tenzinn Re: sobotapub OK 20.11.03, 06:39 sorencja ucieklo mi sobota godzina 8 PM w pub OK bedzie kolejne spotkanie rezerwacja na haslo Marek Odpowiedz Link
marxx Re: sobotapub OK 20.11.03, 07:15 odzew: najlepsze kasztany sa na placu Sw. Wojciecha w Gdansku ! Odpowiedz Link
carinaa Re: sobotapub OK 20.11.03, 07:32 Damian! Ja tez tam bede, nie wazne czy ktos chce czy nie!:) Wiem, ze nic nie pisze na tym forum, ale w pewnym sensie jestem z nim zwiazana. Mam nadzieje, ze ktos z damskiej czesci mnie zaakceptuje i ze bedzie mial ochote ze mna porozmawiac. Brakuje mi babskich rozmow. Chociaz chetnie porozmawiam tez z facetami:) Odpowiedz Link
mika_1 Re: sobotapub OK 20.11.03, 07:46 Hej Carinaa, ja tu jestem zupelnie nowa, ale chetnie poznam kazdego...:) Z facetami? Myslisz? Tacy plotkarze...;) Do zobaczenia wiec:))) Odpowiedz Link
carinaa Re: sobotapub OK 20.11.03, 18:47 Mika, masz racje, faceci to straszni plotkarze...:) dlatego bedziemy z nimi rozmawiac o mniej powaznych sprawach...:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
anyaw73 Re: sobotapub OK 20.11.03, 19:18 To moze i ja sie zjawie :) Tylko ze wy sie juz wszyscy znacie a ja nie, co bedzie jak mnie nikt nie zakpcetuje..bbuuuuuuu :( Odpowiedz Link
marxx Re: sobotapub OK 20.11.03, 19:35 no to sie poznamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) anyaw73 napisała: > To moze i ja sie zjawie > :) > Tylko ze wy sie juz wszyscy znacie a ja nie, co bedzie jak mnie nikt nie > zakpcetuje..bbuuuuuuu :( Odpowiedz Link
marxx Re: sobotapub OK 20.11.03, 19:41 Carina nie masz racji!!!!!!! Faceci to nie plotkarze!!!! Wiem cos o tym. PS- Damian , pamietasz ta dziewczyne z OK, ta co miala czerwone wlosy, ale ona miala poobgryzane paznokcie:((( carinaa napisała: > Mika, masz racje, faceci to straszni plotkarze...:) dlatego bedziemy z nimi > rozmawiac o mniej powaznych sprawach...:) > Pozdrawiam Odpowiedz Link
mika_1 Re: sobotapub OK 20.11.03, 21:07 Taaaaaak - szczegolnie faceci na tym forum (nie plotkarze):) Hihi - niezle:))))))))))) To mi sie podoba... Carinaa - masz racje. Bedziemy starannie dobieraly tematy:) A same zaszyjemy sie gdzieeeees, zeby nie podsluchiwali, bo potem to wiesz... Wszystkimi kanalami sie wiesci rozchodza;)))) Juz sie nie moge doczekac tego spotkania:) Odpowiedz Link
marxx Re: sobotapub OK 20.11.03, 18:12 Carinaa! ja z checia z Toba porozmawiam na imprezie, a pisac na forum mozesz ZAWSZE!!! pozdrowienia dla Ciebie reszty ekipy FCh a gdzie jest Bolkoslaw i Jerroslaw ? Odpowiedz Link
klara_klara Re: sobota pub OK 20.11.03, 16:31 Carina, a dlaczego sie w ogole zastanawiasz czy damska czesc Cie zaakceptuje?:))) Do zobaczenia w sobote:)) Odpowiedz Link
tenzinn Re: sobotapub OK 21.11.03, 00:40 Marxx cos czuje (obym sie mylil), ze bedziemy sami z tlumem kobiet:)) jerry, rhino, bedfable, przybyszewski no i Bolku bedziecie, dajcie znac. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: sobotapub OK 21.11.03, 01:21 No wlasnie panowie , przyby(wajcie)(szewski) i reszta :) Odpowiedz Link
marxx Re: sobotapub OK 21.11.03, 01:40 Tylko my dwaj...konkurencji praktycznie zadnej...co w tym zlego?!?!?! ;)))) tenzinn napisał: > Marxx cos czuje (obym sie mylil), ze bedziemy sami z tlumem kobiet:)) > jerry, rhino, bedfable, przybyszewski no i Bolku bedziecie, dajcie znac. Odpowiedz Link
mika_1 Re: sobotapub OK 21.11.03, 02:10 Oj, tak dobrze to chyba nie bedzie...;) Moze pojawi sie ktos jeszcze?? Bo inaczej z kim bedziecie plotkowac?? Juz dzis wszystko omowione, tematow zabraknie...;) Odpowiedz Link
marxx Re: sobotapub OK 21.11.03, 02:41 Spoko! tematow jest i bedzie bardzo duzooooooooooooo Odpowiedz Link
marxx Re: sobotapub OK 21.11.03, 03:48 Tematy ktore mozemy zapodac na imprezie: -praca i rozne jej aspekty, ile dostajesz kasy, jak dlugo pracujesz, jak sie przewija dorosla osobe -gdzie dobrze zjesc w bufecie, np czerwone jabluszko itp -gdzie kupowac tani chleb -gdzie jest tani spirytus -gdzie mozna kupic tania maryche itp itd:))) Odpowiedz Link
mika_1 Re: sobotapub OK 21.11.03, 03:56 Ooooo, to juz jestem spokojna. Mam nadzieje, ze lista tematow jest dluzsza i nie zostanie w domu na biurku, bo w szale opijania 20000-ego posta mozemy sie pogubic i sciaga bedzie potrzebna:) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: sobotapub OK 21.11.03, 03:58 marxx napisał: > Tylko my dwaj...konkurencji praktycznie zadnej...co w tym zlego?!?!?! ;) Eeee zadnego nowego obiektu?Panowie prosze sie zjawic. Odpowiedz Link
mika_1 Re: sobotapub OK 21.11.03, 04:02 Wlasnie, nam sie tez jakies atrakcje naleza;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
marxx Re: sobotapub OK 21.11.03, 04:04 Tradycja! przypominam ze to jest impreza forumowa a nie impreza biura matrymonialnego!!!:) Ale generalnie to my , panowie z forum musimy byc jakos preferowani przez panie z forum!!!;)) toz po to Bolek zalozyl to forum:)) tradycja1 napisała: > marxx napisał: > > > Tylko my dwaj...konkurencji praktycznie zadnej...co w tym zlego?!?!?! ;) > Eeee zadnego nowego obiektu?Panowie prosze sie zjawic. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: sobotapub OK 21.11.03, 04:14 Marxx musi byc jednak jakas rownowaga plciowa ;) Ty i tak juz jestes -sold- ;) Odpowiedz Link
mika_1 Re: sobotapub OK 21.11.03, 04:17 Wlasciwie, to tylko tyle Wam pozostaje:) marxx napisał: > a co ...pogadac i popisac nie mozna!?:))) Odpowiedz Link
mika_1 Re: sobotapub OK 21.11.03, 04:17 Rownowaga rownowaga, ale jakis fun powinien byc;) Odpowiedz Link
marxx Re: sobotapub OK 21.11.03, 04:18 I O TO MI CALY CZAS CHODZILO!!!;))) mika_1 napisała: > Rownowaga rownowaga, ale jakis fun powinien byc;) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: sobotapub OK 21.11.03, 04:22 No wlasnie mika bron mnie bo ten drapieznik strasznie sie rzuca. Proponuje wziac kartki papieru i cos do pisania bedziemy na spotkaniu wymieniac miedzy soba posty. No co, w koncu spotkanie forumowiczow. Odpowiedz Link
marxx Re: sobotapub OK 21.11.03, 04:24 Sie zdoje!!!:)))) tak jak w podstawowce, podawanie sobie karteczek "Anka mam plakaty Limahla, przyjdziesz do mnie wieczorem" PS a kto pamieta Limahla???:) tradycja1 napisała: > No wlasnie mika bron mnie bo ten drapieznik strasznie sie rzuca. > Proponuje wziac kartki papieru i cos do pisania bedziemy na spotkaniu > wymieniac miedzy soba posty. > No co, w koncu spotkanie forumowiczow. Odpowiedz Link
mika_1 Re: sobotapub OK 21.11.03, 04:26 Marxx - pytanie - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! marxx napisał: > PS a kto pamieta Limahla???:) Odpowiedz Link
marxx Re: sobotapub OK 21.11.03, 04:28 To pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!! musialem sobie sciagnac i Kajagoogoo i Limahla i Falco I Heaven 17 i Yazoo i roooozne takie:))) mika_1 napisała: > Marxx - pytanie - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! > > marxx napisał: > > > > PS a kto pamieta Limahla???:) Odpowiedz Link
mika_1 Re: sobotapub OK 21.11.03, 04:25 Wiesz co - robi sie ciekawie. Ty mowisz - kartki, Rhino mi mowi - wez szachy - niezle bedzie;)))) Odpowiedz Link
marxx Forumowicze nieobecni:( 21.11.03, 04:22 Jestem ciekawy czy Bolek i Jerry wpadna na impreze, qrcze normalnie powinni!!! a co z Badfable, mam nadzieje ze bedzie!!! Odpowiedz Link
jerry008 Re: Forumowicze nieobecni:( 21.11.03, 05:23 ...cholerka ,nie zauwazylem tego postu.....powtarzam sie....postaram sie choc to nie do konca ode mnie zalezy!....pozdr.jerry Odpowiedz Link