Dodaj do ulubionych

Prezent dla rodziców

17.02.11, 16:17
Kochani, moi rodzice w tym roku mają 35 rocznicę ślubu. Mam pustkę ,nie wiem co im podarować. Chciałabym coś szczególnego. Pomóżcie ! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: Prezent dla rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 16:26
      kup im taki zegar: 4gift.pl/zegar-wsteczny.html
      moja ciotka jak go zobaczyła stwierdziła że będzie im odejmował lat z powrotem do młodości. a juz ciotka ma ładny staż z wujkiem , bo też 35:) generalnie w porównaniu z wazonami i kwiatami wypadł świetnie - jak serum odmładzające:) na duszę:)
      • pomarancza9101 Re: Prezent dla rodziców 23.02.11, 11:18
        Moniko, zegar, fajny pomysł . Ale zegary mają i pewnie kolejny ich nie zaskoczy ?
        Naprawdę, nie wiem co im ofiarować, by sprawić im radość ?
        • huskyyyy Re: Prezent dla rodziców 06.03.12, 21:36
          a może coś takiego?
          [url=http://www.youtube.com/watch?v=LPAFHU86Wcw]
        • Gość: karolinowemalyny Re: Prezent dla rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 13:09
          Jesli dla rodziców, to może romantyczne wyjście do opery?

prezentokracja.pl/Wyjatkowy_wieczor_w_operze_dla_dwojga_/produkt.html
      • darius_n Re: Prezent dla rodziców 17.03.11, 19:08
        ja proponuje np. jedną z tych ramek przejrzyj sobie infoprezent.wordpress.com jak dla rodziców to myślę że będzie to idealne na prezent.. sa tam nawet lewitujące.. ja dałem ostatnio tą pierwszą lewitującą swoim rodzicom na 25lecie i byli na prawdę przeszczęśliwi :)
        • Gość: kasiaa Re: Prezent dla rodziców IP: *.xdsl.centertel.pl 21.03.11, 19:22
          myśle że darius_n podsunął dobry prezent.. ramka lewitująca to jak na taką rocznice będzie w sam raz.. albo z mojej strony zeby nie było coś dodam.. w sumie mam coś podobnego obracający się globus z lustrzaną podstawką
          • Gość: misiu Re: Prezent dla rodziców IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.11, 14:49
            pomysł jest dobry z tymi ramkami lewitującymi czy tymi obracającymi sie.. mi sie podoba.. ;p
      • jolka7-p Re: Prezent dla rodziców 15.07.11, 14:50
        może jakiś rodzinny portret? moja mama bardzo się cieszy że ma zdjęcia dzieci wnuków, a takie wspólne na pewno się spodoba :)
        • inka650 Re: Prezent dla rodziców 23.08.11, 17:47
          Portret, zdjecia cos w tym guscie bedzie dobre. moze takie drzewko rodzinne? coloraf.pl/drzewo+genealogiczne.html . Moim zdaniem ladnie wyglada, a i ma spora wartosc bo w koncu odnosi sie do historii rodziny
    • fridulina Re: Prezent dla rodziców 22.02.11, 17:08
      Moi rodzice dostali na 25 rocznicę ślubu piękny kosz z owocami :)
      www.pocztaowocowa.pl
    • Gość: dt Re: Prezent dla rodziców Bukiet z kosmetyków IP: *.tomaszow.mm.pl 26.02.11, 15:45
      A może bukiet z kosmetyków??

A ja polecam oryginalny, niebanalny, a jednocześnie bardzo praktyczny prezent - BUKIET z ... KREMÓW (lub innych kosmetyków). Polecam allegro.pl/bukiet-z-kremow-prezent-na-dzien-kobiet-warszawa-i1480129494.html WARTO!
      • arebe Re: Prezent dla rodziców Bukiet z kosmetyków 01.03.11, 22:55
        Proponuję niepowtarzalny prezent - ręczniki z własnym haftem
        allegro.pl/reczniki-2duze-koszyk-extra-rocznica-slub-wesele-i1484496212.html
        • pomarancza9101 Re: Prezent dla rodziców Bukiet z kosmetyków 07.03.11, 14:46
          Fajny pomysł z bukietem kosmetyków, ale moi bracia chcą, by była to pamiątka na lata.
          A czy widzieliście drzewko genealogiczne kasztan (z imionami rodziny) do powieszenia na ścianie na ogrodybasi.pl/ . Co o tym sądzicie ?
    • Gość: Marta R. Re: Prezent dla rodziców IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 09:25
      Ja ostatnio kupłam Księgę Pamiątkową. Naprawde świetny i orginalny pomysł dla rodziców. Wpisz sobie w google "Ksiega Pamiakowa dla rodzicow" albo masz na tej stronce Dewocjonalia
    • lojke Re: Prezent dla rodziców 20.03.11, 20:23
      Kazda taka okazja zasluguje na specjalna pamiatke... wspolne chwile sa najlepsza pamiatka ..wiec prezent idealny:

www.facebook.com/pages/TheMotive/191255897579477
      pozdrawiam
      • Gość: lidka Re: Prezent dla rodziców IP: *.182.241.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.12, 16:04
        Ja w złotych tarasach na stoisku z prezentami w postaci przeżyć widziałam taki prezent jak popołudnie w SPA, wiec moze własnie to bedzie dla nich fajny prezent
    • fridulina Re: Prezent dla rodziców 27.03.11, 16:45
      Rewelacyjny pomysł na prezent dla rodziców to kosz pełen smakołyków :)
      pocztaowocowa.pl/produkt18/gratulacje/gorace_uczucie.html
    • revark Re: Prezent dla rodziców 03.04.11, 01:40
      Nie wiem czy już nie za późno ale wg mnie dobrym pomysłem jest biżuteria z bursztynem bałtyckim :)
      Na www.MissAmber.pl mają nowoczesne oraz klasyczne wzorami biżuterii srebrnej z bursztynem, ręcznie wykonane w Polsce - po prostu cudeńka!
      Mają też eleganckie spinki do mankietu www.MissAmber.pl/pl/spinki

--
      40 milionów lat zatopionych w BURSZTYNIE... czy DOBRE ZDJĘCIA są w stanie nam je pokazać? A może nasza historia jest zapisana w rodzinnych PAMIĄTKACH?
    • tytus.wag Re: Prezent dla rodziców 06.04.11, 21:40
      ja bym proponował jakieś dobre akcesoria do win polecam sklep stylowa zastawa są solidni i mają bardzo szeroki wybór w rozsądnych cenach
      • darius_n Re: Prezent dla rodziców 08.04.11, 14:49
        MAM TUTAJ TAKI LEWITUJĄCY GLOBUS MOŻESZ SOBIE ZOBACZYĆ CZY BEDZIE CI PASOWAŁ..
        • Gość: madziaa Re: Prezent dla rodziców IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.11, 14:51
          nawet nawet ten globus daje rade.. nie powiem bo jest fajny i mi sie podoba.. może na dzień matki taki podaruje.. :) co o tym myślicie? bedzie pasował?
        • Gość: jaal Re: Prezent dla rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.12, 13:35
          Dla rodziców polecam dwie koszulki z nadrukowanym ich zdjęciem. Są dwie koszulki, każda ma nadrukowaną połówkę serca oraz zdjęcie "drugiej połowy". Mama chodzi w koszulce z Tatą, a Tato z Mamą:)

Co Wy na to? Nada się na rocznicę, walentynki i inne okazje!

Pomysł na prezent dla rodziców

Pozdrawiam,
          jaal
    • Gość: Adam Re: Prezent dla rodziców IP: 94.42.109.* 10.04.11, 23:39
      Ja niedawno kupiłem mamie na urodziny to: kocham-jesc.pl/p131,kawiarka+cour+di+moka+black
      uczyła się robić kawę w kawiarce kilka dni, ale jaka była dumna :) poza tym to świetny sprzęt i długo wytrzyma. Widziałem też w sklepie fajne filiżaneczki do tego, same włoskie marki, a ceny bardzo w porządku.
      pozdrawiam!
      • tytus.wag Re: Prezent dla rodziców 11.04.11, 15:04
        moim zdaniem o wiele większy wybór kawiarek jest w stylowej zastawie. kawiarki nie dość, że są ładniejsze, to bardziej solidne. osobiście używam najtańszej za 53 zł i nie mam żadnych powodów do narzekań
        • dreamdaystudio Re: Prezent dla rodziców 11.04.11, 20:44
          Witam, polecam personalizowane prezenty. Czekoladki z ich zdjęciem slubnym jako dodatek zamiast kwiatów. Polecam , zdjęcia na moim koncie.
          Ręcznie haftowane monogramy na pościelach, obryusach, ręcznikach itd. Oczywiście te pościele,obrusy , ręczniki itd., również ręcznie wykonane, z koronką lub haftem komputerowym. Polecam firmę Monart. Blog www.monart-zarzecze.blogspot.com
          Na blogu nie mają wszystkiego, najlepiej napisać zapytanie a odpowiedzą, mają rewelacyjne rzeczy, doradzą co komu najlepiej podarować.
          Pozdrawiam.
          W razie pytań proszę o maila
          kontakt@dream-day-studio.pl
        • Gość: Adam Re: Prezent dla rodziców IP: 94.42.109.* 13.04.11, 23:40
          nie wiem dlaczego uznałeś, że kawiarka z najwyższej linii dobrej włoskiej marki, której koszt to prawie 300 zł, jest brzydsza i mniej solidna niż taka za 53. Ale ja wiem, że są tacy, którzy lubią rybki i tacy, co wolą akwarium.
    • Gość: Ilinia Re: Prezent dla rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 17:09
      "Pomarańczo" zauważyłam Twój wpis, że już znalazłaś prezent drzewko genealogiczne na ogrodybasi.pl Byłam na tej stronie, drzewka są super :)
      Moi rodzice mają też rocznicę, to im zamówię :)
    • brzydka_malwina Re: Prezent dla rodziców 17.07.11, 15:20
      wikiipedia.pl/org/prezent_dla_rodzicow
      • alfaonline Re: Prezent dla rodziców 23.08.11, 19:23
        proponuję księgę okolicznościową albo gazetę personalizowaną z artykułem o rodzicach na pierwszej stronie ...
    • Gość: DELAND Re: Prezent dla rodziców IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.12, 22:28
      Portret ręcznie malowany na płótnie zamiast zwykłego zdjęcia w ramce lub antyramie - oto nasza propozycja dla tych, którzy szukają oryginalnego prezentu dla swoich najbliższych lub pragną stworzyć rodzinną galerię w swoim domu.

www.deland.pl
      FACEBOOK: www.facebook.com/pages/Deland-Manufaktura-Artystyczna/299041173462939

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, a w niej także obrazy autorskie, reprodukcje, grafiki, ceramika..
    • tazega Re: Prezent dla rodziców 06.03.12, 03:35
      Kochana,
      napiszę Ci wiersz specjalnie dla rodziców, opowiesz mi o nich, a będą mieli niepowtarzalną pamiątkę!
      Tego kupić się nie da w żadnym sklepie. Będą szczęśliwi bez seriali! Bo ich życie będzie tematem dnia!
      Tazega
    • crystalcityonline Re: Prezent dla rodziców 06.03.12, 21:23
      Może coś oryginalnego, coś co przypomni rodzicom dawne czasy. Proponuję wygrawerowane w krysztale zdjęcie otoczone trójwymiarową girlandą róż w kształcie serca z własną dedykacją. www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/154
    • Gość: Asia Re: Prezent dla rodziców IP: *.r.kbt.pl 12.03.12, 22:35
      To oczywiście zależy od tego jacy są Twoi Rodzice i co lubią robić. Moi są zapalony podróżnikami więc na 30 rocznicę ślubu dostali od nas walizki kabinówki i byli bardzo zachwyceni. Jeśli Twoi Rodzice są raczej domatorami i lubią gotować to możesz podarować jakiś ciekawy gadżet, na przykład piec do pizzy. A jeśli lubią różnego rodzaju wydarzenia super prezentem będą bilety do teatru, na koncert albo mecz, zależnie od ich zainteresowań
    • ewafotografia Re: Prezent dla rodziców 13.03.12, 11:35
      Sesja zdjeciowa to pomysl na prezent nie tylko dal dzieci, ale takze dla dojrzalych osob - niewatpliwie jest to pamiatka na lata.
      Zapraszam na link

ewalazinska.blogspot.com/
      • krakowskim_targiem Re: Prezent dla rodziców 28.04.12, 21:32
        sesja foto to świetny pomysł :) pytanie tylko czy rodzice czuliby się komfortowo przed obiektywem. wiem, że moi na przykład na pewno nie :/ ale może też dobrą alternatywą byłby wypad nad morze? do primavery w jastrzębiej na przykład. bogata oferta zabiegów, przyjemne miejsce, akurat dla dojrzałego małżeństwa.
    • agata030 Re: Prezent dla rodziców 06.05.12, 14:17
      ja polecam obraz ręcznie wykonany z ich wizerunkiem- jest to na podstawie zdjecia które zostaje przerobione a nastepnie wycinane
      allegro.pl/show_item.php?item=2327765749
    • Gość: marika Re: Prezent dla rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 12:39
      Moim zdaniem warto pomyśleć nad ich odpoczynkiem i zafundować im na przykład wyjazd do SPA. Z tego co wiem, to w Primavera SPA mają bardzo ciekawą ofertę dla osób w ich wieku. Na pewno będą bardzo zadowoleni, że mogą odpocząć chociaż przez chwilę od problemów dnia codziennego.
    • Gość: lesnachatapl Re: Prezent dla rodziców IP: *.gizycko.mm.pl 20.06.12, 22:17
      Rodzice na pewno będą zachwyceni i przezyją tam nie zapomnianę chwilę, tym bardziej że to taka szczególna okazja. A mowa o hotelu Leśna Chata w Jastrowie. Jest to pięknę miejsce,oferujące całą gamę zabiegów relaksacyjnych i upiększających, a do tego otoczone piękną przyrodą. Na prawdę super pomysł na prezent.
    • Gość: Katarzynka aa Re: Prezent dla rodziców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.12, 12:23
      Ja rodzicom na rocznice 30 rocznice ślubu kupiłam zasłony Sama widziałam, że potrzebują nowe, w innym stylu :) No i do tego kupiłam taką fajną ramkę, dałam ich zdjęcia i w opisie historie jak się poznali (oczywiście taka, którą mi opowiedzieli :D )
    • Gość: pingwin Re: Prezent dla rodziców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.12, 12:41
      Mojej mamie marzyła się maszyna do szycia, to jej odkupiłam od koleżanki a tata dostał wiertarkę :) Ucieszyli sie z prezentów, także cel osiągnięty :)
    • 3wojtass Re: Prezent dla rodziców 05.11.12, 10:01
      Sklep Internetowy www.zemtex.com.pl z perfumami, kołdrami, poduszkami, pościelami, kocami i narzutami antyalergicznymi!
    • borsuczson Re: Prezent dla rodziców 23.11.12, 21:13
      Kup im laptopa i dostep do filmow na :
    • ania_jo Re: Prezent dla rodziców 01.12.12, 16:04
      Zobaczcie co znalazłam w necie.

Polecam DRZEWO GENEALOGICZNE, cudowny prezent na każdą okazję.
      Obraz ten można też wykorzystać jako miejsce na zdjęcia z cudownych chwil lub zdjęcia z pierwszego roku życia dziecka.

allegro.pl/drzewo-genealogiczne-pierwszy-rok-zycia-dziecka-i2833893791.html

Jeżeli aukcja nie będzie już aktualna, zawsze można skontaktować się z:
      j.cwiklinska@onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka