b.a.x Proactiv ??? 31.10.03, 06:30 Czy moze ktoras z Was ma jakies doswiadczenia z tym produktem? Corka zamecza mnie, ze to cudowny sposob na tradzik (oczywiscie twierdzi tak na podstawie reklamy telewizyjnej - do tego co kilkanascie dni reklamowka w poczcie). Jestem sceptycznie nastawiony do srodkow sprzedawanych w taki sposob, " nie wierz we wszystko co pokazuja w TV" - to moj jedyny argument przeciw, zatem prosze o Wasze opinie. btw (to tez moze byc niezly temat do dyskusji - oszukiwanie, naciaganie ludzi w telewizyjnych programach reklamowych). pozdrawiam bax Odpowiedz Link
moniorek1 Re: Proactiv ??? 31.10.03, 18:06 Moj kolega kupil go bratu ,ktory ma problem z tradzikiem chociaz nastolatkiem juz nie jest. Z tego co wiem pomoglo mu. Mozesz rowniez wejsc na ich strone internetowa i dowiedziec sie czegos o produkcie sa rowniez zdjecia pacjentow przed i po leczeniu. Mysle ,ze nie zaszkodzi sprobowac ,a jesli nie bedzie poprawy to wiecej nie kupisz. Odpowiedz Link
b.a.x Re: Proactiv ??? 31.10.03, 23:30 Dziekuje, na stronie bylem, ale bardziej przekonuje mnie brat twojego kolegi :) pozdrawiam bax Odpowiedz Link
sonia222 Re: Proactiv ??? 04.11.03, 15:54 Witam, trudno dokładnie poiwdzieć, bo jego działani ejest związane z rodzajem cery, ale generalnie mogę powiedzieć, ze działa. Jak ktos ma suchą skórę lepiej jest go używać np. co dwa dni. W aptece powiedziano mi, ze jest również lepszy środek od proactiv i o wiele tańszy, chyba nazywa sie proacne, ale nie jestem pewna, nie sprawdzałam również jego działania, ale podobno opiera sie na tym samym składzie co proactiv. Uważaj również, proszę jeśli zamawiasz proactiv z internetu, bo ja tak zrobiłam i za jakiś czas (miesiąc chyba) znów zniknęły mi pieniądze z kąta, gdy zadzwoniłam tam pytając się dlaczego, wytłumaczono mi, że to jest związane z członkostwem. Oczywiście stanowczo odmówiłam przyjęcia przesyłki i poprosiłam o zwrot pieniędzy. Załatwili to szybko i już nie było problemu, ale powiem szczerze, ze sie zdenerwowałam, chyba sie nie przyzwyczaję do tego amerykańskiego "próbowania". W każdym razie chyba możesz to zamówić przez telefon i spróbować zastrzec, aby nie przysyłali Ci produktu bez wcześniejszego zamówienia. Pozdrawiam sonia Odpowiedz Link