przyklad z prezydenta Francji... Tak tylko zastanawiam sie co z tych malzenstw maja ich mlode zony ?? Pieniadze?.. Kazda z nich ma przeciez duze wlasne, a slawa juz watpliwa. Kohl nie dosc ze staruszek i juz jako byly,podobnie Putin konczy kariere prezydencka. Odpowiedz Link
ladybug Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 15:42 Zrodla bliskie Putinowi twierdza, ze to plotka...Ale jesli nie- wspolczuje tej babeczce. Ja bym dziada wedka nie dotknela. Fuj. Odpowiedz Link
aniutek Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 17:31 oj ja tez nie brrrrrr IMO Putin jest antysexulany Odpowiedz Link
artremi Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 15:57 Byc moze Kohl juz dlugo nie pociagnie, wiec babeczka moze liczy na szybki zysk. :-) Natomiast Putin trzyma sie znacznie lepiej i jest mlodszy, ale tez jest znacznie bogatszy. Jego majatek oceniaja na 40 bln $$. Tak wiec gdyby nawet kapnal jej 1%, to i tak wiecej niz taka dziewczyna zarobilaby sama w ciagu swojego zycia. Odpowiedz Link
ladybug Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 16:03 Artemi, no ale czy cel uswieca srodki?:) Putin jest obrzydliwie wstretnie okropny. Oczywiscie to kwestia gustu. Odpowiedz Link
artremi Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 16:08 Przeciez wiele kobiet sprzedaje sie codziennie za wiele mniejsze pieniadze... Odpowiedz Link
ladybug Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 16:24 Czyli co? Kwota usprawiedliwia? Odpowiedz Link
artremi Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 16:28 Wielu - na pewno! Ja osobiscie mam mlodzika, niezbyt bogatego. :-) Odpowiedz Link
iamhotep Re: Eeeeeeeee tam 16.04.08, 16:31 torture senator od family values, saint McCain, tez sobie wymienil pierwsza zone, pokiereszowana w wypadku drogowym, na "lepsze, mlodsze" wydnie. Odpowiedz Link
foxie777 Re: Eeeeeeeee tam 16.04.08, 17:42 Mnie sie tez Putin jako facet nie podoba, i widze w nim KBW, ale tu nie tylko o forse chodzi.Putin jest uwazany w Rosji niemalze za Cara, nie wspominajac o fakcie, ze jest jednym z najpotezniejszych wladcow na swiecie. pozdr Odpowiedz Link
rhodeisland wymiana kobiety na mlodsza jest 16.04.08, 18:06 powszechna wsrod starszych mezczyzn. Mlodziej na pewno przez to sie nie wyglada, nawet doslownie, bo kontrast miedzy partnerami wszyscy widza. Odpowiedz Link
beatamc Re: Wow - Putin sie odmladza! :-) 16.04.08, 18:28 a moze sie zakochali w sobie ...ah jakie to romantik Odpowiedz Link