jasti 29.06.09, 15:16 Czy ktos z Was otrzymal/uje pieniazki z Polski kozystajac wlasnie z konta Pay Pal? czy jest to mozliwe? Ja konto takowe posiadam. Oswieccie mnie prosze, bede bardzo wdzieczna. Dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudona Re: Pay Pal 29.06.09, 16:48 Jest mozliwe. Doastalam tak pieniadze w PL. Byla jakas oplata, ale znacznie nizsza niz w banku. Odpowiedz Link
gocharynka2 Re: Pay Pal 29.06.09, 19:38 A jak wogole dziala pay pal? czy mozna zalozyc konto bedac w USA? i jakie jest tego praktyczne zastosowanie? Jak ktos moze napisac bo ja zielona w tym jestem ale coiraz slysze o pay pal Odpowiedz Link
edytais Re: Pay Pal 29.06.09, 20:35 Ja mam pay pal w USA i niedawno zamawialam kwiaty na dzien matki do PL przez internetowa polska kwiaciarnie. Placilam tym razem zamiast karta kredytowa to Pay Pal'em. Wszytko poszlo gladko :) Odpowiedz Link
jasti Re: Pay Pal 29.06.09, 20:43 Ja tez mam konto w USA, czesto uzywam placac na ebay, niektore sklepy internetowe tez juz maja PayPal, ale czy w Polsce mozna zalozyc takie konto i czy wtedy mozna przeslac pieniazki z Polski na moje konto tu w USA? Odpowiedz Link
ladybug Re: Pay Pal 29.06.09, 21:11 jasti napisała: ale czy w Polsce mozna > zalozyc takie konto i czy wtedy mozna przeslac pieniazki z Polski na > moje konto tu w USA? Mozna. Bez problemow, Ty placisz prowizje. Do niedawna w Pl mozna bylo dokonywac transakcji za pomoca kart kredytowych ale wydaje mi sie, ze sie to zmienilo i mozna juz korzystac ze zwyklych kont bankowych. Odpowiedz Link
majenkir Re: Pay Pal 30.06.09, 14:38 Bardzo lubie PayPal i uzywam go od dawna bez zadnych problemow (glownie eBay, czasem sklepy internetowe). Zaluje tylko, ze w PL tak malo organizacji korzysta z PP - czesto wspomagam akcje na rzecz zwierzat w PL i mozliwosc wplat przez PayPal byloby duzym ulatwieniem... Odpowiedz Link