damian1975 05.10.03, 20:31 Ja rozumiem ze jest super pogoda i kto tylko moze gdzies sie wybral, no ale zeby nic absolutnie nic nie napisac..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: pustki 05.10.03, 22:36 a moze wszyscy sa w pracy??? albo sluchaja radia??? albo ogladaja seriale na vhs (Plebania, M jak milosc , i inne takie)???? Odpowiedz Link
bolek71 Re: pustki 06.10.03, 06:50 marxx napisał: > a moze wszyscy sa w pracy??? > albo sluchaja radia??? > albo ogladaja seriale na vhs (Plebania, M jak milosc , i inne takie)???? Oj seriale , seriale pamieta ktos Niewolnice ............ Izaure !!!!!!!!! Ale wtedy nie to wszyscy ogladali !!!!!!!!!!!!!!! marxx tylko nie mow ze ty nie !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
klara_klara Re: pustki 06.10.03, 18:08 Ja sie wybralam np. po bilety na koncert Stinga na Navy Pier:))) Odpowiedz Link
eve817 Re: pustki 06.10.03, 19:14 A ja sie wybralam na www.ticketmaster.com po bilety Chicago Fire na ten piatek w nowym Soldier Field. Az chce zobaczyc dlaczego ten stadion tak obgaduja... Odpowiedz Link
marxx Re: pustki 07.10.03, 01:36 KK- napisz cos wiecej, czy mozna jeszcze je dorwac(bilety) klara_klara napisała: > Ja sie wybralam np. po bilety na koncert Stinga na Navy Pier:))) Odpowiedz Link